Povezane vesti

Karić uz SNS: Da Novi Beograd bude Volstrit, plate 1.000 evra

Vesti online petak, 12. januar 2018.
Lider Pokreta "Snaga Srbije" Bogoljub Karić naveo je da će taj pokret na naredne beogradske izbore izaći zajedno sa Srpskom naprednom strankom.
U saopštenju PSS ističe se da je to dogovoreno na današnjem sastanku u sedištu naprednjaka, a da je njihova koalicija “odlično funkcionisala od parlamentarnih izbora 2012. godine”. Kako navode, učestvovaće na zajedničkoj listi... »

Srbija bez nezaposlenih, plate 1.000 evra: Evo šta sve obećava Karić ukoliko glasate za Vučićevu listu!

Pravda petak, 12. januar 2018.
Lider Pokreta snaga Srbije Bogoljub Karić naveo je da će taj pokret na naredne beogradske izbore izaći zajedno sa Srpskom naprednom strankom.
U saopštenju PSS ističe se da je to dogovoreno na današnjem sastanku u sedištu naprednjaka, a da je njihova koalicija „odlično funkcionisala od parlamentarnih izbora 2012. godine“. Kako navode, učestvovaće na zajedničkoj listi... »

Pokret Snaga Srbije- BK i SNS zajedno na beogradskim izborima

Danas petak, 12. januar 2018.
Pokret Snaga Srbije – Bogoljub Karić i Srpska napredna stranka na beogradske izbore ići će zajedno. To je dogovoreno na sastanku funkcionera obeju stranka u sedištu SNS, saopšteno je iz Pokreta Snaga Srbije- BK. U saopštenju se navodi da je koalicija ovih stranaka je odlično funkcionisala od... »

SNS zajedno sa Bogoljubom Karićem na beogradskim izborima

SEEbiz petak, 12. januar 2018.
BEOGRAD - Lider Pokreta "Snaga Srbije" Bogoljub Karić izjavio je danas da će taj pokret na naredne beogradske izbore izaći zajedno sa Srpskom naprednom strankom (SNS).
"Koalicija ovih dveju stranaka je odlično funkcionisala od parlamentarnih izbora 2012. godine. Članstvo i rukovodstvo su dobro saradjivali širom Srbije. Pokret 'Snaga Srbije' učestvovaće na zajedničkoj listi 'Aleksandar Vučić –... »

Karićev PSS na beogradske izbore izlazi sa naprednjacima

Blic petak, 12. januar 2018.
Pokret Snaga Srbije čiji je lider Bogoljub Karić i Srpska napredna stranka (SNS) će na beogradskim izborima nastupiti zajedno, dogovoreno je na današnjem sastanku funkcionera dve stranke, saopštio je PSS.
Prema Karićevim rečima, PSS će učestvovati na zajedničkoj listi "„Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd", jer je vladajuća koalicija, predvođena liderom SNS i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem "ostvarila ogromne... »

Nova koalicija za BG izbore: SNS na biralištima zajedno sa Bogoljubom Karićem

Kurir petak, 12. januar 2018.
BEOGRAD - Lider Pokreta "Snaga Srbije" Bogoljub Karić izjavio je danas da će taj pokret na naredne beogradske izbore izaći zajedno sa Srpskom naprednom strankom (SNS). "Koalicija ovih dveju stranaka je odlično funkcionisala od parlamentarnih izbora 2012. godine. Članstvo i rukovodstvo su dobro... »

SNS zajedno sa Bogoljubom Karićem na beogradskim izborima

Novi magazin petak, 12. januar 2018.
Lider Pokreta "Snaga Srbije" Bogoljub Karić izjavio je danas da će taj pokret na naredne beogradske izbore izaći zajedno sa Srpskom naprednom strankom (SNS).
"Koalicija ovih dveju stranaka je odlično funkcionisala od parlamentarnih izbora 2012. godine. Članstvo i rukovodstvo su dobro sarađivali širom Srbije. ;Pokret 'Snaga Srbije' učestvovaće na zajedničkoj listi 'Aleksandar Vučić –... »

PSS na beogradske izbore sa SNS-om

Politika petak, 12. januar 2018.
Pokret Snaga Srbije - BK i Srpska napredna stranka će i na beogradske izbore ići zajedno, dogovoreno je na sastanku funkcionera dve stranke, saopštio je PSS.
Prema rečima lidera PSS, Bogoljuba Karića, stranka će učestvovati na zajedničkoj listi „Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd”, jer je vladajuća koalicija, predvođena liderom SNS i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem... »

Karić uz SNS: Da Novi Beograd bude Volstrit, plate 1.000€

B92 petak, 12. januar 2018.
B92: Karić uz SNS: Da Novi Beograd bude Volstrit, plate 1.000€
Beograd -- Lider Pokreta "Snaga Srbije" Bogoljub Karić naveo je da će taj pokret na naredne beogradske izbore izaći zajedno sa Srpskom naprednom strankom.
U saopštenju PSS ističe se da je to dogovoreno na današnjem sastanku u sedištu naprednjaka, a da je njihova koalicija “odlično funkcionisala od parlamentarnih izbora 2012. godine”. Kako navode, učestvovaće na zajedničkoj listi... »

SNS zajedno sa Bogoljubom Karićem na beogradskim izborima

Beta petak, 12. januar 2018.
Lider Pokreta "Snaga Srbije" Bogoljub Karić izjavio je danas da će taj pokret na naredne beogradske izbore izaći zajedno sa Srpskom naprednom strankom (SNS).  "Koalicija ovih dveju stranaka je odlično funkcionisala od parlamentarnih izbora 2012. godine. Članstvo i rukovodstvo su dobro saradjivali... »

"Duboko sam uznemiren..."

B92  pre 1 sat  još 28 povezanih

Rama: Srećan rođendan Severnoj Makedoniji

Danas  pre 1 sat  još 17 povezanih

Palmer: Što pre postići sporazum Beograda i Prištine

Beta  pre 24 minuta  još 10 povezanih

Jedna osoba poginula,dve povređene u udesu u Ćićevcu

Vesti online  pre 1 sat  još 8 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.