Povezane vesti
Martinović: Nosilac liste SNS-a za Beograd biće poznat 15. januara
Novi magazin 11.01.2018
Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Martinović izjavio je danas da će nosilac liste SNS-a za predstojeće beogradske izbore biti poznat posle sednice Predsedništva stranke zakazane za ponedeljak, 15. januar. Martinović je za… »
Dačić odgovorio amfilohiju: Držao si mi opelo, a ja sam vaskrsao!
Press 11.01.2018
Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije ne miruje i nakon optužbi na račun predsednika Srbije da će izdati Kosovo i Metohiju, nastavlja da vređa srpske zvaničnike. Mitropolit Amfilohije je izjavio da je 2013. održao opelo Ivici Dačiću, koji je tada… »
"Patrijarh morao da prođe 'toplog zeca'"
Mondo 11.01.2018
Funkcioner SNS Milenko Jovanov kaže da je i patrijarh srpski Irinej morao da prođe "toplog zeca" od "sajber patriota i internet junaka" kao i svi koji kažu da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić zalaže za očuvanje Kosova i Metohije. Foto: Mondo/Stefan… »
Amfilohije: Nikog ne napadam! Vučiću nikada nisam držao opelo!
Pravda 11.01.2018
Nikoga ne napadamo ni ja, ni crkva, već izražavamo zabrinutost za sudbinu najvažnijeg i najsvetijeg dela srpske države. A Aleksandru Vučiću nikada nisam služio opelo, odgovorio je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije na seriju kritika zvaničnika… »
Kosovo je pitanje svih nas
Vesti online 11.01.2018
Nikoga ne napadamo ni ja, ni crkva, već izražavamo zabrinutost za sudbinu najvažnijeg i najsvetijeg dela srpske države. A Aleksandru Vučiću nikada nisam služio opelo, odgovorio je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije na seriju kritika zvaničnika… »
Vesti dana »

Vučić: Hvala Meloni na poseti i snažnoj poruci podrške Srbiji
Radio sto plus pre 6 minutajoš 26 povezanih

Policija ispred Gradske kuće u Zaječaru, unutra maskirani ljudi: Kako izgleda konstitutivna sednica (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 31 povezana

Ukrajina se bori protiv stranih plaćenika dok Rusija pojačava napade dronovima i raketama, sa višestrukim žrtvama na istoku i jugu
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 29 povezanih

Šapić: Trg Nikole Pašića biće završen za dva dana, ne zna se kada će biti pušten saobraćaj zbog šatora
Insajder pre 3 satajoš 26 povezanih