Povezane vesti

Mitilineos traži od Vlade Srbije: Platite nam dug od 40 miliona dolara

Nova ekonomija petak, 12. januar 2018.
Kompanija Mitilineos poslala je dopis Vladi Srbije 5. januara 2018. godine podsećajući ih na obavezu, koju su preuzeli po odluci arbitražnog suda u Švajcarskoj, kojom se država Srbija obavezala da isplati kompenzaciju ovoj kompaniji u visini od skoro 40 miliona dolara, piše BIRN. Podsetimo,... »

BIRN: Mitilineos traži od Vlade Srbije da isplati kompenzaciju od 40 miliona dolara

Beta petak, 12. januar 2018.
Grčka kompanija Mitilineos zatražila je od Vlade Srbije da joj isplati kompenzaciju u visini od gotovo 40 miliona dolara, na šta se država Srbija obavezala prema odluci arbitražnog suda u Švajcarskoj u sporu oko ulaganja u RTB Bor, piše BIRN. U novom dopisu u koji je BIRN imao uvid, a koji je... »

Slučaj mitilineos: Evo koliko će građani Srbije platiti grčkoj kompaniji obaveze Vlade!

Pravda petak, 12. januar 2018.
Grčka kompanija je pokrenula spor 2005. godine kada je procenila da njen srpski partner RTV BOR ne izvršava obaveze prema sporazumima i ugovorima koji su napravljeni još u drugoj polovini devedesetih godina prošlog veka.
Pored kompenzacije od skoro 40 miliona dolara, građani Srbije će morati da plate i dodatnu kamatu jer Vlada Srbije još uvek nije izvršila obavezu koju je preuzela odlukom arbitražnog suda. Kompanija Mitilineosu dopisu od 5.... »

Slučaj Mitilineos: Na kamate Srbija plaća preko 200.000 dolara

Danas petak, 12. januar 2018.
Pored kompenzacije od skoro 40 miliona dolara, građani Srbije će morati da plate i dodatnu kamatu jer Vlada Srbije još uvek nije izvršila obavezu koju je preuzela odlukom arbitražnog suda. Kompanija Mitilineosu dopisu od 5. januara 2018. godine podseća Vladu Srbije na obaveze koje je preuzela po... »
©2018 Netmark d.o.o.