Повезане вести

Стојковић: Моја жеља да останем у Партизану је неспорна

Стојковић: Моја жеља да останем у Партизану је неспорна

Вечерње новости 12.01.2018
Дошао сам, ту сам, као што видите, моја жеља је неспорна и то не треба доводити у питање – рекао је голман Партизана. Остојић: Девет бодова може да се стигне. Голман Партизана Владимир Стојковић рекао је да је његова жеља да… »
Стојковић обрадовао Гробаре: Желим да останем

Стојковић обрадовао Гробаре: Желим да останем

Моззарт спорт 12.01.2018
„Видећемо шта ће бити“, поручио репрезентативни голман. Голман Партизана Владимир Стојковић рекао је да је његова жеља да остане у клубу неспорна, али ће се у наредном периоду одлучити о даљим корацима у зимском прелазном… »
Предстоји тежак рад: Мирослав Ђукић јасно одредио приоритете у наставку сезоне

Предстоји тежак рад: Мирослав Ђукић јасно одредио приоритете у наставку сезоне

Хот спорт 12.01.2018
Тренер фудбалера Партизана Мирослав Ђукић је на првом овогодишњем окупљану екипе на СЦ Телеоптик, рекао да ће екипа спремно дочекати наставак сезоне у коме ће имати високе циљеве. Ипак, стратег црно-белих је истакао наступ у… »
Ђукић: У овом тренутку Европа је приоритет

Ђукић: У овом тренутку Европа је приоритет

Вечерње новости 12.01.2018
Добро смо позиционирани, Партизан се увек бори за трофеје. Мислим да смо способни за борбу на сва три фронта – рекао је тренер српског првака. Тренер фудбалера Партизана Мирослав Ђукић рекао је данас да је Лига Европа тренутно… »
Ђукић: У овом тренутку Европа приоритет у односу на Суперлигу

Ђукић: У овом тренутку Европа приоритет у односу на Суперлигу

Спортал блиц 12.01.2018
Тренер фудбалера Партизана Мирослав Ђукић изјавио је да ће његова екипа спремно дочекати наставак сезоне у којој је, у овом тренутку, Европа приоритет у односу на домаће првенство. Фото: Александар Димитријевић / РАС Србија… »
Ђукић: "Европа је приоритет само зато што је прва на реду"

Ђукић: "Европа је приоритет само зато што је прва на реду"

Спортске.нет 12.01.2018
Партизан мора да се бори на сва три фронта, да одбрани оба домаћа трофеја, али пре свега тога је Европа. У стручном штабу су спремни и на одласке. Тренер Партизана Мирослав Ђукић рекао је данас да је Европа тренутно приоритет за… »

Вести дана »