Povezane vesti

Obezbeđenje izvelo Lunu iz zadruge: Pretresli joj sve stvari u potrazi za mobilnim telefonom (video)

Večernje novosti petak, 12. januar 2018.
Nakon puštanja priloga ukućanima i uključenja gledalaca direktno u Zadrugu, obezbeđenje je ušlo u kuću i izvelo Lunu Đogani napolje
Nakon puštanja priloga ukućanima i uključenja gledalaca direktno u Zadrugu, obezbeđenje je ušlo u kuću i izvelo Lunu Đogani napolje! Naime, dva momka iz obezbeđenja Luni su rekla da pođe sa njima, dok su joj ljudi iz produkcije... »

Haos u dva ujutru: Obezbeđenje ušlo u Zadrugu, počeli da pretresaju Lunine stvari, a onda je na zaprepašćenje svih, izveli iz rijalitija

Blic petak, 12. januar 2018.
Potpuni haos zavladao je na imanju u Šimanovcima. I to dva sada posle ponoći. Nakon redovnog uključenja gledalaca, činilo se da je sve u redu, ali je onda ušlo obezbeđenje.
I to zbog Lune Đogani. Zamolili su je da pođe sa njima. Dok su jedni vodili računa o njoj, drugi su pretresali njene stvari. Ostali ukućani bili su zaprepašćeni ovim postupkom produkcije. Problem je zapravo nastao jer se gledaoci... »

Produkcija Zadruge PRETRESLA Lunine stvari u potrazi za mobilnim telefonom! Evo šta se desilo! (VIDEO)

Svet petak, 12. januar 2018.
Nakon što se na internetu pojavio snimak na kom jedan od zadrugara govori Luni da joj je telefon zvonio dok je spavala i da ju je zvala mama, javnost i gledaoci popularnog rijalitija zahtevali su od produkcije da reaguje. Pogledajte snimak: Članovi produkcije noćas su upali u kuću i pretresli sve... »

Obezbeđenje odvelo Lunu iz Zadruge: Sloba očajan šutirao po dvorištu!

Vesti online petak, 12. januar 2018.
Neuobičajena scena nastupila je u "Zadruzi" kada su dva pripadnika obezbeđenja ušli u kuću i zamolili Lunu Đogani da pođe sa njima na razgovor.
Neko od ukućana našalio se pitavši što nije došlo još dvojica pripadnika obezbeđenja, budući da su i dvojica bila suvišna jer se Luna nije ni opirala nego je prosto pošla sa njima ka kapiji "Zadruge". Dok je još bila u kući,... »

(Video) Obezbeđenje odvelo Lunu iz Zadruge: Sloba očajan šutirao po dvorištu! A onda su sve prevrnuli u sobi...

Kurir petak, 12. januar 2018.
Neuobičajena scena nastupila je u "Zadruzi" kada su dva pripadnika obezbeđenja ušli u kuću i zamolili Lunu Đogani da pođe sa njima na razgovor. Neko od ukućana našalio se pitavši što nije došlo još dvojica pripadnika obezbeđenja, budući da su i dvojica bila suvišna jer se Luna nije ni opirala nego... »
©2018 Netmark d.o.o.