Повезане вести

Мартиновић: Носилац листе СНС-а за Београд биће познат 15. јануара

Мартиновић: Носилац листе СНС-а за Београд биће познат 15. јануара

Нови магазин 11.01.2018
Шеф посланичке групе Српске напредне странке (СНС) Александар Мартиновић изјавио је данас да ће носилац листе СНС-а за предстојеће београдске изборе бити познат после седнице Председништва странке заказане за понедељак, 15… »
Дачић одговорио амфилохију: Држао си ми опело, а ја сам васкрсао!

Дачић одговорио амфилохију: Држао си ми опело, а ја сам васкрсао!

Пресс 11.01.2018
Митрополит црногорско-приморски Амфилохије не мирује и након оптужби на рачун председника Србије да ће издати Косово и Метохију, наставља да вређа српске званичнике. Митрополит Амфилохије је изјавио да је 2013. одржао опело… »
"Патријарх морао да прође 'топлог зеца'"

"Патријарх морао да прође 'топлог зеца'"

Мондо 11.01.2018
Функционер СНС Миленко Јованов каже да је и патријарх српски Иринеј морао да прође "топлог зеца" од "сајбер патриота и интернет јунака" као и сви који кажу да се председник Србије Александар Вучић залаже за очување Косова и… »
Амфилохије: Никог не нападам! Вучићу никада нисам држао опело!

Амфилохије: Никог не нападам! Вучићу никада нисам држао опело!

Правда 11.01.2018
Никога не нападамо ни ја, ни црква, већ изражавамо забринутост за судбину најважнијег и најсветијег дела српске државе. А Александру Вучићу никада нисам служио опело, одговорио је митрополит црногорско-приморски Амфилохије на… »
Косово је питање свих нас

Косово је питање свих нас

Вести онлине 11.01.2018
Никога не нападамо ни ја, ни црква, већ изражавамо забринутост за судбину најважнијег и најсветијег дела српске државе. А Александру Вучићу никада нисам служио опело, одговорио је митрополит црногорско-приморски Амфилохије на… »

Вести дана »