Povezane vesti

Obezbeđenje izvelo Lunu iz zadruge: Pretresli joj sve stvari u potrazi za mobilnim telefonom (video)

Večernje novosti pre 9 dana
Nakon puštanja priloga ukućanima i uključenja gledalaca direktno u Zadrugu, obezbeđenje je ušlo u kuću i izvelo Lunu Đogani napolje
Nakon puštanja priloga ukućanima i uključenja gledalaca direktno u Zadrugu, obezbeđenje je ušlo u kuću i izvelo Lunu Đogani napolje! Naime, dva momka iz obezbeđenja Luni su rekla da pođe sa njima, dok su joj ljudi iz produkcije... »

Haos u dva ujutru: Obezbeđenje ušlo u Zadrugu, počeli da pretresaju Lunine stvari, a onda je na zaprepašćenje svih, izveli iz rijalitija

Blic pre 9 dana
Potpuni haos zavladao je na imanju u Šimanovcima. I to dva sada posle ponoći. Nakon redovnog uključenja gledalaca, činilo se da je sve u redu, ali je onda ušlo obezbeđenje.
I to zbog Lune Đogani. Zamolili su je da pođe sa njima. Dok su jedni vodili računa o njoj, drugi su pretresali njene stvari. Ostali ukućani bili su zaprepašćeni ovim postupkom produkcije. Problem je zapravo nastao jer se gledaoci... »

Produkcija Zadruge PRETRESLA Lunine stvari u potrazi za mobilnim telefonom! Evo šta se desilo! (VIDEO)

Svet pre 9 dana
Nakon što se na internetu pojavio snimak na kom jedan od zadrugara govori Luni da joj je telefon zvonio dok je spavala i da ju je zvala mama, javnost i gledaoci popularnog rijalitija zahtevali su od produkcije da reaguje. Pogledajte snimak: Članovi produkcije noćas su upali u kuću i pretresli sve... »

Obezbeđenje odvelo Lunu iz Zadruge: Sloba očajan šutirao po dvorištu!

Vesti online pre 9 dana
Neuobičajena scena nastupila je u "Zadruzi" kada su dva pripadnika obezbeđenja ušli u kuću i zamolili Lunu Đogani da pođe sa njima na razgovor.
Neko od ukućana našalio se pitavši što nije došlo još dvojica pripadnika obezbeđenja, budući da su i dvojica bila suvišna jer se Luna nije ni opirala nego je prosto pošla sa njima ka kapiji "Zadruge". Dok je još bila u kući,... »

(Video) Obezbeđenje odvelo Lunu iz Zadruge: Sloba očajan šutirao po dvorištu! A onda su sve prevrnuli u sobi...

Kurir pre 10 dana
Neuobičajena scena nastupila je u "Zadruzi" kada su dva pripadnika obezbeđenja ušli u kuću i zamolili Lunu Đogani da pođe sa njima na razgovor. Neko od ukućana našalio se pitavši što nije došlo još dvojica pripadnika obezbeđenja, budući da su i dvojica bila suvišna jer se Luna nije ni opirala nego... »
©2018 Netmark d.o.o.