Повезане вести

Суђење за покушај тероризма у Црној Гори: Сведок сарадник тврди, одбио сам да убијем Ðукановића

Суђење за покушај тероризма у Црној Гори: Сведок сарадник тврди, одбио сам да убијем Ðукановића

БК ТВ 11.01.2018
Суђење оптуженима за покушај тероризма на дан избора у Црној Гори настављено је данас у Вишем суду у Подгорици саслушањем сведока сарадника Саше Синђелића. Синђелић у наставку процеса тврди да је одбио задатак Едуарда Шимакова… »
Одбио сам да убијем Мила Ђукановића!

Одбио сам да убијем Мила Ђукановића!

Телеграф 11.01.2018
Синђелић тврди и да није руководио или организовао овакве или сличне догађаје. У наставку суђења оптуженима за покушај тероризма на изборни дан у 2016. у Црној Гори настављено је данас у Вишем суду у Подгорици саслушањем… »
"Државни удар" у Црној Гори Синђелић: Одбио сам да убијем Мила

"Државни удар" у Црној Гори Синђелић: Одбио сам да убијем Мила

Вечерње новости 11.01.2018
Суђење у Подгорици оптуженима за покушај тероризма на изборни дан 2016. Сведок сарадник тврди да није прихватио задатак од Едуарда Шишмакова. СВЕДОК сарадник у процесу за покушај државног удара у Црној Гори 16. октобра 2016. на… »
Одбио сам да убијем Ђукановића!

Одбио сам да убијем Ђукановића!

Ало 11.01.2018
У наставку суђења оптуженима за покушај тероризма на изборни дан у 2015. у Црној Гори настављено је данас у Вишем суду у Подгорици саслушањем сведока сарадника Саше Синђелића који тврди да је одбио задатак Едуарда Шимакова да… »
Синђелић: Одбио сам да убијем Мила Ђукановића!

Синђелић: Одбио сам да убијем Мила Ђукановића!

Мондо 11.01.2018
Сведок сарадник у покушају тероризма на изборни дан у Црној Гори Саша Синђелић казао је да је одбио задатак Едуарда Шишмакова да убије тадашњег премијера Мила Ђукановића. Фото: ТВ- Принтсцреен "Истог тренутка када ме то питао ја… »
Ево ко је Едуард Широков, човек који је хтео да ликвидира Мила Ђукановића (фото) (видео)

Ево ко је Едуард Широков, човек који је хтео да ликвидира Мила Ђукановића (фото) (видео)

Телеграф 11.01.2018
Широков је један од двојице руских држављана за којим је расписана међународна потерница због организовања осујећеног државног удара у Црној Гори на дан избора. Руски држављанин Едуард Широков (45), негде Едуард Шишмаков из… »
Сведок сарадник тврди, одбио сам да убијем Ђукановића

Сведок сарадник тврди, одбио сам да убијем Ђукановића

РТВ 11.01.2018
ПОДГОРИЦА - У наставку суђења оптуженима за покушај тероризма на изборни дан у 2015. у Црној Гори настављено је данас у Вишем суду у Подгорици саслушањем сведока сарадника Саше Синђелићам који тврди да је одбио задатак Едуарда… »
Свједок тврди да је одбио задатак да убије Милу Ðукановића

Свједок тврди да је одбио задатак да убије Милу Ðукановића

Ал Јазеера 11.01.2018
Александар Синђелић каже да је одбио задатак руског држављанина Едуарда Шимакова да убије тадашњег премијера Црне Горе 2015. године. Суђење оптуженима за покушај тероризма на изборни дан у 2015. године у Црној Гори настављено… »
Сведок сарадник тврди да је одбио да убије Ђукановића

Сведок сарадник тврди да је одбио да убије Ђукановића

РТС 11.01.2018
Суђење оптуженима за покушај тероризма на изборни дан у 2015. у Црној Гори настављено је у Вишем суду у Подгорици саслушањем сведока сарадника Саше Синђелићам који тврди да је одбио задатак Едуарда Шимакова да убије тадашњег… »
Кључни сведок на суђењу века у Црној Гори: "Одбио сам наређење Руса да убијем Ðукановића"

Кључни сведок на суђењу века у Црној Гори: "Одбио сам наређење Руса да убијем Ðукановића"

Србија данас 11.01.2018
Синђелић поновио оптужбе да су Шимаков и Попов дошли на позив људи из Демократског фронта. Суђење оптуженима за покушај тероризма на изборни дан 2015. у Црној Гори настављено је данас у Вишем суду у Подгорици саслушањем… »
"Одбио сам да убијем Мила Ђукановића"

"Одбио сам да убијем Мила Ђукановића"

Вести онлине 11.01.2018
У наставку суђења оптуженима за покушај тероризма на изборни дан у 2015. у Црној Гори настављено је данас у Вишем суду у Подгорици саслушањем сведока сарадника Саше Синђелићам који тврди да је одбио задатак Едуарда Шимакова да… »

Вести дана »