Povezane vesti
Martinović: Nosilac liste SNS-a za Beograd biće poznat 15. januara
Novi magazin 11.01.2018
Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Martinović izjavio je danas da će nosilac liste SNS-a za predstojeće beogradske izbore biti poznat posle sednice Predsedništva stranke zakazane za ponedeljak, 15. januar. Martinović je… »
Dačić odgovorio amfilohiju: Držao si mi opelo, a ja sam vaskrsao!
Press 11.01.2018
Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije ne miruje i nakon optužbi na račun predsednika Srbije da će izdati Kosovo i Metohiju, nastavlja da vređa srpske zvaničnike. Mitropolit Amfilohije je izjavio da je 2013. održao opelo Ivici Dačiću, koji je… »
"Patrijarh morao da prođe 'toplog zeca'"
Mondo 11.01.2018
Funkcioner SNS Milenko Jovanov kaže da je i patrijarh srpski Irinej morao da prođe "toplog zeca" od "sajber patriota i internet junaka" kao i svi koji kažu da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić zalaže za očuvanje Kosova i Metohije. Foto… »
Amfilohije: Nikog ne napadam! Vučiću nikada nisam držao opelo!
Pravda 11.01.2018
Nikoga ne napadamo ni ja, ni crkva, već izražavamo zabrinutost za sudbinu najvažnijeg i najsvetijeg dela srpske države. A Aleksandru Vučiću nikada nisam služio opelo, odgovorio je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije na seriju kritika… »
Kosovo je pitanje svih nas
Vesti online 11.01.2018
Nikoga ne napadamo ni ja, ni crkva, već izražavamo zabrinutost za sudbinu najvažnijeg i najsvetijeg dela srpske države. A Aleksandru Vučiću nikada nisam služio opelo, odgovorio je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije na seriju kritika… »
Vesti dana »
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 6 satijoš 6 povezanih
Amerika "buši" Međunarodni krivični sud: Sad neće izvršiti naloge za hapšenje Netanijahua i Galanta
Kurir pre 2 satajoš 6 povezanih
Teksas nudi Trampu zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Politika pre 4 satijoš 2 povezane