Povezane vesti

Još važi pravo na refundaciju PDV-a za opremu i hranu za bebe

Politika petak, 12. januar 2018.
Pravo na refundaciju PDV-a na opremu i hranu za bebe može se ostvariti do 1. jula 2018. godine, do kada je odložena primena novog Zakona o finansijskoj podršci porodici s decom, saopštila je danas Poreska uprava. Sledeći rok za podnošenje zahteva je od 1. do 15. februara 2018. godine, a da bi... »

Podnošenje zahteva za refundaciju bebi PDV-a od 1. do 15.februara

Gde investirati petak, 12. januar 2018.
Pravo na refundaciju PDV-a na opremu i hranu za bebe može se ostvariti do 1. jula 2018. godine, do kada je odložena primena novog Zakona o finansijskoj podršci porodica s decom, saopštila je Poreska uprava. Sledeći rok za podnošenje zahteva je od 1. do 15. februara 2018. godine. Da bi ostvario ovo... »

Pravo na refundaciju PDV-a na opremu za bebe

RTV petak, 12. januar 2018.
RTV: Pravo na refundaciju PDV-a na opremu za bebe
BEOGRAD - Pravo na refundaciju Poreza na dodatu vrednost na opremu i hranu za bebe može se ostvariti do 1. jula 2018. godine do kada je odložena primena novog Zakona o finansijskoj podršci porodici s decom, piše u saopštenju.
Informacije o refundaciji PDV za opremu i hranu za bebe, kao i obrazac zahteva nalaze se na sajtu Poreske uprave Republike Srbije. Sledeći rok za podnošenje zahteva je od 1. do 15. februara 2018. godine. Da bi ostvario ovo pravo,... »

Pravo na refundaciju PDV za opremu i hranu za bebe važi i dalje

Beta petak, 12. januar 2018.
Pravo na refundaciju poreza na dodatu vrednost (PDV) na opremu i hranu za bebe može se ostvariti do 1. jula 2018. godine, do kada je odložena primena novog Zakona o finansijskoj podršci porodici s decom, saopštila je danas Poreska uprava Srbije. Da bi ostvario to pravo roditelj ili staratelj bebe,... »

Odložen zakon – još važi povraćaj bebi PDV-a

B92 petak, 12. januar 2018.
B92: Odložen zakon – još važi povraćaj bebi PDV-a
Beograd -- Pravo na refundaciju poreza na dodatu vrednost (PDV) na opremu i hranu za bebe može se ostvariti do 1. jula 2018. godine.
Do tada je odložena primena novog Zakona o finansijskoj podršci porodici s decom, saopštila je Poreska uprava Srbije. Da bi ostvario to pravo roditelj ili staratelj bebe, kako se navodi, dužan je da sakupi fiskalne račune za... »

Još važi pravo na refundaciju PDV za opremu i hranu za bebe

Dnevnik petak, 12. januar 2018.
BEOGRAD: Pravo na refundaciju PDV-a na opremu i hranu za bebe može se ostvariti do 1. jula 2018. godine, do kada je odložena primena novog Zakona o finansijskoj podršci porodici s decom, saopšila je danas Poreska uprava.
Sledeći rok za podnošenje zahteva je od 1. do 15. februara 2018. godine, a da bi ostvario ovo pravo, roditelj ili staratelj bebe dužan je da skuplja fiskalne račune koji se odnose na hranu i opremu za bebu. Zahtev sa fiskalnim... »

Refundacija PDV-a na opremu i hranu za bebe do 1. jula

N1 Info petak, 12. januar 2018.
Pravo na refundaciju poreza na dodatu vrednost (PDV) na opremu i hranu za bebe može se ostvariti do 1. jula 2018. godine, do kada je odložena primena novog Zakona o finansijskoj podršci porodici s decom, saopštila je Poreska uprava Srbije.
Da bi ostvario to pravo roditelj ili staratelj bebe, kako se navodi, dužan je da sakupi fiskalne račune za opremu i hranu. Dodaje se da se zahtev sa fiskalnim računima podnosi nadležnoj organizacionoj jedinici Poreske uprave koja... »

Refundacija PDV za bebi opremu i hranu do 1. Jula: Sledeći rok za zahteve u februaru

Kurir petak, 12. januar 2018.
Pravo na refundaciju Poreza na dodatu vrednost na opremu i hranu za bebe može se ostvariti do 1. jula 2018. godine do kada je odložena primena novog Zakona o finansijskoj podršci porodici s decom, piše u saopštenju. Informacije o refundaciji PDV za opremu i hranu za bebe, kao i obrazac zahteva... »

Još važi pravo na refundaciju PDV-a za opremu i hranu za bebe

RTS petak, 12. januar 2018.
RTS: Još važi pravo na refundaciju PDV-a za opremu i hranu za bebe
Do 1. jula 2018. godine može se ostvariti pravo na refundaciju PDV-a na opremu i hranu za bebe, do kada je odložena primena novog Zakona o finansijskoj podršci porodici s decom, saopšila je Poreska uprava.
Sledeći rok za podnošenje zahteva je od 1. do 15. februara 2018. godine, a da bi ostvario ovo pravo, roditelj ili staratelj bebe dužan je da skuplja fiskalne račune koji se odnose na hranu i opremu za bebu. Zahtev sa fiskalnim... »
©2018 Netmark d.o.o.