Schulz: EU će dobiti ministra finansija

Schulz: EU će dobiti ministra finansija

Al Jazeera pre 7 dana
Nova koalicija u Njemačkoj namjerava blisko sarađivati s francuskim predsjednikom u vezi s prijedlogom ambiciozne reforme EU-a.
Čelnik njemačkih socijaldemokrata Martin Schulz očekuje da Europska unija ima ministra koji će biti zadužen za financijska pitanja u Uniji. Najavio je takvu mogućnost u izjavi za njemačku televiziju ZDF nekoliko sati nakon što su... »

Šulc: EU će imati svog ministra finansija

Blic pre 7 dana
Lider nemačkih socijaldemokrata Martin Šulc izjavio je danas da očekuje da Evropska unija ima ministra finansija koji će biti zadužen za finansijska pitanja u Uniji.
On je to rekao za nemačku televiziju ZDF nekoliko sati pošto su SPD i konzervativci kancelarke Angele Merkel usaglasili dokument o formiranju koalicione vlade. - Dokument predstavlja prekretnicu za evropsku politiku - rekao je... »

Šulc: EU će imati svog ministra finansija

Večernje novosti pre 7 dana
Lider nemačkih socijaldemokrata Martin Šulc izjavio je danas da očekuje da Evropska unija ima ministra finansija koji će biti zadužen za finansijska pitanja u Uniji
Lider nemačkih socijaldemokrata Martin Šulc izjavio je danas da očekuje da Evropska unija ima ministra finansija koji će biti zadužen za finansijska pitanja u Uniji. On je to rekao za nemačku televiziju ZDF nekoliko sati pošto su... »
©2018 Netmark d.o.o.