Đukić: Evropa, za sad, prioritet

Stojković: Moja želja da ostanem u Partizanu je nesporna

Večernje novosti petak, 12. januar 2018.
Došao sam, tu sam, kao što vidite, moja želja je nesporna i to ne treba dovoditi u pitanje – rekao je golman Partizana. Ostojić: Devet bodova može da se stigne
Golman Partizana Vladimir Stojković rekao je da je njegova želja da ostane u Humskoj nesporna, ali će se u narednom periodu odlučiti o njegovom statusu. - Došao sam, tu sam, kao što vidite, moja želja je nesporna i to ne treba... »

Đukić: Evropa, za sad, prioritet

B92 petak, 12. januar 2018.
B92: Đukić: Evropa, za sad, prioritet
Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je da je Liga Evropa trenutno prioritet za njegovu ekipu, ali samo zato što je prva na redu
Šampion Srbije počeo je u petak pripreme za drugi deo sezone u kom će se takmičiti na tri fronta - Ligi Evropa, Kupu Srbije i domaćem prvenstvu. Đukić je dodao da je obaveza crno-belih da brani i trofeje u domaćim takmičenjima.... »

Stojković obradovao Grobare: Želim da ostanem

Mozzart sport petak, 12. januar 2018.
„Videćemo šta će biti“, poručio reprezentativni golman
Golman Partizana Vladimir Stojković rekao je da je njegova želja da ostane u klubu nesporna, ali će se u narednom periodu odlučiti o daljim koracima u zimskom prelaznom roku. „ Došao sam, tu sam, kao što vidite, moja želja je nesporna i to ne treba dovoditi u pitanje.... »

Vladimir Stojković: Došao i moja želja da ostanem je nesporna!

Sportski žurnal petak, 12. januar 2018.
Golman Partizana Vladimir Stojković rekao je danas da je njegova želja da ostane u fudbalskom klubu nesporna, ali će se u narednom periodu odlučiti o njegovom ostanku
- Došao sam, tu sam, kao što vidite, moja želja je nesporna i to ne treba dovoditi u pitanje. Ja sam tu, moja želja da ostanem je takodje tu. Videćemo šta će biti - rekao je Stojković novinarima na okupljanju u Sportskom centru... »

Đukić: U ovom trenutku Evropa je prioritet

Vesti online petak, 12. januar 2018.
Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić izjavio je danas da će njegova ekipa spremno dočekati nastavak sezone u kojoj je u ovom trenutku Evropa prioritet u odnosu na domaće prvenstvo.
- Dobro smo pozicionirani, Partizan se uvek bori za trofeje. Mislim da smo sposobni za borbu na sva tri fronta. U ovom momentu je prioritet Evropa, dok je liga duga i ima vremena za nju - rekao je Đukić novinarima na terenu SC... »

Đukić: U ovom trenutku Evropa je prioritet

Večernje novosti petak, 12. januar 2018.
Dobro smo pozicionirani, Partizan se uvek bori za trofeje. Mislim da smo sposobni za borbu na sva tri fronta – rekao je trener srpskog prvaka
Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je danas da je Liga Evropa trenutno prioritet za njegovu ekipu, ali samo zato što je prva na redu, ali i da je obaveza crno-belih da brani i trofeje u domaćim takmičenjima. - U... »

Predstoji težak rad: Miroslav Đukić jasno odredio prioritete u nastavku sezone

Hot sport petak, 12. januar 2018.
Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić je na prvom ovogodišnjem okupljanu ekipe na SC Teleoptik, rekao da će ekipa spremno dočekati nastavak sezone u kome će imati visoke ciljeve. Ipak, strateg crno-belih je istakao nastup u Ligi Evrope kao prioritet u odnosu na domaći šampionat. – Dobro smo... »

Đukić: U ovom trenutku Evropa prioritet u odnosu na Superligu

Blic sport petak, 12. januar 2018.
Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić izjavio je da će njegova ekipa spremno dočekati nastavak sezone u kojoj je, u ovom trenutku, Evropa prioritet u odnosu na domaće prvenstvo.
Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Miroslav Đukić - Dobro smo pozicionirani, Partizan se uvek bori za trofeje. Mislim da smo sposobni za borbu na sva tri fronta. U ovom momentu je prioritet Evropa, dok je liga duga i ima... »

Đukić: U ovom trenutku Evropa prioritet, prvenstvo je dugo

Sportski žurnal petak, 12. januar 2018.
Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić izjavio je danas da će njegova ekipa spremno dočekati nastavak sezone u kojoj je u ovom trenutku Evropa prioritet u odnosu na domaće prvenstvo
- Dobro smo pozicionirani, Partizan se uvek bori za trofeje. Mislim da smo sposobni za borbu na sva tri fronta. U ovom momentu je prioritet Evropa, dok je liga duga i ima vremena za nju - izjavio je Đukić novinarima na terenu SC... »

Đukić: "Evropa je prioritet samo zato što je prva na redu"

Sportske.net petak, 12. januar 2018.
Partizan mora da se bori na sva tri fronta, da odbrani oba domaća trofeja, ali pre svega toga je Evropa. U stručnom štabu su spremni i na odlaske.
Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je danas da je Evropa trenutno prioritet za njegovu ekipu, ali samo zato što je prva na redu. Obaveza je da se brane i domaći trofeji. Osvajač duple krune u Srbiji počeo je danas pripreme za... »
©2018 Netmark d.o.o.