Povezane vesti

Anastasija Ražnatović o borbi sa 20 kilograma viška

Anastasija Ražnatović o borbi sa 20 kilograma viška

Tračara 11.01.2018
Anastasija Ražnatović sve prisutnija je u javnosti: ona radi kampanje za mnoge brendove, a vredno radi i na svojoj prvoj pesmi. Ona je progovorila o svom izgledu i otkrila da je u prošlosti imala problema sa kilogramima, iako to niko nije primećivao… »
"Potpuno sam se bila izobličila": Cecina ćerka progovorila o problemima sa kilogramima

"Potpuno sam se bila izobličila": Cecina ćerka progovorila o problemima sa kilogramima

Blic 11.01.2018
Anastasija Ražnatović, ćerka najveće fok dive, Svetlane Cece Ražnatović, postaje jedna od najuticajnijih mladih ličnosti u Srbiji. Ona se nadavno našla u prestižnom časopisu "Vog" rame uz rame sa Nikol Kidman, ali je u pubetrtetu imala problema… »
Velika ispovest Anastasije Ražnatović: Progovorila o borbi sa 20 kilograma viška, momcima i novcu!

Velika ispovest Anastasije Ražnatović: Progovorila o borbi sa 20 kilograma viška, momcima i novcu!

Kurir 11.01.2018
Naime, ćerka Cece Ražnatović važi za jednu od najlepših tinejdžerki sa ovih prostora, ali evo šta ona misli o sebi i svom izgledu. "U pubertetu sam se ugojila dvadeset i nešto kilograma i potpuno sam se izobličila, i tada nisam bila zadovoljna… »

Vesti dana »