Povezane vesti
Knjiga o yu košarci: Magija koja je zaludela svet
Mondo 11.01.2018
Italijanski novinar Serđo Tavčar predstavio je u Beogradu knjigu "Kako je Jugoslavija osvojila svet", o fenomenu jugoslovenske škole košarke. Foto: MN Press "Košarka je moj sport. Trenirao sam dok nisam uvideo da zbog fizičkih predispozicija neću moći da… »
Serđo Tavčar predstavio knjigu Kako je Jugoslavija osvojila svet
Beta 11.01.2018
Knjiga italijanskog novinara Serdja Tavčara "Kako je Jugoslavija osvojila svet", o fenomenu jugoslovenske škole košarke, predstavljena je večeras u Beogradu. Tavčar, komentator televizije Koper, na promociji u Italijanskom kulturnom centru rekao je da… »
Niko nikad nije igrao tako uzbudljivu košarku kao Jugosloveni
Dnevnik 11.01.2018
BEOGRAD: Na šta su ličile mrežice u dvoranama širom SFRJ, šta je bila mera košarkaške igre od Triglava do Vardara, kako je trener ošišao i obrijao svog igrača za vreme poluvremena...samo je deo uzbudljivih avantura koje možete naći u knjizi „Kako je… »
Nostalgična i emotivna promocija knjige koja je obavezno štivo za sve ljubitelje košarke
Sportske.net 11.01.2018
U Beogradu je danas konačno promovisana knjiga "Kako je Jugoslavija osvojila svet", obavezno štivo u jugoslovenskoj košarci za sve ljubitelje sporta. Legendarni slovenačko-italijanski novinar Serđo Tavčar pokazao je na današnjoj promociji svoje knjige… »
Vesti dana »
"Iran je izgradio sistem koji vazdušna kampanja može teško da slomi" Stručnjaci o sukobu SAD i Izraela protiv Irana: "Ovde je pre svega problem u samom sistemu"
Kurir pre 34 minutajoš 45 povezanih
"Nema više šta da se gađa u Iranu! Kada će kraj rata? Pa, kada ja budem želeo!" Tramp tvrdi da je Amerika uništila sve što je mogla (video, foto)
Kurir pre 23 minutajoš 71 povezana
Izborna komisija potvrdila četiri liste u Bajinoj Bašti, još dve čekaju verifikaciju
RTS pre 14 minutajoš 24 povezane
Instant plaćanja privremeno bila nedostupna, NBS: Rešene tehničke poteškoće, plaćanje ponovo dostupno
Euronews pre 24 minutajoš 22 povezane
"Svađam se sa narodom zbog Jakova Jozinovića" Džejla Ramović bez zadrške o kolegi, evo kakav ima stav o njegovim nastupima
Blic pre 1 satjoš 18 povezanih