Povezane vesti

Srbska čast: Patriotska organizacija u Srpskoj na meti sarajevskih službi zbog osnivanja paravojne formacije!

Pravda petak, 12. januar 2018.
Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić potvrdio je danas pisanje jednog sarajevskog portala da obaveštajne službe BiH raspolažu saznanjima da udruženje "Srbska čast" radi na formiranju paravojne formacije u Republici Srpskoj.
"Raspolažemo tim informacijama već duže vreme. Prikupili smo dosta informacija vezano za to", rekao je Mektić za portal Kliks. Mektić nije, međutim, želeo da iznosi više detalja o tome, jer će, kako je rekao, detaljni izveštaj... »

Mediji: Radi se na formiranju paravojske u RS-u

Al Jazeera petak, 12. januar 2018.
Ministar Mektić nije mogao iznositi detalje o formiranju paravojnih formacija, ali će obavijestiti Tužilaštvo Bosne i Hercegovine.
Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić potvrdio je da obavještajno-sigurnosne službe raspolažu spoznajama da udruženje "Srbska čast" radi na formiranju paravojne formacije u bh. entitetu Republika Srpska.... »

Mektić potvrdio da "Srbska čast" radi na formiranju paravojske u RS

RTS petak, 12. januar 2018.
RTS: Mektić potvrdio da "Srbska čast" radi na formiranju paravojske u RS
Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić potvrdio je pisanje jednog sarajevskog portala da obaveštajno-sigurnosne službe BiH raspolažu saznanjima da udruženje "Srbska čast" radi na formiranju paravojne formacije u Republici Srpskoj.
"Raspolažemo tim informacijama već duže vreme. Prikupili smo dosta informacija vezano za to", rekao je Mektić za portal Kliks. Mektić nije, međutim, želeo da iznosi više detalja o tome, jer će, kako je rekao, detaljan izveštaj... »

Mektić se pridružio optužbama iz Sarajeva: Neki rade na formiranju paravojske Republike Srpske

Večernje novosti petak, 12. januar 2018.
Dragan Mektić potvrdio je pisanje jednog sarajevskog portala da obaveštajno-sigurnosne službe BiH raspolažu saznanjima da udruženje "Srbska čast" radi na formiranju paravojne formacije u RS
Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić potvrdio je danas pisanje jednog sarajevskog portala da obaveštajno-sigurnosne službe BiH raspolažu saznanjima da udruženje "Srbska čast" radi na formiranju paravojne formacije u Republici... »

Mektić: Neki rade na formiranju paravojske RS

RTV petak, 12. januar 2018.
RTV: Mektić: Neki rade na formiranju paravojske RS
SARAJEVO - Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić potvrdio je danas pisanje jednog sarajevskog portala da obaveštajno-sigurnosne službe BiH raspolažu saznanjima da udruženje "Srbska čast" radi na formiranju paravojne formacije u Republici Srpskoj.
"Raspolažemo tim informacijama već duže vreme. Prikupili smo dosta informacija vezano za to", rekao je Mektić za portal Klix.ba. Mektić nije, međutim, želeo da iznosi više detalja o tome, jer će, kako je rekao, detaljni izveštaj... »
©2018 Netmark d.o.o.