Srpska pamet ove godine pravi novi ledolomac

Srpska pamet ove godine pravi novi ledolomac

Politika petak, 12. januar 2018.
Država će ove godine sopstvenim novcem izgraditi specijalno plovilo „ledolomac” i za tu svrhu je obezbeđeno oko tri miliona evra. U slučaju niskih temperatura i pojave leda, kao što je to bio slučaj početkom prošle godine, biće kao i tada, angažovani Mađarski i Rumunski ledolomci, ali i srpski... »

Srbija gradi svoj ledolomac: Evo koliko će ta investicija da košta

Pravda petak, 12. januar 2018.
Država će ove godine sopstvenim novcem izgraditi specijalno plovilo "ledolomac".
U slučaju niskih temperatura i pojave leda, kao što je to bio slučaj početkom prošle godine, biće kao i tada, angažovani mađarski i rumunski ledolomci, ali i srpski ledolomac "Greben". U Ministasrtvu poljoprivrede kažu za Tanjug... »

Srbija dobija novi ledolomac, gradi ga sama, ceo projekat koštaće tri miliona evra

Blic petak, 12. januar 2018.
Država će ove godine sopstvenim novcem izgraditi specijalno plovilo "ledolomac" i za tu svrhu je obezbeđeno oko tri miliona evra.
U slučaju niskih temperatura i pojave leda, kao što je to bio slučaj početkom prošle godine, biće kao i tada, angažovani Mađarski i Rumunski ledolomci, ali i srpski ledolomac "Greben". U Ministasrtvu poljoprivrede kažu da se u... »

Novi ledolomac gradiće se u Srbiji

RTS petak, 12. januar 2018.
RTS: Novi ledolomac gradiće se u Srbiji
Država će ove godine sopstvenim novcem izgraditi specijalno plovilo – ledolomac i za tu svrhu je obezbeđeno oko tri miliona evra.
U slučaju niskih temperatura i pojave leda, kao što je to bio slučaj početkom prošle godine, biće kao i tada, angažovani mađarski i rumunski ledolomci, ali i srpski "Greben". U Ministarstvu poljoprivrede kažu za Tanjug da se u... »

Da nas ledeni dani više nikad ne dočekaju nespremne: Srbi ove godine prave sebi novi ledolomac

Kurir petak, 12. januar 2018.
Država će ove godine sopstvenim novcem izgraditi specijalno plovilo "ledolomac" i za tu svrhu je obezbeđeno oko tri miliona evra. U slučaju niskih temperatura i pojave leda, kao što je to bio slučaj početkom prošle godine, biće kao i tada, angažovani Mađarski i Rumunski ledolomci, ali i srpski... »

Srbija ove godine sama gradi novi ledolomac

Dnevnik petak, 12. januar 2018.
BEOGRAD: Država će ove godine sopstvenim novcem izgraditi specijalno plovilo "ledolomac" i za tu svrhu je obezbeđeno oko tri miliona evra.
U slučaju niskih temperatura i pojave leda, kao što je to bio slučaj početkom prošle godine, biće kao i tada, angažovani Mađarski i Rumunski ledolomci, ali i srpski ledolomac "Greben". U Ministasrtvu poljoprivrede kažu za Tanjug... »

Srpska pamet pravi novi ledolomac ove godine

Mondo petak, 12. januar 2018.
Država će ove godine sopstvenim novcem izgraditi specijalno plovilo "ledolomac" i za tu svrhu je obezbeđeno oko tri miliona evra.
Foto: MONDO/V. Sukdolak U slučaju niskih temperatura i pojave leda, kao što je to bio slučaj početkom prošle godine, biće kao i tada, angažovani mađarski i rumunski ledolomci, ali i srpski ledolomac "Greben". U Ministasrtvu... »
©2018 Netmark d.o.o.