Повезане вести

Она је "Викторијин анђео", има двоје деце, а када је у минијатурном бикинију показала гузу, мушкарцима није било добро! (фото)…

Она је "Викторијин анђео", има двоје деце, а када је у минијатурном бикинију показала гузу, мушкарцима није било добро! (фото)…

Телеграф 11.01.2018
Дуцен Крос је фотографијама са плаже показала да је у савршеној форми. Холандска манекенка Дуцен Крос (32) привлачи пажњу где год да се појави, и без обзира што је родила двоје деце, њена линија никога не оставља равнодушним… »
Како вас није срамота, овај човек ме малтретира, а ви ништа! Жижа запомагала на капији, хоће да изађе из "Задруге"! (ВИДЕО)…

Како вас није срамота, овај човек ме малтретира, а ви ништа! Жижа запомагала на капији, хоће да изађе из "Задруге"! (ВИДЕО)…

Телеграф 11.01.2018
- Иди се прво купај, опери те гу*ове смрдљиве! Клошарко једна! Опери те ноге, ко губа смрдиш - вређао је Жижу бесни Мића. Глумица Жижа Стојановић седела је у дворишту са осталим задругарима. Глумица је причала како чека… »
Је л' треба ја да ти скинем гаће! Слоба и Луна се посвађали због ВЦ-а! (ВИДЕО)

Је л' треба ја да ти скинем гаће! Слоба и Луна се посвађали због ВЦ-а! (ВИДЕО)

Телеграф 11.01.2018
- Не могу да идем у ВЦ, хладно ми је... - рекла је Луна, а онда је Слоба изгубио живце. Овог јутра Слоба Радановић се изнервирао, јер његова девојка Луна Ђогани није желела да га послуша и оде у тоалет. СКОТОВИ ЈЕДНИ СМРДЉИВИ… »
Сораја поручила: Преда мном многи падају на колена, за мене заузет мушкарац не постоји (ВИДЕО)

Сораја поручила: Преда мном многи падају на колена, за мене заузет мушкарац не постоји (ВИДЕО)

Телеграф 11.01.2018
- Не волим мушкарце који много наређују и који на силу хоће да буду ауторитет и нешто што нису - каже Сораја за Телеграф. Сораја Вучелић ће се појавити у новом споту Милета Китића за песму "Мачо жена", а Сораја је открила за… »
Кија се скинула у гардероберу, па показала гузу! (ВИДЕО)

Кија се скинула у гардероберу, па показала гузу! (ВИДЕО)

Телеграф 11.01.2018
Кристина се спремала за журку, а док се пресвлачила, потпуно је заборавила на камере. Кристина Кија Коцкар решила је да се скоцка за журку и себе представи у најбољем издању. Отишла је до гардеробера, а онда је почело скидање… »
Скотови једни смрдљиви! Луна одлепила и урлала на продукцију због онога што се Слоби десило на журки! (ВИДЕО)

Скотови једни смрдљиви! Луна одлепила и урлала на продукцију због онога што се Слоби десило на журки! (ВИДЕО)

Телеграф 11.01.2018
- Ај, ћути! Попила си три пива! Ћути, ћути, ћути! - говорио је Слоба Луни, која је као никад вриштала у бубицу. На синоћ одржаној журки у " Задрузи" Луна се разбеснела на продукцију и ужасно их извређала због тога што њеном… »
Уз ову песму је Луна плакала као киша, Слоба није могао да је смири! (ВИДЕО)

Уз ову песму је Луна плакала као киша, Слоба није могао да је смири! (ВИДЕО)

Телеграф 11.01.2018
Док је Жељко Шашић на журки певао познату баладу, Луна је ронила сузе. Прошле ноћи на журци у "Задрузи" гост је био Жељко Шашић. Он је певао највеће хитове и атмосферу довео до усијања. Задругари су били прилично добро… »
Скандалозно! Пијани Филип се попео на сто, скинуо гаће и показао понос пред Кијом (ВИДЕО)

Скандалозно! Пијани Филип се попео на сто, скинуо гаће и показао понос пред Кијом (ВИДЕО)

Телеграф 11.01.2018
Филип се толико напио да је почео да се скида и показује свој полни орган. Током ноћашње журке појединци су начисти изгубили контролу под утицајем алкохола, а предњачио је Филип који је пред Кијом и још неколико задругара… »
Хоћу секс, не могу више да издржим! Слоба завукао руку испод Лунине хаљине и мазио је у програму уживо! (ВИДЕО)

Хоћу секс, не могу више да издржим! Слоба завукао руку испод Лунине хаљине и мазио је у програму уживо! (ВИДЕО)

Телеграф 11.01.2018
Усред журке, Слоба и Луна су се осамили и "играли" се у спаваћој соби. Синоћ за време журке Луна Ђогани и Слоба Радановић су решили да се мало издвоје и осаме, па су отишли до спаваће собе. Њих двоје су легли на кревет, а онда… »

Вести дана »