Bivši oficir Vojske RS deportovan iz SAD u BiH

Bivši oficir Vojske RS deportovan iz SAD u BiH

Slobodna Evropa petak, 12. januar 2018.
Bivši oficir Vojske Republike Srpske Jovo Asentić deportovan je iz Čikaga u Bosnu i Hercegovinu zbog sumnje da je lagao američke imigracione vlasti o njegovoj ulozi u ratu 90-ih godina prošlog veka u BiH, saopštila je američka Služba za imigracije i strance (ICE). Asentić je u ponedeljak deportovan... »

Iz SAD deportovan bivši oficir vrs

Večernje novosti petak, 12. januar 2018.
Zbog sumnje da je lagao američke imigracione vlasti o ulozi u ratu, proteran Jovo Asentić
BIVŠI oficir Vojske Republike Srpske Jovo Asentić deportovan je iz Čikaga u Bosnu i Hercegovinu zbog sumnje da je lagao američke imigracione vlasti o njegovoj ulozi u ratu 90-ih godina prošlog veka u BiH, saopštila je američka... »

SAD deportovale još jednog pripadnika VRS zbog laganja

B92 petak, 12. januar 2018.
B92: SAD deportovale još jednog pripadnika VRS zbog laganja
Sarajevo -- Bivši oficir Vojske Republike Srpske Jovo Asentić deportovan iz Čikaga u BiH zbog sumnje da je lagao američke imigracione vlasti o njegovoj ulozi u ratu u BiH.
Kako je saopštila američka Služba za imigracije i strance (ICE), Asentić je u ponedeljak deportovan, preneli su danas mediji u BiH, dodajući da su američke vlasti 2006. godine otkrile da je on u nekoliko navrata lagao o svojoj... »

Bivši oficir vrs deportovan iz čikaga: Prećutao da je učestvovao u sukobima u Srebrenici!

Kurir petak, 12. januar 2018.
Odluka o deportaciji doneta je krajem januara 2016. godine. Američke vlasti su 2006. godine otkrile da je Asentić u nekoliko navrata lagao o svojoj ulozi tokom rata u BiH. Nakon što su mu predočeni dokazi, on je priznao da je bio pripadnik Zvorničke brigade između 1992. i 1996. godine. Asentić je,... »

Srpski oficir predat sarajevskom pravosuđu: Deportovan iz Čikaga u BiH (foto)

Pravda petak, 12. januar 2018.
Bivši oficir Vojske Republike Srpske (VRS) Jovo Asentić (65) deportovan je iz SAD u BiH u ponedeljak zbog navodnog laganja američkih imigracionih vlasti o svojoj ulozi tokom rata u BiH, saopštila je Služba za imigracije i strance (ICE).
Odluka o deportaciji doneta je krajem januara 2016. godine, preneo je sajt Klix.ba. Američke vlasti su 2006. godine otkrile da je Asentić u nekoliko navrata lagao o svojoj ulozi tokom rata u BiH. Nakon što su mu predočeni dokazi,... »

Bivši oficir VRS deportovan iz Čikaga u BiH

RTS petak, 12. januar 2018.
RTS: Bivši oficir VRS deportovan iz Čikaga u BiH
Jovo Asentić (65), bivši oficir Vojske Republike Srpske, deportovan je iz SAD u BiH u ponedeljak zbog laganja američkih imigracionih vlasti o svojoj ulozi tokom rata u BiH, saopštila je Služba za imigracije i strance.
Odluka o deportaciji doneta je krajem januara 2016. godine, preneo je sajt Kliks. Američke vlasti su 2006. godine otkrile da je Asentić u nekoliko navrata lagao o svojoj ulozi tokom rata u BiH. Nakon što su mu predočeni dokazi,... »

