Aja Jung potvrdila da će biti na listi SNS

Aja Jung potvrdila da će biti na listi SNS

Vesti online subota, 13. januar 2018.
Direktorka Beogradskog festivala igre Aja Jung potvrdila je za "Politiku" da će biti u timu SNS na predstojećim beogradskim izborima. Ona je istakla da je spremna da se suoči sa novim izazovima.
Povodom saznanja lista da će biti druga na na izbornoj listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd”, poznata umetnica nije želela zvanično da potvrdi da li će se na listi naći pod tim rednim brojem. U izjavi za "Politiku"... »

Aja Jung druga na listi SNS-a za Beograd

RTV subota, 13. januar 2018.
RTV: Aja Jung druga na listi SNS-a za Beograd
BEOGRAD - Direktorka Beogradskog festivala igre, koreograf i istaknuta balerina Aja Jung potvrdila je za "Politiku" da će biti u timu Srpske napredne stranke na predstojećim beogradskim izborima ističući da je spremna da se suoči sa novim izazovima.
Povodom saznanja lista da će biti druga na na izbornoj listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd", poznata umetnica nije želela zvanično da potvrdi da li će se na listi naći pod tim rednim brojem. U izjavi za "Politiku"... »

Aja Jung potvrdila da će biti na listi SNS

SEEbiz subota, 13. januar 2018.
BEOGRAD - Direktorka Beogradskog festivala igre Aja Jung potvrdila je za "Politiku" da će biti u timu SNS na predstojećim beogradskim izborima.
Ona je istakla da je spremna da se suoči sa novim izazovima. Povodom saznanja lista da će biti druga na na izbornoj listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd", poznata umetnica nije želela zvanično da potvrdi da li će se... »

Politika: Aja Jung potvrdila da će biti na listi SNS

B92 subota, 13. januar 2018.
B92: Politika: Aja Jung potvrdila da će biti na listi SNS
Direktorka Beogradskog festivala igre Aja Jung potvrdila je za "Politiku" da će biti u timu SNS na predstojećim beogradskim izborima.
Ona je istakla da je spremna da se suoči sa novim izazovima. Povodom saznanja lista da će biti druga na na izbornoj listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd”, poznata umetnica nije želela zvanično da potvrdi da li će se... »
©2018 Netmark d.o.o.