Povezane vesti
Martinović: Nosilac liste SNS-a za Beograd biće poznat 15. januara
Novi magazin 11.01.2018
Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Martinović izjavio je danas da će nosilac liste SNS-a za predstojeće beogradske izbore biti poznat posle sednice Predsedništva stranke zakazane za ponedeljak, 15. januar. Martinović je za… »
Dačić odgovorio amfilohiju: Držao si mi opelo, a ja sam vaskrsao!
Press 11.01.2018
Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije ne miruje i nakon optužbi na račun predsednika Srbije da će izdati Kosovo i Metohiju, nastavlja da vređa srpske zvaničnike. Mitropolit Amfilohije je izjavio da je 2013. održao opelo Ivici Dačiću, koji je tada… »
"Patrijarh morao da prođe 'toplog zeca'"
Mondo 11.01.2018
Funkcioner SNS Milenko Jovanov kaže da je i patrijarh srpski Irinej morao da prođe "toplog zeca" od "sajber patriota i internet junaka" kao i svi koji kažu da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić zalaže za očuvanje Kosova i Metohije. Foto: Mondo/Stefan… »
Amfilohije: Nikog ne napadam! Vučiću nikada nisam držao opelo!
Pravda 11.01.2018
Nikoga ne napadamo ni ja, ni crkva, već izražavamo zabrinutost za sudbinu najvažnijeg i najsvetijeg dela srpske države. A Aleksandru Vučiću nikada nisam služio opelo, odgovorio je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije na seriju kritika zvaničnika… »
Kosovo je pitanje svih nas
Vesti online 11.01.2018
Nikoga ne napadamo ni ja, ni crkva, već izražavamo zabrinutost za sudbinu najvažnijeg i najsvetijeg dela srpske države. A Aleksandru Vučiću nikada nisam služio opelo, odgovorio je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije na seriju kritika zvaničnika… »
Vesti dana »

Protestna šetnja do MUP-a na Novom Beogradu, skupovi i u Novom Sadu, Šapcu i Užicu
RTS pre 57 minutajoš 53 povezane

Tektonski udar usred Evrope! Pala još jedna francuska vlada, Makron ima tri opcije na stolu! Sprema se haos!
Kurir pre 56 minutajoš 32 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i kratkotrajnom kišom, nevreme u Banatu, Beogradu i jugozapadu
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 37 povezanih