Bogat muzički program za doček Srpske nove godine

Bogat muzički program za doček Srpske nove godine

RT Kragujevac četvrtak, 11. januar 2018.
Kragujevčane za doček Srpske nove godine u subotu, 13. januara, očekuje bogat zabavni program. Na veliku radost naših sugrađana, biće organizovan koncert na Trgu kod Krsta. Kragujevčani će biti u prilici da uživaju u nastupu gradskog dečijeg hora Mali Liceum, Pinkovih Zvezdica, kao i grupe Kerber.... »

Neverovatan doček Srpske nove godine u Kragujevcu!

iKragujevac četvrtak, 11. januar 2018.
Kragujevac raspevan za doček Nove godine po julijanskom kalendaru.
Kragujevčane za doček Srpske nove godine u subotu, 13. januara, očekuje bogat zabavni program. Na veliku radost naših sugrađana, biće organizovan koncert na Trgu kod Krsta. Kragujevčani će biti u prilici da uživaju u nastupu... »

“Kerber” za doček Srpske nove godine u Kragujevcu

Ritam grada Kg četvrtak, 11. januar 2018.
Kragujevčani će Novu godinu po Julijanskom kalendaru moći da dočekaju na trgu “Kod krsta” uz koncert i vatromet u ponoć. Koncert rok sastava “Kerber” počinje u 22 sata u subotu 13. januara. Prethodno će, od 20 sati, nastupati “Pinkove zvezdice”. Tačno u ponoć sledi vatromet sa zgrade Skupštine... »

PINKOVE ZVEZDICE i KERBER za doček Srpske nove godine u Kragujevcu, VATROMET u ponoć

InfoKG četvrtak, 11. januar 2018.
U Kragujevcu će za doček Nove godine po julijanskom kalendaru u subotu, 13. januara, biti organizovan koncert na Trgu kod krsta na kom će nastupiti Pinkove zvezdice i grupa Kerber. Kragujevčani će za doček Srpske nove godine tačno u ponoć biti u prilici da uživaju u vatrometu sa zgrade Gradske... »
©2018 Netmark d.o.o.