Predsednik Vučić večeras u Beogradu sa komesarom Hanom

Predsednik Vučić večeras u Beogradu sa komesarom Hanom

Politika petak, 12. januar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vucičh sastao se večeras u vili „Bokeljka” u Beogradu sa komesarom EU za proširenje Johanesom Hanom. Njih dvojica razgovarali su o evrointegracijama Srbije. Evropski komesar za proširenje Johanes Han izjavio je večeras da je s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem... »

Izbeći prošlost po svaku cenu: Han pohvalio Vučića zbog "dijaloga o Kosovu"!

Pravda petak, 12. januar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras u Beogradu sa komesarom EU za proširenje Johanesom Hanom.
Vučić i Han su razgovarali u vili "Bokeljka" o procesu evropskih integracija i napretku Srbije na tom putu. Oni su istakli da sve zemlje regiona treba da iskoriste bugarsko i austrijsko predsedavanje EU, kako bi ostvarile... »

Han: Dobar sastanak s Vučićem, ključne su dve stvari

B92 petak, 12. januar 2018.
B92: Han: Dobar sastanak s Vučićem, ključne su dve stvari
Evropski komesar za proširenje Johanes Han izjavio je da je s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem imao "dobar sastanak".
On je naveo da su nastavak reformi u oblasti vladavine prava i dijalog s Kosovom ključni u procesu pristupanja Srbije Evropskoj uniji. "Imao sam dobar sastanak s predsednikom Vučićem, razgovarali smo procesu pristupanja Srbije i... »

Razgovarali o evrointegracijama Srbije: Predsednik Srbije se sastao sa komesarom EU Johanesom Hanom

Kurir petak, 12. januar 2018.
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras u Beogradu sa komesarom EU za proširenje Johanesom Hanom. Vučić i Han su razgovarali u vili "Bokeljka" o procesu evropskih integracija i napretku Srbije na tom putu. Србија ће учинити све да пружи пуни допринос очувању мира и... »

Han: Unutrašnji dijalog o Kosovu pokazuje liderstvo i hrabrost

Vesti online petak, 12. januar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Beogradu sa komesarom EU za proširenje Johanesom Hanom. Vučić je rekao da će Srbija učiniti sve da dâ puni doprinos očuvanju mira i stabilnosti na Balkanu. Komesar EU je dodao da su od ključnog značaja dalje reforme u oblasti vladavine prava i dijalog sa Kosovom.
Vučić i Han su razgovarali u vili "Bokeljka" o procesu evropskih integracija i napretku Srbije na tom putu, saznaje Tanjug. Oni su istakli da sve zemlje regiona treba da iskoriste bugarsko i austrijsko predsedavanje EU, kako bi... »

Vučić večeras u Beogradu sa komesarom Hanom

Dnevnik petak, 12. januar 2018.
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras u vili „Bokeljka“ u Beogradu sa komesarom EU za proširenje Johanesom Hanom.
Vučić i Han su razgovarali u vili „Bokeljka“ o procesu evropskih integracija i napretku Srbije na tom putu. Istakli su da sve zemlje regiona treba da iskoriste bugarsko i austrijsko predsedavanje EU, kako bi ostvarile napredak.... »

Vučić i Han večeras u Beogradu o evropskom putu Srbije

Novi magazin petak, 12. januar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Evropski komesar za pregovore o proširenju i susedsku politiku Johanes Han razgovarali su večeras u Beogradu o procesu evropskih integracija i napretku Srbije na tom putu.
Oni su istakli da sve zemlje regiona treba da iskoriste ovogodišnje bugarsko i austrijsko predsedavanje Evropskoj uniji kako bi ostvarile napredak, saopštila je pres sluižba predsednika Srbije. Vučić je rekao da će Srbija učiniti... »

Han u Beogradu: Zadovoljan razgovorom s Vučićem

Mondo petak, 12. januar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras u Beogradu sa komesarom EU za proširenje Johanesom Hanom. Teme Srbija u EU, Kosovo, vladavina prava...
Foto: Tanjug/Press služba predsednika Srbije Vučić i Han su razgovarali u vili "Bokeljka" o procesu evropskih integracija i napretku Srbije na tom putu, saznaje Tanjug. Istakli su da sve zemlje regiona treba da iskoriste bugarsko... »

Susret u "bokeljki": Vučić večeras sa Hanom o evrointegracijama Srbije

Blic petak, 12. januar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras u Beogradu sa komesarom EU za proširenje Johanesom Hanom.
Vučić i Han su razgovarali u vili "Bokeljka" o procesu evropskih integracija i napretku Srbije na tom putu, saznaje Tanjug. Istakli su da sve zemlje regiona treba da iskoriste bugarsko i austrijsko predsedavanje EU, kako bi... »

Vučić sa Hanom o napretku Srbije u evrointegracijama

RTV petak, 12. januar 2018.
RTV: Vučić sa Hanom o napretku Srbije u evrointegracijama
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras u Beogradu sa komesarom EU za proširenje Johanesom Hanom.
Vučić i Han su razgovarali u vili "Bokeljka" o procesu evropskih integracija i napretku Srbije na tom putu, saznaje Tanjug. Istakli su da sve zemlje regiona treba da iskoriste bugarsko i austrijsko predsedavanje EU, kako bi... »

Vučić i Han večeras u Beogradu o evropskom putu Srbije

Beta petak, 12. januar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Evropski komesar za pregovore o proširenju i susedsku politiku Johanes Han razgovarali su večeras u Beogradu o procesu evropskih integracija i napretku Srbije na tom putu. Oni su istakli da sve zemlje regiona treba da iskoriste ovogodišnje bugarsko i austrijsko... »

Otvoren 63. Sajam knjiga u Beogradu: Slava čitalačkog naroda

Večernje novosti  pre 7 sati  još 1 povezana

Na današnji dan, 22. oktobar

B92  pre 3 sata  još 1 povezana

SAD se povlače iz nuklearnog sporazuma s Rusijom

Danas  pre 12 sati  još 1 povezana

Džubeir: Kašogijevo ubistvo velika greška

Danas  pre 7 sati  još 2 povezane
©2018 Netmark d.o.o.