Srpska pamet ove godine pravi novi ledolomac

Srpska pamet ove godine pravi novi ledolomac

Politika petak, 12. januar 2018.
Država će ove godine sopstvenim novcem izgraditi specijalno plovilo „ledolomac” i za tu svrhu je obezbeđeno oko tri miliona evra. U slučaju niskih temperatura i pojave leda, kao što je to bio slučaj početkom prošle godine, biće kao i tada, angažovani Mađarski i Rumunski ledolomci, ali i srpski... »

Srbija gradi svoj ledolomac: Evo koliko će ta investicija da košta

Pravda petak, 12. januar 2018.
Država će ove godine sopstvenim novcem izgraditi specijalno plovilo "ledolomac".
U slučaju niskih temperatura i pojave leda, kao što je to bio slučaj početkom prošle godine, biće kao i tada, angažovani mađarski i rumunski ledolomci, ali i srpski ledolomac "Greben". U Ministasrtvu poljoprivrede kažu za Tanjug... »

Srbija dobija novi ledolomac, gradi ga sama, ceo projekat koštaće tri miliona evra

Blic petak, 12. januar 2018.
Država će ove godine sopstvenim novcem izgraditi specijalno plovilo "ledolomac" i za tu svrhu je obezbeđeno oko tri miliona evra.
U slučaju niskih temperatura i pojave leda, kao što je to bio slučaj početkom prošle godine, biće kao i tada, angažovani Mađarski i Rumunski ledolomci, ali i srpski ledolomac "Greben". U Ministasrtvu poljoprivrede kažu da se u... »

Novi ledolomac gradiće se u Srbiji

RTS petak, 12. januar 2018.
RTS: Novi ledolomac gradiće se u Srbiji
Država će ove godine sopstvenim novcem izgraditi specijalno plovilo – ledolomac i za tu svrhu je obezbeđeno oko tri miliona evra.
U slučaju niskih temperatura i pojave leda, kao što je to bio slučaj početkom prošle godine, biće kao i tada, angažovani mađarski i rumunski ledolomci, ali i srpski "Greben". U Ministarstvu poljoprivrede kažu za Tanjug da se u... »

Da nas ledeni dani više nikad ne dočekaju nespremne: Srbi ove godine prave sebi novi ledolomac

Kurir petak, 12. januar 2018.
Država će ove godine sopstvenim novcem izgraditi specijalno plovilo "ledolomac" i za tu svrhu je obezbeđeno oko tri miliona evra. U slučaju niskih temperatura i pojave leda, kao što je to bio slučaj početkom prošle godine, biće kao i tada, angažovani Mađarski i Rumunski ledolomci, ali i srpski... »

Srbija ove godine sama gradi novi ledolomac

Dnevnik petak, 12. januar 2018.
BEOGRAD: Država će ove godine sopstvenim novcem izgraditi specijalno plovilo "ledolomac" i za tu svrhu je obezbeđeno oko tri miliona evra.
U slučaju niskih temperatura i pojave leda, kao što je to bio slučaj početkom prošle godine, biće kao i tada, angažovani Mađarski i Rumunski ledolomci, ali i srpski ledolomac "Greben". U Ministasrtvu poljoprivrede kažu za Tanjug... »

Srpska pamet pravi novi ledolomac ove godine

Mondo petak, 12. januar 2018.
Država će ove godine sopstvenim novcem izgraditi specijalno plovilo "ledolomac" i za tu svrhu je obezbeđeno oko tri miliona evra.
Foto: MONDO/V. Sukdolak U slučaju niskih temperatura i pojave leda, kao što je to bio slučaj početkom prošle godine, biće kao i tada, angažovani mađarski i rumunski ledolomci, ali i srpski ledolomac "Greben". U Ministasrtvu... »

Vremeplov: Umro Žak Iv Kusto

RTV  pre 52 minuta

Trueks po drugi put pokorio Sonomu

Auto blog  pre 14 minuta

Još pamti Anu Frank

Vesti online  pre 58 minuta

Jedite ove namirnice i ne brinite za kilograme

Vesti online  pre 28 minuta
©2018 Netmark d.o.o.