Delon: Svet mi se smučio, napustiću ga bez žaljenja

Delon: Svet mi se smučio, napustiću ga bez žaljenja

Politika petak, 12. januar 2018.
Pariz - Francuska filmska zvezda Alen Delon izjavio je da mu se svet toliko smučio da bi bio srećan da ga odmah napusti, ali želi da njegov pas pođe sa njim. „Mrzim vremena u kojima živimo, od njih mi se povraća”, rekao je glumac veteran u intervjuu za list „Pari Mač”. Delon (82) smatra da je sve... »

Ispovest Alena Delona: Malo koji muškarac je bio voljen poput mene

Blic petak, 12. januar 2018.
Francuska glumačka legenda Alen Delon izjavio je u intervjuu za "Pari mač" da mu se današnji svet toliko smučio da ne bi imao ništa protiv da sada umre. Ali da želi sa sobom da povede i svog psa.
- Povraća mi se od ovog sveta. Ima ljudi koje baš mrzim. Sve je lažno i samo se gleda novac. Napustiću ovaj svet bez trunke kajanja – izjavio je Delon (82) jedan od najlepših muškaraca u istoriji filma. U iskrenom intervjuu za... »

Najveći francuski zavodnik zgrozio javnost brutalnim stavom: Dosta mi je, hoću da umrem! A Brižit Bardo mi je...Šok!

Kurir petak, 12. januar 2018.
Francuska filmska zvezda Alen Delon izjavio je da mu se svet toliko smučio da bi bio srećan da ga odmah napusti, ali želi da njegov pas pođe sa njim. "Mrzim vremena u kojima živimo, od njih mi se povraća", rekao je glumac veteran u intervjuu za list "Pari Mač". Delon (82) smatra da je sve lažno i... »

Delon: Svet mi se smučio, napustiću ga bez žaljenja

Dnevnik petak, 12. januar 2018.
PARIZ: Francuska filmska zvezda Alen Delon izjavio je da mu se svet toliko smučio da bi bio srećan da ga odmah napusti, ali želi da njegov pas pođe sa njim.
"Mrzim vremena u kojima živimo, od njih mi se povraća", rekao je glumac veteran u intervjuu za list "Pari Mač". Delon (82) smatra da je sve lažno i da je samo novac važan. "Napustiću ovaj svet bez žaljenja", kazao je glumac,... »

Alen Delon: Nisam pronašao ženu sa kojom bih proveo ostatak života

Večernje novosti petak, 12. januar 2018.
Jedan od najvećih francuskih glumaca Alen Delon izjavio da će napustiti "ovaj svet, bez žaljenja" u intervjuu specijalnom izdanju nedeljnika "Pari mač" povodom 60 godina njegove karijere
Jedan od najvećih francuskih glumaca Alen Delon izjavio da će napustiti "ovaj svet, bez žaljenja" u intervjuu specijalnom izdanju nedeljnika "Pari mač" povodom 60 godina njegove karijere. "Život mi sada ne donosi mnogo toga. Sve... »
©2018 Netmark d.o.o.