Povezane vesti

Potera za otetim autobusom sa 40 putnika

Mondo 13.01.2018
Drama i moguća talačka kriza u američkoj državi Ilinois okončana je hapšenjem naoružanog muškarca koji je oteo autobus. Greyhound spokesperson says 50 passengers were on the bus from Milwaukee to Chicago when an "incident" occurred around 9:50… »

Uhapšen otmičar autobusa punog putnika

Radio 021 13.01.2018
Policija američke savezne države Ilinois uhapsila je nakon potere za autobusom naoružanog muškarca i iz vozila evakuisala 40 putnika koji nisu povređeni. Navodi se da je policijska potera za autobusom firme "Grejhaund" počela sinoć oko 10 sati po… »

Uhapšen otmičar autobusa punog putnika

Večernje novosti 13.01.2018
Policija američke savezne države Ilinois uhapsila je nakon potere za autobusom naoružanog muškarca i iz vozila evakuisala 40 putnika koji nisu povređeni. Policija američke savezne države Ilinois uhapsila je nakon potere za autobusom naoružanog… »

SAD: Policijska potera za naoružanim muškarcem u autobusu

B92 13.01.2018
Policija američke savezne države Ilinois uhapsila je nakon potere za autobusom naoružanog muškarca i iz vozila evakuisala 40 putnika koji nisu povređeni. AP navodi da je policijska potera za autobusom firme "Grejhaund" počela sinoć oko 10 sati po… »

(Foto) jurnjava kroz dve države: Naoružani muškarac u Americi kidnapovao autobus sa 40 putnika! A onda je krenula policijska…

Kurir 13.01.2018
Navodi se da je policijska potera za autobusom firme "Grejhaund" počela sinoć oko 10 sati po lokalnom vremenu u blizini granice Viskonsina i Ilinoisa, a nastavila se i nakon ulaska autobusa na teritoriju ove savezne države, da bi se vozilo na kraju… »

Vesti dana »