Повезане вести

Трамп "није фан" амбасаде у Лондону

Трамп "није фан" амбасаде у Лондону

Вечерње новости 12.01.2018
Председник САД преко "Твитера" отказао посету Британији и отварање дипломатског представништва. Шеф Беле куће љут на Обаму због продаје за "сићу". Даунинг стрит: Трамп добродошао, мењамо датум. Амерички председник је… »
Трамп отказао посету Лондону, љут због нове амбасаде

Трамп отказао посету Лондону, љут због нове амбасаде

РТС 12.01.2018
Амерички председник Доналд Трамп отказао је за следећи месец најављену посету Лондону, а као разлог за то је навео да није "велики фан" нове амбасаде САД коју је требало да отвори у британској престоници. Портпарол британске… »
Трамп отказао посету Лондону

Трамп отказао посету Лондону

Глас Америке 12.01.2018
Председник СДА Доналд Трамп отказао је свој планирани пут у Лондон. Трамп је твитом прекинуо сва нагађања о посети ради одмора, мало после поноћи у четвртак. Поглед на спољашност нове Амбасаде САД током разгледања за новинаре… »
Трамп отказао посету Лондону - на Твитеру

Трамп отказао посету Лондону - на Твитеру

Политика 12.01.2018
Вашингтон - Председник САД Доналд Трамп отказао је посету Лондону током које је требало да отвори нову америчку амбасаду у Великој Британији која је, како је оценио, још једна лоша одлука његовог претходника Барака Обаме… »
(Видео) Ја да вам сечем траку? Нећу! Трамп љут! Отказао посету Лондону!

(Видео) Ја да вам сечем траку? Нећу! Трамп љут! Отказао посету Лондону!

Курир 12.01.2018
Трамп је своју одлуку објавио синоћ на Твитеру, истичући да је разочаран што је администрација његовог претходника Барака Обаме продала америчку амбасаду у Лондону. Реасон И цанцелед ми трип то Лондон ис тхат И ам нот а биг фан… »

Вести дана »