Povezane vesti

Suđenje za pokušaj terorizma u Crnoj Gori: Svedok saradnik tvrdi, odbio sam da ubijem Ðukanovića

Suđenje za pokušaj terorizma u Crnoj Gori: Svedok saradnik tvrdi, odbio sam da ubijem Ðukanovića

BK TV 11.01.2018
Suđenje optuženima za pokušaj terorizma na dan izbora u Crnoj Gori nastavljeno je danas u Višem sudu u Podgorici saslušanjem svedoka saradnika Saše Sinđelića. Sinđelić u nastavku procesa tvrdi da je odbio zadatak Eduarda Šimakova da ubije… »
Odbio sam da ubijem Mila Đukanovića!

Odbio sam da ubijem Mila Đukanovića!

Telegraf 11.01.2018
Sinđelić tvrdi i da nije rukovodio ili organizovao ovakve ili slične događaje. U nastavku suđenja optuženima za pokušaj terorizma na izborni dan u 2016. u Crnoj Gori nastavljeno je danas u Višem sudu u Podgorici saslušanjem svedoka saradnika… »
"Državni udar" u Crnoj Gori Sinđelić: Odbio sam da ubijem Mila

"Državni udar" u Crnoj Gori Sinđelić: Odbio sam da ubijem Mila

Večernje novosti 11.01.2018
Suđenje u Podgorici optuženima za pokušaj terorizma na izborni dan 2016. Svedok saradnik tvrdi da nije prihvatio zadatak od Eduarda Šišmakova. SVEDOK saradnik u procesu za pokušaj državnog udara u Crnoj Gori 16. oktobra 2016. na dan parlamentarnih… »
Odbio sam da ubijem Đukanovića!

Odbio sam da ubijem Đukanovića!

Alo 11.01.2018
U nastavku suđenja optuženima za pokušaj terorizma na izborni dan u 2015. u Crnoj Gori nastavljeno je danas u Višem sudu u Podgorici saslušanjem svedoka saradnika Saše Sinđelića koji tvrdi da je odbio zadatak Eduarda Šimakova da ubije tadašnjeg… »
Sinđelić: Odbio sam da ubijem Mila Đukanovića!

Sinđelić: Odbio sam da ubijem Mila Đukanovića!

Mondo 11.01.2018
Svedok saradnik u pokušaju terorizma na izborni dan u Crnoj Gori Saša Sinđelić kazao je da je odbio zadatak Eduarda Šišmakova da ubije tadašnjeg premijera Mila Đukanovića. Foto: TV- Printscreen "Istog trenutka kada me to pitao ja sam znao da… »
Evo ko je Eduard Širokov, čovek koji je hteo da likvidira Mila Đukanovića (foto) (video)

Evo ko je Eduard Širokov, čovek koji je hteo da likvidira Mila Đukanovića (foto) (video)

Telegraf 11.01.2018
Širokov je jedan od dvojice ruskih državljana za kojim je raspisana međunarodna poternica zbog organizovanja osujećenog državnog udara u Crnoj Gori na dan izbora. Ruski državljanin Eduard Širokov (45), negde Eduard Šišmakov iz Čita, osumnjičen… »
Svedok saradnik tvrdi, odbio sam da ubijem Đukanovića

Svedok saradnik tvrdi, odbio sam da ubijem Đukanovića

RTV 11.01.2018
PODGORICA - U nastavku suđenja optuženima za pokušaj terorizma na izborni dan u 2015. u Crnoj Gori nastavljeno je danas u Višem sudu u Podgorici saslušanjem svedoka saradnika Saše Sinđelićam koji tvrdi da je odbio zadatak Eduarda Šimakova da… »
Svedok saradnik tvrdi da je odbio da ubije Đukanovića

Svedok saradnik tvrdi da je odbio da ubije Đukanovića

RTS 11.01.2018
Suđenje optuženima za pokušaj terorizma na izborni dan u 2015. u Crnoj Gori nastavljeno je u Višem sudu u Podgorici saslušanjem svedoka saradnika Saše Sinđelićam koji tvrdi da je odbio zadatak Eduarda Šimakova da ubije tadašnjeg premijera Mila… »
Svjedok tvrdi da je odbio zadatak da ubije Milu Ðukanovića

Svjedok tvrdi da je odbio zadatak da ubije Milu Ðukanovića

Al Jazeera 11.01.2018
Aleksandar Sinđelić kaže da je odbio zadatak ruskog državljanina Eduarda Šimakova da ubije tadašnjeg premijera Crne Gore 2015. godine. Suđenje optuženima za pokušaj terorizma na izborni dan u 2015. godine u Crnoj Gori nastavljeno je u Višem sudu… »
Ključni svedok na suđenju veka u Crnoj Gori: "Odbio sam naređenje Rusa da ubijem Ðukanovića"

Ključni svedok na suđenju veka u Crnoj Gori: "Odbio sam naređenje Rusa da ubijem Ðukanovića"

Srbija danas 11.01.2018
Sinđelić ponovio optužbe da su Šimakov i Popov došli na poziv ljudi iz Demokratskog fronta. Suđenje optuženima za pokušaj terorizma na izborni dan 2015. u Crnoj Gori nastavljeno je danas u Višem sudu u Podgorici saslušanjem svedoka saradnika… »
"Odbio sam da ubijem Mila Đukanovića"

"Odbio sam da ubijem Mila Đukanovića"

Vesti online 11.01.2018
U nastavku suđenja optuženima za pokušaj terorizma na izborni dan u 2015. u Crnoj Gori nastavljeno je danas u Višem sudu u Podgorici saslušanjem svedoka saradnika Saše Sinđelićam koji tvrdi da je odbio zadatak Eduarda Šimakova da ubije tadašnjeg… »

Vesti dana »