Pojačan saobraćaj, na GP Gradina čeka se do sat

Pojačan saobraćaj, na GP Gradina čeka se do sat

Dnevnik petak, 12. januar 2018.
BEOGRAD: Kraj radne nedelje donosi pojačan intenzitet saobraćaja, a samim tim i usporenu vožnju na obrenovačkom, pančevačkom i zrenjaninskom putu.
Sneg slabog intenziteta pada na Zlatiboru i Crnom Vrhu, a u pojedinim krajevima i slaba kiša donosi usporenu vožnju, navodi se u saopštenju AMSS. Svi putevi ka zimskim turističkim centrima su prohodni, a zbog niskih temeratura... »

Kraj radne nedelje doneo pojačan saobraćaj

Mondo petak, 12. januar 2018.
Pojačan je intenzitet saobraćaja, pa i na graničnom prelazu Gradina ima zadržavanja.
Foto: Mondo/Stefan Stojanović Kraj radne nedelje donosi pojačan intenzitet saobraćaja, a samim tim i usporenu vožnju na obrenovačkom, pančevačkom i zrenjaninskom putu. Sneg slabog intenziteta pada na Zlatiboru i Crnom Vrhu, a u... »

Pojačan saobraćaj, na Gradini se čeka do 60 minuta

RTS petak, 12. januar 2018.
RTS: Pojačan saobraćaj, na Gradini se čeka do 60 minuta
Kraj radne nedelje donosi pojačan intenzitet saobraćaja, a samim tim i usporenu vožnju na obrenovačkom, pančevačkom i zrenjaninskom putu.
Sneg slabog intenziteta pada na Zlatiboru i Crnom Vrhu, a u pojedinim krajevima i slaba kiša donosi usporenu vožnju, navodi se u saopštenju AMSS. Svi putevi ka zimskim turističkim centrima su prohodni a zbog niskih temeratura... »

Kiša ometa saobraćaj, svi putevi prohodni

RTS petak, 12. januar 2018.
RTS: Kiša ometa saobraćaj, svi putevi prohodni
Kišno i maglovito vreme tokom popodneva otežava odvijanje saobraćaja, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Vidljivost je u pojedinim krajevima Vojvodine smanjena i na 100 metara, zbog čega se savetuje dodatna opreznost za volanom, uz obavezno držanje većeg rastojanja između vozila, piše u saopštenju AMSS. Saobraćaj se na svim... »

AMSS: Mokri i klizavi kolovozi

Novi magazin petak, 12. januar 2018.
U većem delu Srbije saobraćaj će se danas obavljati po mokrim i klizavim kolovozima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).
Poseban oprez potreban je na Đerdapskoj i Ibarskoj magistrali, pored Drine i na putevima u planinskim predelima, gde su mogući odroni. Snežne padavine u planinskim predelima dodatno otežavaju vožnju. Prohodnost na autoputevima i... »

Oprezno za volanom: Prilagodite brzinu zbog mokrih i kizavih kolovoza

Kurir petak, 12. januar 2018.
U većem delu Srbije saobraćaj će se danas obavljati po mokrim i klizavim kolovozima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS). Poseban oprez potreban je na Đerdapskoj i Ibarskoj magistrali, pored Drine i na putevima u planinskim predelima, gde su mogući odroni.Snežne padavine u planinskim... »

Saobraćaj bez zastoja, očekuju se kiša i mokri kolovozi

Blic petak, 12. januar 2018.
Vozače će danas zbog kiše pratiti mokri i klizavi kolovozi, koji u mnogome mogu otežati vožnju, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Prohodnost na autoputevima i državnim putevima I i II reda je dobra, a saobraćaj se odvija bez zastoja. Na vozače se apeluje da voze sporije i poštuju saobraćajne propise, posebno na Đerdapskoj i Ibarskoj magistrali, pored Drine,... »

AMSS: Slaba kiša kod Loznice, Valjeva i Požege

Blic petak, 12. januar 2018.
Slaba kiša ove večeri uslovljava mokre kolovoze, za sada, na području Loznice, Valjeva i Požege, dok će se u toku noći proširiti i na ostale krajeve naše zemlje, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Magla se i dalje zadržala na Crnom Vrhu, Zlatiboru, Kopaoniku i na području Vranja, pa vozače zbog smanjene vidljivosti očekuje sporija vožnja. Svi putevi koji vode ka zimskim turističkim centrima su prohodni, a oprezna vožnja... »
©2019 Netmark d.o.o.