Pokušao da skoči sa zgrade, stražari bili brži

Pokušao da skoči sa zgrade, stražari bili brži

Vesti online subota, 13. januar 2018.
Osuđenik R.R. (30) niškog Kazneno-popravnog zavoda popeo se na krov zgrade i pretio da će skočiti, ali su stražari uspeli da ga odgovore od samoubistva.
Prema informacijama do kojih je došao Tanjug, osuđenik R. R. se oko 17.30 časova, popeo na krov iskoristivši skele postavljene oko zgrade zbog renoviranja i zapretio da će da skoči. Ubrzo su stigli na lice mesta, a osuđenik je... »

Drama u niškom zatvoru: Stražari sprečili osuđenika da izvrši samoubistvo

Blic subota, 13. januar 2018.
Pripadnici službe obezbeđenja Kazneno popravnog zavoda u Nišu uspeli su danas oko 17.30 časova da spreče jednog osuđenika iz Bujanovca starog 30 godina, koji se popeo na krov paviljona, da izvrši samoubistvo.
Kako nezvanično saznajemo, incident se desio u toku šetnje kada se osuđenik preko građevinskih skela koje su postavljene radi rekonstrukcije objekata, popeo krov dvospratnog paviljona, koji je na visini od oko devet metara od... »

Stražari sprečili samoubistvo zatvorenika

Večernje novosti subota, 13. januar 2018.
Stražari niškog KPZ-a uspeli da odgovore od samoubistva osuđenika R.R. (30) koji je dvadesetak minuta stajao na krovu zgrade preteći da skoči
Stražari niškog KPZ-a uspeli da odgovore od samoubistva osuđenika R.R. (30) koji je dvadesetak minuta stajao na krovu zgrade preteći da skoči, saznaju „Novosti“. Nezvanično se saznaje iz izvora bliskog istrazi da je osuđenik R.R.... »
©2018 Netmark d.o.o.