Deportovan bivši oficir Vojske Republike Srpske

Alo petak, 12. januar 2018.
Alo: Deportovan bivši oficir Vojske Republike Srpske
Bivši oficir Vojske Republike Srpske (VRS) Jovo Asentić (65) deportovan je iz SAD u BiH u ponedeljak zbog laganja američkih imigracionih vlasti o svojoj ulozi tokom rata u BiH, saopštila je Služba za imigracije i strance (ICE).
Odluka o deportaciji doneta je krajem januara 2016. godine, preneo je sajt Klix.ba. Američke vlasti su 2006. godine otkrile da je Asentić u nekoliko navrata lagao o svojoj ulozi tokom rata u BiH. Nakon što su mu predočeni dokazi,... »

Bivši oficir Vojske Republike Srpske deportovan iz SAD u BiH

N1 Info petak, 12. januar 2018.
Bivši oficir Vojske Republike Srpske Jovo Asentić deportovan je iz Čikaga u Bosnu i Hercegovinu zbog sumnje da je lagao američke imigracione vlasti o njegovoj ulozi u ratu 90-ih godina prošlog vijeka u BiH, saopštila je američka Služba za imigracije i strance (ICE).
Asentić je u ponedeljak deportovan iz SAD-a u BiH, preneli su mediji u BiH, dodajući da su američke vlasti 2006. godine otkrile da je on u nekoliko navrata lagao o svojoj ulozi tokom rata u BiH. Nakon što su mu predočeni dokazi,... »

Iz Chicaga u BiH deportiran bivši oficir Vojske RS-a

Al Jazeera petak, 12. januar 2018.
Američke vlasti su 2006. godine otkrile da je Jovo Asentić u nekoliko navrata lagao o svojoj ulozi tokom rata u Bosni i Hercegovini.
Bivši oficir Vojske Republike Srpske Jovo Asentić (65) deportiran je iz Sjedinjenih Američkih Država u Bosnu i Hercegovinu zbog laganja američkih imigracionih vlasti o svojoj ulozi tokom rata u Bosni i Hercegovini, saopćila je... »

Bivši oficir Vojske RS deportovan iz SAD u BiH

Novi magazin petak, 12. januar 2018.
Bivši oficir Vojske Republike Srpske Jovo Asentić deportovan je iz Čikaga u Bosnu i Hercegovinu zbog sumnje da je lagao američke imigracione vlasti o njegovoj ulozi u ratu 90-ih godina prošlog veka u BiH, saopštila je američka Služba za imigracije i strance (ICE).
Asentić je u ponedeljak deportovan iz SAD u BiH, preneli su danas mediji u BiH, dodajući da su američke vlasti 2006. godine otkrile da je on u nekoliko navrata lagao o svojoj ulozi tokom rata u BiH. Nakon što su mu predočeni... »

SAD deportovale bivšeg oficira Vojske RS

Mondo petak, 12. januar 2018.
Državljanin Bosne i Hercegovine Jovo Asentić, koji je u ratu služio kao oficir Vojske Republike Srpske, u ponedeljak je deportovan iz SAD-a.
Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Odluka o deportovanju donesena je krajem januara 2016. godine zbog laganja američkih imigracionih vlasti o njegovoj ulozi tokom agresije u BiH, piše ICE Chicago (Služba za imigracije i... »

Bivši oficir vrs deportovan iz Čikaga u BiH

Blic petak, 12. januar 2018.
Bivši oficir Vojske RS Jovo Asentić deportovan je u ponedeljak iz Čikaga u BiH zbog sumnje da je lagao američke imigracione vlasti o njegovoj ulozi u ratu 90-ih godina prošlog veka u BiH, saopštila je američka Služba za imigracije i strance (ICE).
Vlasti su 2006. godine otkrile da je Asentić u nekoliko navrata lagao o svojoj ulozi tokom rata u BiH. Nakon što su mu predočeni dokazi priznao je da je bio pripadnik Zvorničke brigade između 1992. i 1996. godine, a odluka o... »

Nadal bez izgubljenog seta do polufinala AO

Beta  pre 2 sata  još 43 povezane

Vučić u Davosu o slobodi medija: Moramo biti "brutalni"

B92  pre 31 minut  još 21 povezana

Majka nastradala u požaru, sin teško povređen

Politika  pre 1 sat  još 19 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.