Pukovnik osumnjičen za zloupotrebu položaja priznao krivicu

Pukovnik osumnjičen za zloupotrebu položaja priznao krivicu

RTS petak, 12. januar 2018.
RTS: Pukovnik osumnjičen za zloupotrebu položaja priznao krivicu
Pukovnik koji je u Vojsci Srbije radio kao logističar, na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu priznao je krivična dela za koja se tereti, zbog čega tužilaštvo nije tražilo od suda da mu se odredi pritvor, saznaje "Tanjug".
Osumnjičeni pukovnik je nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode, ali mu je odlukom suda oduzet pasoš. Tužilaštvo i sud su zaključili da nema razloga za pritvor jer ne može da ponovi krivično delo pošto je suspendovan, a ne... »

Hapšenje u Vojsci Srbije: Saslušanom pukovniku oduzet pasoš

Kurir petak, 12. januar 2018.
BEOGRAD - Pukovnik V.S. koji je u Vojsci Srbije radio kao logističar, danas je na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu priznao krivična dela za koja se tereti, zbog čega tužilaštvo nije tražilo od suda da mu se odredi pritvor. On je nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode, ali... »

Braniće se sa slobode: Pukovnik priznao krivicu na saslušanju, oduzet mu pasoš

Večernje novosti petak, 12. januar 2018.
Pukovnik V.S. koji je u Vojsci Srbije radio kao logističar, danas je na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu priznao krivična dela za koja se tereti
Pukovnik V.S. koji je u Vojsci Srbije radio kao logističar, danas je na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu priznao krivična dela za koja se tereti, zbog čega tužilaštvo nije tražilo od suda da mu se odredi pritvor,... »

Pukovnik priznao krivicu na saslušanju

RTV petak, 12. januar 2018.
RTV: Pukovnik priznao krivicu na saslušanju
BEOGRAD - Pukovnik V.S. koji je u Vojsci Srbije radio kao logističar, danas je na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu priznao krivična dela za koja se tereti, zbog čega tužilaštvo nije tražilo od suda da mu se odredi pritvor, saznaje Tanjug.
On je nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode, ali mu je odlukom suda oduzet pasoš. Tužilaštvo i sud su zaključili da nema razloga za pritvor jer ne može da ponovi krivično delo pošto je suspendovan, a ne može ni da utiče... »

Pukovnik osumnjičen za zloupotrebu položaja braniće se sa slobode

Vesti online petak, 12. januar 2018.
Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, nakon saslušanja pukovnika Vojske Srbije, nije tražilo od suda da mu odredi pritvor, tako da će se on u daljem toku postupka braniti sa slobode. Tereti se za zloupotrebu službenog položaja i trgovinu uticajem.
"Tužilaštvo je predložilo sudu da mu izrekne meru zabrane komunikacije i sastajanja sa svedocima", rekla je Tanjugu portparolka tužilaštva Aleksandra Đenadić. Osumnjičeni pukovnik je prethodno saslušan u tužilaštvu povodom sumnji... »

Uhapšeni pukovnik se brani sa slobode

Blic petak, 12. januar 2018.
Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, nakon saslušanja pukovnika Vojske Srbije V.S, nije tražilo od suda da mu odredi pritvor, tako da će se on u daljem toku postupka braniti sa slobode.
Tužilaštvo je predložilo sudu da mu izrekne meru zabrane komunikacije i sastajanja sa svedocima, rekla je Tanjugu portparol tužilaštva Aleksandra Djenadić. Osumnjičeni pukovnik je prethodno saslušan u tužilaštvu povodom sumnji da... »

Tužilaštvo nije tražilo pritvor za pukovnika, braniće se sa slobode

Politika petak, 12. januar 2018.
Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, nakon saslušanja pukovnika Vojske Srbije V.S, nije tražilo od suda da mu odredi pritvor, tako da će se on u daljem toku postupka braniti sa slobode. Tužilaštvo je predložilo sudu da mu izrekne meru zabrane komunikacije i sastajanja sa svedocima, rekla je... »

Tužilaštvo nije tražilo pritvor za uhapšenog pukovnika VS

Dnevnik petak, 12. januar 2018.
BEOGRAD: Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, nakon saslušanja pukovnika Vojske Srbije V.S, nije tražilo od suda da mu odredi pritvor, tako da će se on u daljem toku postupka braniti sa slobode.
Tužilaštvo je predložilo sudu da mu izrekne meru zabrane komunikacije i sastajanja sa svedocima, rekla je Tanjugu portparol tužilaštva Aleksandra Đenadić. Osumnjičeni pukovnik je prethodno saslušan u tužilaštvu povodom sumnji da... »

Posle hapšenja oficira Vojske Srbije: Pukovnik saslušan, braniće se sa slobode

Kurir petak, 12. januar 2018.
BEOGRAD - Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, nakon saslušanja pukovnika Vojske Srbije V.S, nije tražilo od suda da mu odredi pritvor, tako da će se on u daljem toku postupka braniti sa slobode. Tužilaštvo je predložilo sudu da mu izrekne meru zabrane komunikacije i sastajanja sa svedocima,... »

Pukovnik se brani sa slobode

Mondo petak, 12. januar 2018.
Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, nakon saslušanja pukovnika Vojske Srbije V.S, nije tražilo od suda da mu odredi pritvor, tako da će se on u daljem toku postupka braniti sa slobode.
Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Tužilaštvo je predložilo sudu da mu izrekne meru zabrane komunikacije i sastajanja sa svedocima, rekla je Tanjugu portparol tužilaštva Aleksandra Djenadić. Osumnjičeni pukovnik je prethodno saslušan... »

Uhapšeni pukovnik Vojske Srbije na saslušanju

B92 petak, 12. januar 2018.
B92: Uhapšeni pukovnik Vojske Srbije na saslušanju
Beograd -- U Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu počelo saslušanje pukovnika Vojske Srbije, koji je uhapšen juče, saznaje Tanjug.
Podsetimo, on je uhapšen nakon višemesečnog prikupljanja dokaza zbog zloupotrebe službenog položaja i trgovine uticajem. Nakon saslušanja, sudija će odlučiti da li će pukovniku biti određen pritvor, ili će ga pustiti da se brani... »
©2019 Netmark d.o.o.