KiM: Zapaljena letina još jedne srpske porodice

KiM: Zapaljena letina još jedne srpske porodice

Politika subota, 13. januar 2018.
KOSOVSKA MITROVICA – Na Kosovu i Metohiji ponovo je zapaljena letina jedne srpske porodice što je četvrti takav slučaj u poslednjih nekoliko dana, javlja RTS. U Suvom Lukavcu zapaljeno je seno i štala koji pripadaju samohranoj majci šestoro dece. Komšije su uspele da izvedu stoku iz štale a... »

Zapaljena letina još jednoj srpskoj porodici na KiM

RTS subota, 13. januar 2018.
RTS: Zapaljena letina još jednoj srpskoj porodici na KiM
U Suvom Lukavcu u opštini Istok na KiM večeras su zapaljeni seno i štala koji pripadaju Snežani Dubić, samohranoj šestoro dece.
Reč je o četvrtom slučaju paljenja letine srpskim porodicama u poslednjih nekoliko dana. Komšije su uspele da izvedu stoku iz štale pre nego što su stigli vatrogasci koji su lokalizovali požar. Izgoreo je ceo krov od štale i deo... »

Zapaljena još jedna letina srpskim povratnicima, četvrti put u 7 dana

RTV subota, 13. januar 2018.
RTV: Zapaljena još jedna letina srpskim povratnicima, četvrti put u 7 dana
PRIŠTINA - Na Kosovu i Metohiji ponovo je zapaljena letina jedne srpske porodice što je četvrti takav slučaj u poslednjih nekoliko dana, javlja RTS.
U Suvom Lukavcu zapaljeno je seno i štala koji pripadaju samohranoj majci šestoro dece. Komšije su uspele da izvedu stoku iz štale, a policija je došla na lice mesta, dok se vatrogasci još čekaju. Ranije sinoć, povratničkoj... »

Zapaljena letina srpskim povratnicima, treći put u sedam dana

Politika subota, 13. januar 2018.
PRIŠTINA - Povratničkoj porodici Savić u selu Koš kod Istoka noćas su zapaljeni seno i slama, što je treći slučaj paljenja letine srpskim povratničkim porodicama na Kosovu i Metohiji za poslednjih nedelju dana, prenosi RTS. Navodi se da je porodica Milana Savića za prehranu stoke obezbedila oko 150... »

KiM: Zapaljena letina srpskim povratnicima već 3. put u 7 dana

Vesti online subota, 13. januar 2018.
Povratničkoj porodici Savić u selu Koš kod Istoka noćas su zapaljeni seno i slama, što je treći slučaj paljenja letine srpskim povratničkim porodicama na Kosovu i Metohiji za poslednjih nedelju dana, prenosi RTS.
Navodi se da je porodica Milana Savića za prehranu stoke obezbedila oko 150 bala sena i slame. - Vatra je izbila dva sata posle ponoći. Seno je potpuno izgorelo, kao i veći deo slame. Vatrogasci su intervenisali, ali je veći deo... »

KiM: Zapaljena letina srpskim povratnicima, 3. put u sedam dana

Dnevnik subota, 13. januar 2018.
PRIŠTINA: Povratničkoj porodici Savić u selu Koš kod Istoka noćas su zapaljeni seno i slama, što je treći slučaj paljenja letine srpskim povratničkim porodicama na Kosovu i Metohiji za poslednjih nedelju dana, prenosi RTS.
Navodi se da je porodica Milana Savića za prehranu stoke obezbedila oko 150 bala sena i slame. "Vatra je izbila dva sata posle ponoći. Seno je potpuno izgorelo, kao i veći deo slame. Vatrogasci su intervenisali, ali je veći deo... »

"Doček" za Srbina povratnika

Mondo subota, 13. januar 2018.
Poslednji incident dogodio se prošle noći u selu Koš, nedaleko od Osojana na Kosovu i Metohiji.
Foto: YouTube Ilustracija Kosovskom Srbinu Milanu Saviću prošle noći je zapaljeno seno koje je u potpunosti izgorelo, preneli su FoNetu meštani. Ovo je treći slučaj paljenja letine u selima oko Osojana, u opštini Istok, u koja se... »

JOŠ jedan NAPAD na SRBE Zapaljena letina srpskim povratnicima na KiM, 3. put u 7 dana

Večernje novosti subota, 13. januar 2018.
Povratničkoj porodici Savić u selu Koš kod Istoka noćas su zapaljeni seno i slama, što je treći slučaj paljenja letine srpskim povratničkim porodicama na Kosovu i Metohiji za poslednjih nedelju dana
Povratničkoj porodici Savić u selu Koš kod Istoka noćas su zapaljeni seno i slama, što je treći slučaj paljenja letine srpskim povratničkim porodicama na Kosovu i Metohiji za poslednjih nedelju dana, prenosi RTS. Navodi se da je... »

KiM: Treći put za sedam dana zapaljeno seno i slama srpskim povratnicima

Blic subota, 13. januar 2018.
Povratničkoj porodici Savić u selu Koš kod Istoka noćas su zapaljeni seno i slama, što je treći slučaj paljenja letine srpskim povratničkim porodicama na Kosovu i Metohiji za poslednjih nedelju dana.
Kako prenosi RTS, porodica Milana Savića za prehranu stoke obezbedila je oko 150 bala sena i slame. - Vatra je izbila dva sata posle ponoći. Seno je potpuno izgorelo, kao i veći deo slame. Vatrogasci su intervenisali, ali je veći... »

Povratniku zapaljeno seno

Danas subota, 13. januar 2018.
U selu Koš, nedaleko od Osojana, prošle noći je Milanu Saviću zapaljeno seno koje je u potpunosti izgorelo, preneli su FoNetu meštani. Ovo je treći slučaj paljenja letine u selima oko Osojana, u opštini Istok, u koja se proteklih godina vratilo najviše Srba. Povratniku u selu Suvi Lukavac, kod... »

Novi napad na imovinu povratnika na Kosovu: Srbinu zapalili seno kod Osojana, ovo je treći slučaj u tom kraju

Kurir subota, 13. januar 2018.
U selu Koš, nedaleko od Osojana, prošle noći je Milanu Saviću zapaljeno seno koje je u potpunosti izgorelo, preneli su FoNetu meštani. Ovo je treći slučaj paljenja letine u selima oko Osojana, u opštini Istok, u koja se proteklih godina vratilo najviše Srba. Povratniku u selu Suvi Lukavac, kod... »

Ponovo zapaljena letina srpskim povratnicima u opštini Istok

RTS subota, 13. januar 2018.
RTS: Ponovo zapaljena letina srpskim povratnicima u opštini Istok
Povratničkoj porodici Savić, u selu Koš kod Istoka noćas su zapaljeni seno i slama, što je treći slučaj paljenja letine srpskim povratničkim porodicama na Kosovu i Metohiji unazad nedelju dana.
Porodica Milana Savića je za prehranu stoke obezbedila oko 150 bala sena i slame. "Vatra je izbila dva sata posle ponoći. Seno je potpuno izgorelo, kao i veći deo slame. Vatrogasci su intervenisali, ali je veći deo letine... »
©2018 Netmark d.o.o.