Nisu samo Jovana i Srđan: I ovaj voditelj odlazi sa Pinka!

Nisu samo Jovana i Srđan: I ovaj voditelj odlazi sa Pinka!

Press petak, 12. januar 2018.
Juče je sve gledaoce televizije "Pink" iznenadila vest da su voditelji Jovana Joksimović i Srđan Predojević dali otkaz na ružičastoj televiziji i prešli su na Prvu, ali oni nisu jedini koji su prešli na ovu televiziju.
I voditelj informativne emisije na „Pinku“, Drago Jovanović takođe je napustio redove ružičastog carstva i prešao na televiziju „Prva“. Voditelj je, navodno, raskinuo ugovor krajem prošle godine, a već u prvim danima 2018. godine... »

Nisu samo Jovana i Srđan napustili ružičastu: I ovaj voditelj prelazi na Prvu

Kurir petak, 12. januar 2018.
Kako je Kurir ekskluzivno objavio, Jovana Joksimović i Srđan Predojević dali su otkaz na Pinku i prešli su na Prvu, ali oni nisu jedini koji su prešli na ovu televiziju iz ružičastog jata. I voditelj informativne emisije na „Pinku“, Drago Jovanović takođe je napustio redove ružičastog carstva i... »

Nisu samo Jovana i Srđan: I ovaj voditelj je napustio ružičasto jato i prelazi na Prvu

Blic petak, 12. januar 2018.
Kao grom iz vedra neba je stigla juče vest da su zaštitna lica Pinka, Jovana Joksimović i Srđan Predojević, dali otkaz na Pinku i da prelaze na Prvu. No, oni nisu jedini koji su prešli na ovu televiziju iz ružičastog jata.
Kako saznajemo i voditelj informativne emisije na „Pinku“, Drago Jovanović takođe je napustio redove ružičastog carstva i prešao na televiziju „Prva“. Prema našim informacijama, voditelj je raskinuo ugovor krajem prošle godine, a... »
©2019 Netmark d.o.o.