Povezane vesti

Ona je "Viktorijin anđeo", ima dvoje dece, a kada je u minijaturnom bikiniju pokazala guzu, muškarcima nije bilo dobro…

Ona je "Viktorijin anđeo", ima dvoje dece, a kada je u minijaturnom bikiniju pokazala guzu, muškarcima nije bilo dobro…

Telegraf 11.01.2018
Ducen Kros je fotografijama sa plaže pokazala da je u savršenoj formi. Holandska manekenka Ducen Kros (32) privlači pažnju gde god da se pojavi, i bez obzira što je rodila dvoje dece, njena linija nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Hoću seks, ne mogu… »
Kako vas nije sramota, ovaj čovek me maltretira, a vi ništa! Žiža zapomagala na kapiji, hoće da izađe iz "Zadruge"…

Kako vas nije sramota, ovaj čovek me maltretira, a vi ništa! Žiža zapomagala na kapiji, hoće da izađe iz "Zadruge"…

Telegraf 11.01.2018
- Idi se prvo kupaj, operi te gu*ove smrdljive! Klošarko jedna! Operi te noge, ko guba smrdiš - vređao je Žižu besni Mića. Glumica Žiža Stojanović sedela je u dvorištu sa ostalim zadrugarima. Glumica je pričala kako čeka farbanje, a u tom… »
Soraja poručila: Preda mnom mnogi padaju na kolena, za mene zauzet muškarac ne postoji (VIDEO)

Soraja poručila: Preda mnom mnogi padaju na kolena, za mene zauzet muškarac ne postoji (VIDEO)

Telegraf 11.01.2018
- Ne volim muškarce koji mnogo naređuju i koji na silu hoće da budu autoritet i nešto što nisu - kaže Soraja za Telegraf. Soraja Vučelić će se pojaviti u novom spotu Mileta Kitića za pesmu "Mačo žena", a Soraja je otkrila za Telegraf kako je… »
Je l' treba ja da ti skinem gaće! Sloba i Luna se posvađali zbog WC-a! (VIDEO)

Je l' treba ja da ti skinem gaće! Sloba i Luna se posvađali zbog WC-a! (VIDEO)

Telegraf 11.01.2018
- Ne mogu da idem u WC, hladno mi je... - rekla je Luna, a onda je Sloba izgubio živce. Ovog jutra Sloba Radanović se iznervirao, jer njegova devojka Luna Đogani nije želela da ga posluša i ode u toalet. SKOTOVI JEDNI SMRDLJIVI! Luna odlepila i… »
Kija se skinula u garderoberu, pa pokazala guzu! (VIDEO)

Kija se skinula u garderoberu, pa pokazala guzu! (VIDEO)

Telegraf 11.01.2018
Kristina se spremala za žurku, a dok se presvlačila, potpuno je zaboravila na kamere. Kristina Kija Kockar rešila je da se skocka za žurku i sebe predstavi u najboljem izdanju. Otišla je do garderobera, a onda je počelo skidanje. Kija je potpuno… »
Uz ovu pesmu je Luna plakala kao kiša, Sloba nije mogao da je smiri! (VIDEO)

Uz ovu pesmu je Luna plakala kao kiša, Sloba nije mogao da je smiri! (VIDEO)

Telegraf 11.01.2018
Dok je Željko Šašić na žurki pevao poznatu baladu, Luna je ronila suze. Prošle noći na žurci u "Zadruzi" gost je bio Željko Šašić. On je pevao najveće hitove i atmosferu doveo do usijanja. Zadrugari su bili prilično dobro raspoloženi, pa su… »
Skotovi jedni smrdljivi! Luna odlepila i urlala na produkciju zbog onoga što se Slobi desilo na žurki! (VIDEO)

Skotovi jedni smrdljivi! Luna odlepila i urlala na produkciju zbog onoga što se Slobi desilo na žurki! (VIDEO)

Telegraf 11.01.2018
- Aj, ćuti! Popila si tri piva! Ćuti, ćuti, ćuti! - govorio je Sloba Luni, koja je kao nikad vrištala u bubicu. Na sinoć održanoj žurki u " Zadruzi" Luna se razbesnela na produkciju i užasno ih izvređala zbog toga što njenom dečku Slobi nisu… »
Skandalozno! Pijani Filip se popeo na sto, skinuo gaće i pokazao ponos pred Kijom (VIDEO)

Skandalozno! Pijani Filip se popeo na sto, skinuo gaće i pokazao ponos pred Kijom (VIDEO)

Telegraf 11.01.2018
Filip se toliko napio da je počeo da se skida i pokazuje svoj polni organ. Tokom noćašnje žurke pojedinci su načisti izgubili kontrolu pod uticajem alkohola, a prednjačio je Filip koji je pred Kijom i još nekoliko zadrugara pokazivao penis. Hoću… »
Hoću seks, ne mogu više da izdržim! Sloba zavukao ruku ispod Lunine haljine i mazio je u programu uživo! (VIDEO)

Hoću seks, ne mogu više da izdržim! Sloba zavukao ruku ispod Lunine haljine i mazio je u programu uživo! (VIDEO)

Telegraf 11.01.2018
Usred žurke, Sloba i Luna su se osamili i "igrali" se u spavaćoj sobi. Sinoć za vreme žurke Luna Đogani i Sloba Radanović su rešili da se malo izdvoje i osame, pa su otišli do spavaće sobe. Njih dvoje su legli na krevet, a onda je Đoganijeva… »

Vesti dana »