Повезане вести

Анабела шокирала јавност: Моја ћерка и ја смо растурачице бракова, шта ћемо кад смо фаталне

Анабела шокирала јавност: Моја ћерка и ја смо растурачице бракова, шта ћемо кад смо фаталне

Вечерње новости 12.01.2018
Певачица Анабела Атијас побеснела је због константних напада на њену ћерку Луну Ђогани која се тренутно налази у ријалитију ''Задруга'. Певачица Анабела Атијас побеснела је због константних напада на њену ћерку Луну Ђогани која… »
"Воли вас растурачица бракова са ћерком растурачицом": Анабела побеснела због прозивки па жестоко осула паљбу

"Воли вас растурачица бракова са ћерком растурачицом": Анабела побеснела због прозивки па жестоко осула паљбу

Блиц 12.01.2018
Изгледа да је Анабели Атијас у потпуности прекипело и свега јој је преко главе. Наизглед обична порука на вацапу у њој је изазвала толики бес па је јавно осула на друштвеним мрежама. Новинарка је желела да сазна да ли је… »
Испровоцирана Анабела потпуно одлепила па поручила: Луна и ја смо растурачице! Нисмо криве што смо фаталне па нас сви хоће!

Испровоцирана Анабела потпуно одлепила па поручила: Луна и ја смо растурачице! Нисмо криве што смо фаталне па нас сви хоће!

Курир 12.01.2018
Наиме, Анабела је објавила једну преписку а онда својим коментарима објаснила да су напади на Луну и њихову породицу претерали све границе. У преписци пише да је Луна наводно скидала диоптрију и мењала боју очију, на шта је… »

Вести дана »