Povezane vesti
Rajski vrt krije tajnu: Još jedan deo slagalice otkriven, ko se dočepa tog pisma saznaće sve! (video)
Srbija danas 13.01.2018
Zadruga je jedno vrlo mistično mesto. O željama se dosta pričalo prošle noći u "Zadruzi". Nakon što je Veliki šef rekao ukućanima da se slože i odluče koju bi želju voleli da im ispuni, došlo je do opšte svađe između zadrugara. Pošto nisu uspeli da se… »
Matora zbog Sanje pesnicom polomila tanjire na stolu, ruka počela jezivo da joj krvari, ukućani pretrnuli od straha! (video)
Telegraf 13.01.2018
Nova svađa između Jovane i Sanje dogodila se prethodne noći, a završila se povredom Jovanine ruke pošto je istom lupila o sto i razbila tanjire koji su bili na njemu. Izazov koji je Veliki šef prethodne noći dao zadrugarima, a sve kako bi dobili novu… »
Pobesnela Maca se zaletela na Boru, počela da ga mlati nogama i pesnicama, obezbeđenje je jedva odvuklo od njega! (video)
Telegraf 13.01.2018
Diskrecija je, povređena Borinim ponašanjem, prišla njemu i počela je da ga šutira i udara pesnicama. Veliki šef prethodne noći zadrugarima je poslao pismo u kojem je navedeno da će im, ukoliko se svi slože, biti ispunjena jedna želja za koju se… »
Vesti dana »

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 7 satijoš 26 povezanih

Nevreme samo što nije udarilo! Hitno upozorenje RHMZ: Stižu pljuskovi sa grmljavinom najpre u ove delove zemlje
Blic pre 2 satajoš 58 povezanih

Oglasio se heroj iz aviona: "Želeo sam da zaštitim ostale, reagovao sam instinktivno – selim se u Beograd"
Telegraf pre 2 satajoš 27 povezanih