Dve žene varale Nišlijke navodnim skidanjem crne magije

Dve žene varale Nišlijke navodnim skidanjem crne magije

N1 Info petak, 12. januar 2018.
Niška policija uhаpsila je S. M. (27) iz okoline Loznice, zbog sumnje dа je sa još jednom osobom, zа kojom se trаgа, od početkа аvgustа do krаjа oktobrа 2017. prevаrilа tri Nišlijke.
Osumnjičena S.M. i još jedna žena su od oštećenih trаžile pomoć zа lečenje bolesne dece, а potom nudile dа im skinu mаgiju sа nаkitа i novcа uz pomoć ikone Svete Petke. Kаdа bi im oštećene dаle novаc i zlаtni nаkit, jednа od njih... »

Uhapšena zbog varanja lakovernih žena

Jug press petak, 12. januar 2018.
NIŠ Pripadnici Ministrastva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su S. M. (1991) iz okoline Loznice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo prevara. Sumnja se da je ona sa još jednom osobom, za kojom policija traga, od početka avgusta do kraja oktobra 2017. godine prevarila tri... »

Uhapšena jedna od osumnjičenih za „skidanje magije“ sa novca i zlata

Niške vesti petak, 12. januar 2018.
Niška policija uhapsila je S. M. (26) iz okoline Loznice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo prevara. Sumnja se da je ona sa još jednom osobom, za kojom policija traga, od početka avgusta do kraja oktobra 2017. godine prevarila Nišlijke. Kako navode u policiji, one se terete... »

OPREZ Policija traga za još jednom prevarantkinjom

Jugmedia petak, 12. januar 2018.
Dvadesetšestogodišnja S.M. iz okoline Loznice uhapšena je danas u Nišu, zbog sumnje da je sa još jednom osobom prevarila i opljačkala tri građanke Niša. Sumnja se da je S.M. sa još jednom osobom, za kojom policija traga od početka avgusta do kraja oktobra 2017. godine, od oštećenih tražila pomoć za... »

Uhapšena Nišlijka koja je "skidala magiju" pa pljačkala žrtve: Ako je prevarila i vas, pozovite ovaj broj (foto)

Telegraf petak, 12. januar 2018.
Čak su bile toliko drske da su od prevarenih osoba tražile da ih isprate do izlaza da bi dobile na vremenu kako bi pobegle – objašnjavaju u policiji
Niška policija uhapsila je opasnu prevarantkinju S.M. (26) iz okoline Loznice koja je sa još jednom ženom za kojom se intenzivno traga, pljačkala naivne Nišlije. Posle beogradske, još jedna porodilja sa morbilima zbrinuta: Drugi... »

Posle beogradske, još jedna porodilja sa morbilima zbrinuta: Drugi hitni slučaj zabeležen u par dana, lekari se sa ovim ne susreću često

Telegraf petak, 12. januar 2018.
Kako saznajemo porođaji su obavljeni u prethodna dva dana i odmah se pristupilo lečenju i majke, ali i novorođenčeta
Dve trudnice, jedna u Nišu, a druga u Beogradu obolele od morbila, porodile su se zbog čega su i ove dve ustanove u potpunoj izolaciji. Kako saznajemo porođaji su obavljeni u prethodna dva dana i odmah se pristupilo lečenju i... »
©2018 Netmark d.o.o.