Povezane vesti

Srbska čast: Patriotska organizacija u Srpskoj na meti sarajevskih službi zbog osnivanja paravojne formacije!

Pravda pre 6 dana
Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić potvrdio je danas pisanje jednog sarajevskog portala da obaveštajne službe BiH raspolažu saznanjima da udruženje "Srbska čast" radi na formiranju paravojne formacije u Republici Srpskoj.
"Raspolažemo tim informacijama već duže vreme. Prikupili smo dosta informacija vezano za to", rekao je Mektić za portal Kliks. Mektić nije, međutim, želeo da iznosi više detalja o tome, jer će, kako je rekao, detaljni izveštaj... »

Mediji: Radi se na formiranju paravojske u RS-u

Al Jazeera pre 6 dana
Ministar Mektić nije mogao iznositi detalje o formiranju paravojnih formacija, ali će obavijestiti Tužilaštvo Bosne i Hercegovine.
Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić potvrdio je da obavještajno-sigurnosne službe raspolažu spoznajama da udruženje "Srbska čast" radi na formiranju paravojne formacije u bh. entitetu Republika Srpska.... »

Mektić potvrdio da "Srbska čast" radi na formiranju paravojske u RS

RTS pre 6 dana
RTS: Mektić potvrdio da "Srbska čast" radi na formiranju paravojske u RS
Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić potvrdio je pisanje jednog sarajevskog portala da obaveštajno-sigurnosne službe BiH raspolažu saznanjima da udruženje "Srbska čast" radi na formiranju paravojne formacije u Republici Srpskoj.
"Raspolažemo tim informacijama već duže vreme. Prikupili smo dosta informacija vezano za to", rekao je Mektić za portal Kliks. Mektić nije, međutim, želeo da iznosi više detalja o tome, jer će, kako je rekao, detaljan izveštaj... »

Mektić se pridružio optužbama iz Sarajeva: Neki rade na formiranju paravojske Republike Srpske

Večernje novosti pre 6 dana
Dragan Mektić potvrdio je pisanje jednog sarajevskog portala da obaveštajno-sigurnosne službe BiH raspolažu saznanjima da udruženje "Srbska čast" radi na formiranju paravojne formacije u RS
Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić potvrdio je danas pisanje jednog sarajevskog portala da obaveštajno-sigurnosne službe BiH raspolažu saznanjima da udruženje "Srbska čast" radi na formiranju paravojne formacije u Republici... »

Mektić: Neki rade na formiranju paravojske RS

RTV pre 6 dana
RTV: Mektić: Neki rade na formiranju paravojske RS
SARAJEVO - Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić potvrdio je danas pisanje jednog sarajevskog portala da obaveštajno-sigurnosne službe BiH raspolažu saznanjima da udruženje "Srbska čast" radi na formiranju paravojne formacije u Republici Srpskoj.
"Raspolažemo tim informacijama već duže vreme. Prikupili smo dosta informacija vezano za to", rekao je Mektić za portal Klix.ba. Mektić nije, međutim, želeo da iznosi više detalja o tome, jer će, kako je rekao, detaljni izveštaj... »
©2018 Netmark d.o.o.