Повезане вести
Анастасија Ражнатовић о борби са 20 килограма вишка
Трачара 11.01.2018
Анастасија Ражнатовић све присутнија је у јавности: она ради кампање за многе брендове, а вредно ради и на својој првој песми. Она је проговорила о свом изгледу и открила да је у прошлости имала проблема са килограмима, иако то… »
"Потпуно сам се била изобличила": Цецина ћерка проговорила о проблемима са килограмима
Блиц 11.01.2018
Анастасија Ражнатовић, ћерка највеће фок диве, Светлане Цеце Ражнатовић, постаје једна од најутицајнијих младих личности у Србији. Она се надавно нашла у престижном часопису "Вог" раме уз раме са Никол Кидман, али је у пубетртету… »
Велика исповест Анастасије Ражнатовић: Проговорила о борби са 20 килограма вишка, момцима и новцу!
Курир 11.01.2018
Наиме, ћерка Цеце Ражнатовић важи за једну од најлепших тинејџерки са ових простора, али ево шта она мисли о себи и свом изгледу. "У пубертету сам се угојила двадесет и нешто килограма и потпуно сам се изобличила, и тада нисам… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане
Трамп наводно Зеленском дао рок од неколико дана за одговор на амерички мировни план
Данас пре 3 сатајош 1 повезана