Potera za otetim autobusom sa 40 putnika

Potera za otetim autobusom sa 40 putnika

Mondo subota, 13. januar 2018.
Drama i moguća talačka kriza u američkoj državi Ilinois okončana je hapšenjem naoružanog muškarca koji je oteo autobus.
Greyhound spokesperson says 50 passengers were on the bus from Milwaukee to Chicago when an "incident" occurred around 9:50 p.m. No injuries reported.​ @WISN12News pic.twitter.com/5kJZdJ4PH3— Matt Sliker (@MatthewSliker) January... »

Uhapšen otmičar autobusa punog putnika

Radio 021 subota, 13. januar 2018.
Policija američke savezne države Ilinois uhapsila je nakon potere za autobusom naoružanog muškarca i iz vozila evakuisala 40 putnika koji nisu povređeni.
Navodi se da je policijska potera za autobusom firme "Grejhaund" počela sinoć oko 10 sati po lokalnom vremenu u blizini granice Viskonsina i Ilinoisa, a nastavila se i nakon ulaska autobusa na teritoriju ove savezne države, da bi... »

Uhapšen otmičar autobusa punog putnika

Večernje novosti subota, 13. januar 2018.
Policija američke savezne države Ilinois uhapsila je nakon potere za autobusom naoružanog muškarca i iz vozila evakuisala 40 putnika koji nisu povređeni
Policija američke savezne države Ilinois uhapsila je nakon potere za autobusom naoružanog muškarca i iz vozila evakuisala 40 putnika koji nisu povređeni, prenosi AP. Navodi se da je policijska potera za autobusom firme... »

(Foto) jurnjava kroz dve države: Naoružani muškarac u Americi kidnapovao autobus sa 40 putnika! A onda je krenula policijska potera!

Kurir subota, 13. januar 2018.
Navodi se da je policijska potera za autobusom firme "Grejhaund" počela sinoć oko 10 sati po lokalnom vremenu u blizini granice Viskonsina i Ilinoisa, a nastavila se i nakon ulaska autobusa na teritoriju ove savezne države, da bi se vozilo na kraju zaustavilo blizu izlazne rampe. ⚡️ “'Armed... »

SAD: Policijska potera za naoružanim muškarcem u autobusu

B92 subota, 13. januar 2018.
B92: SAD: Policijska potera za naoružanim muškarcem u autobusu
Policija američke savezne države Ilinois uhapsila je nakon potere za autobusom naoružanog muškarca i iz vozila evakuisala 40 putnika koji nisu povređeni.
AP navodi da je policijska potera za autobusom firme "Grejhaund" počela sinoć oko 10 sati po lokalnom vremenu u blizini granice Viskonsina i Ilinoisa, a nastavila se i nakon ulaska autobusa na teritoriju ove savezne države, da bi... »
©2019 Netmark d.o.o.