Повезане вести
Бен представљен: Циљ ми је да дајем голове свима, а нарочито Партизану
Вечерње новости 13.01.2018
Главни мотив је фудбал, а одлука је била лакша због познанства са Милојевићем. Историја Звезде је много боља од Олимпијакосове - поручио је нови играч црвено-белих. НАСМЕЈАН, расположен, Ел Фарду Набухане Бен данас је у Љутице… »
Хајдин: Вратио сам се где припадам
Моззарт спорт 13.01.2018
Црвена звезда представила друго зимско појачање... После Бена, дрес Црвене звезде поносно је подигао у Стефан Хајдин! На стадиону Рајко Митић приређена је промоција младог левог бека који је друго званично појачање у зимском… »
Повратак на "маракану": Хајдин друго појачање црвено-белих
Вечерње новости 13.01.2018
Доскорашњи играч суботичког Спартака потписао уговор са Звездом и појачао конкуренцију на позицији левог бека. Спреман сам на рад - поручио је Стефан. Досадашњи фудбалер суботичког Спартака Стефан Хајдин потписао је данас… »
Звезда представила и друго појачање: Стефан Хајдин- Остварио сам дечачки сан!
Хот спорт 13.01.2018
Након доласка нападача Бена из Олимпијакоса, Црвена звезда довела је и појачање у задњој линији, Стефана Хајдина. Доскорашњи леви бек суботичког Спартака вратио се у клуб чије је млађе селекције прошао, а данас је на стадиону… »
Звездино појачање из Суботице: Хајдин: Вратио сам се клубу ком припадам
Спортал блиц 13.01.2018
Црвена звезда је после нападача ове суботе представила и новог дефанзивца. Стефан Хајдин (23), досадашњи леви бек Спартака, потписао је уговор са црвено-белима. Фото: Александар Димитријевић / РАС Србија Стефан Хајдин Он је… »
Звезда промовисала и друго појачање, Хајдин се вратио кући
Спортске.нет 13.01.2018
Некадашњи омладинац Звезде је пресрећан што се вратио у свој клуб. Стефан Хајдин, друго појачање Црвене звезде у овом прелазном року рекао је да зна где је дошао и шта се од њега очекује, али и да је испунио сан. Он је провео… »
Хајдин у Звезди: Сан ми је од малена био да играм за наш највећи клуб
Спортски журнал 13.01.2018
На стадиону Рајко Митић данас је представљено и друго појачање у зимском прелазном року, црвено-бели дрес поново је обукао леви бек Стефан Хајдин. Спортски директор Митар Мркела представио је Звездино ново појачање. - Имам… »
Од треће лиге до дреса Звезде: Овде припадам!
Мондо 13.01.2018
Стефан Хајдин постао друго појачање Црвене звезде у јануарском прелазном року и задужио дрес са бројем "34". Фото: МН Пресс Каквих шест месеци је иза Стефана Хајдина... Талентовани леви бек, рођен у Глини, летос је трећи ранг… »
Шта се још ‘кува’ у звездиној кухињи: Мркела потврдио долазак Хајдина и неговестио следеће кораке у прелазном року
Хот спорт 13.01.2018
Црвена звезда данас је представила Ел Фадру Бена, а спортски директор Митар Мркела најавио да ће бити још активности у јануарском трансфер периоду. Оно што је ХотСпорт први најавио пре неколико дана, данас је и званично добило… »
Упознајте Бена: Насмејан, не иде по сплавовима и “фаца” је на острву Мајоте - тамо је само један пре њега био фудбалер
Моззарт спорт 13.01.2018
Звезда довела играча који има занимљиву фудбалску и животну причу. Ел Фарду Бен Набуан. Или само Бен. То је фудбалер који је парафирао уговор на две и по године са Црвеном звездом. Српски вицешампион га је откупио за 500.00… »
Бен: Дошао сам да играм, част је бити члан Звезде (видео)
Спортски журнал 13.01.2018
Прво појачање у зимском прелазном року Црвене звезде је Ел Фарду Бен, који је у петак увече потписао двоипогодишњи уговор са клубом. Фудбалски клуб Црвена звезда данас је и званично у Београду представио новог играча Мухамеда… »
Бен: Позиција није важна, дошао сам да играм
Мондо 13.01.2018
Ел Фарду Бен Мохамед представљен је данас у Љутице Богдана као прво појачање Црвене звезде у зимском прелазном року. Фото: Твиттер/ФК Црвена звезда Спортски директор Митар Мркела пожелео је добродошлицу играчу који је стигао… »
Прво звездино појачање: Бен: Звезда највећа у Србији, Милојевић ми је много помогао у Грчкој /видео/
Спортал блиц 13.01.2018
Црвена звезда је добила прво појачање у зимском прелазном року. Ел Фарду Бен, бивши нападач Олимпијакоса, у петак је потписао уговор са српским вицешампионом, а у новом клубу је представљен ове суботе. Фото: Александар… »
Бен: "Звезда је већи клуб од Олимпијакоса, дошао сам да играм фудбал"
Спортске.нет 13.01.2018
Ново појачање Црвене звезде најавио је голове. Не очекује услуге од тренера Милојевића, већ да се избори за место у тиму. Ново појачање Црвене звезде Мухамед Ел Фарду Бен рекао је данас да је дошао да игра и да постиже голове… »
Звезда представила Бена: Поново се ‘мерачи’ на Партизан, ево шта је било пресудно за трансфер и шта му је рекао Ђурђевић……
Хот спорт 13.01.2018
На стадиону ‘Рајко Митић’ Црвена звезда је промовисала своје прво и, вероватно, највеће појачање ове зиме – Ел Фарду Бена. Нови нападач Звезде представљен је спортској јавности на Маракани. Кроз разговор са новинарима мало је… »
Бенов први интервју: Ле Талек и ја смо из истог града, знам и Кангу, а за Боаћија сам чуо...
Моззарт спорт 13.01.2018
"Ја сам нападач, а за нападаче је најбитније да постижу голове. У томе сам добар. Имам и добру технику, такође волим да асистирам саиграчима"... Прво зимско појачање Црвене звезде - Ел Фарду Бен, успешно је синоћ прошао лекарске… »
Огласио се Звездин ''Биг Бен'', после ових речи ''Делије'' ће га још више заволети!
Спортске.нет 13.01.2018
Звездин нови нападач у првом интервјуу после потписивања уговора нахвалио и себе и Црвену звезду и тренера Милојевића и саиграче, а посебно навијаче. Оно што се недељама најављивало у домаћим медијима, јуче је и озваничено… »
Звезда потврдила: Бен је потписао
Вечерње новости 12.01.2018
Црвено-бели на свом званичном сајту потврдили да је досадашњи фудбалер Олимпијакоса потписао уговор на две и по године. Досадашњи фудбалер Олимпијакоса Ел Фарду Бен потписао је уговор на две и по године са Црвеном звездом… »
Званично: Бен је Звездин, потписао до 2020. године
Спортал блиц 12.01.2018
Црвена звезда је и званично добила прво појачање у зимском прелазном року - Ел Фарду Бен. Фото: ФК Црвена звезда / Промо Председник ФК Црвена звезда Светозар Мијаиловић и Бен Бивши нападач Олимпијакоса потписао је уговор са… »
Вести дана »

Прво оглашавање званичне Москве након инцидента Оптужени за упад у НАТО ваздушни простор, поручили само једно
Ало пре 29 минутајош 12 повезаних

Велика војна парада "Снага јединства" у Београду – ново наоружање први пут пред јавношћу, више од 10.000 учесника
РТС пре 4 минутајош 9 повезаних