Schulz: EU će dobiti ministra finansija

Schulz: EU će dobiti ministra finansija

Al Jazeera subota, 13. januar 2018.
Nova koalicija u Njemačkoj namjerava blisko sarađivati s francuskim predsjednikom u vezi s prijedlogom ambiciozne reforme EU-a.
Čelnik njemačkih socijaldemokrata Martin Schulz očekuje da Europska unija ima ministra koji će biti zadužen za financijska pitanja u Uniji. Najavio je takvu mogućnost u izjavi za njemačku televiziju ZDF nekoliko sati nakon što su... »

Šulc: EU će imati svog ministra finansija

Blic subota, 13. januar 2018.
Lider nemačkih socijaldemokrata Martin Šulc izjavio je danas da očekuje da Evropska unija ima ministra finansija koji će biti zadužen za finansijska pitanja u Uniji.
On je to rekao za nemačku televiziju ZDF nekoliko sati pošto su SPD i konzervativci kancelarke Angele Merkel usaglasili dokument o formiranju koalicione vlade. - Dokument predstavlja prekretnicu za evropsku politiku - rekao je... »

Šulc: EU će imati svog ministra finansija

Večernje novosti subota, 13. januar 2018.
Lider nemačkih socijaldemokrata Martin Šulc izjavio je danas da očekuje da Evropska unija ima ministra finansija koji će biti zadužen za finansijska pitanja u Uniji
Lider nemačkih socijaldemokrata Martin Šulc izjavio je danas da očekuje da Evropska unija ima ministra finansija koji će biti zadužen za finansijska pitanja u Uniji. On je to rekao za nemačku televiziju ZDF nekoliko sati pošto su... »
©2018 Netmark d.o.o.