Uprava o slučaju stana: Nema neposredne veze sa Vulinom

Uprava o slučaju stana: Nema neposredne veze sa Vulinom

Politika subota, 13. januar 2018.
Uprava za sprečavanje pranja novca pri Ministarstvu finansija saopštila je večeras da transakcija od preko 200.000 evra jeste bila za kupovinu nepokretnosti ali od strane lica koje nema veze sa Aleksandrom Vulinom i njegovom porodicom. Podaci tog lica zasenčeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti... »

Skinuta oznaka tajnosti sa dokumenata o poreklu novca za Vulinov stan, ali delovi i dalje zatamnjeni

Insajder subota, 13. januar 2018.
Uprava za sprečavanje pranja novca skinula je, po nalogu Poverenika za informacije od javnog značaja, a na zahtev redakcije Insajder, oznaku tajnosti sa izveštaja o kontroli porekla novca kojim je ministar Aleksandar Vulin kupio stan.
Dokumenta su, po zakonu, dostavljena redakciji Insajder i više ne nose oznaku strogo poverljivo. Međutim, zatamnjeno je nekoliko bitnih podataka pa se tako ne može utvrditi između kojih fizičkih lica je došlo do transakcije na... »

Skinuta tajnost sa dela izveštaja o novcu za Vulinov stan

Radio 021 subota, 13. januar 2018.
Uprava za sprečavanje pranja novca skinula je, po nalogu Poverenika za informacije od javnog značaja, oznaku tajnosti sa izveštaja o kontroli porekla novca, kojim je sadašnji ministar odbrane Aleksandar Vulin kupio stan, objavio je danas Insajder.
Kako se navodi, dokumenta su, po zakonu, dostavljena redakciji Insajder i više ne nose oznaku strogo poverljivo, ali je zatamnjeno "nekoliko bitnih podataka, pa se tako ne može utvrditi između kojih fizičkih lica je došlo do... »

Uprava o slučaju stana: Nema neposredne veze sa Vulinom

RTS subota, 13. januar 2018.
RTS: Uprava o slučaju stana: Nema neposredne veze sa Vulinom
Uprava za sprečavanje pranja novca pri Ministarstvu finansija saopštila je večeras da transakcija od preko 200.000 evra jeste bila za kupovinu nepokretnosti ali od strane lica koje nema veze sa Aleksandrom Vulinom i njegovom porodicom. Podaci tog lica zasenčeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.
Kako je ranije danas navedeno na sajtu Insajdera, Uprava za sprečavanje pranja novca skinula je, po nalogu Poverenika za informacije od javnog značaja, a na zahtev Insajdera, oznaku tajnosti sa izveštaja o kontroli porekla novca... »

Uprava o slučaju stana: Nema neposredne veze sa Vulinom

B92 subota, 13. januar 2018.
B92: Uprava o slučaju stana: Nema neposredne veze sa Vulinom
Beograd -- Uprava za sprečavanje pranja novca pri Ministarstvu finansija saopštila je da transakcija od preko 200.000 evra jeste bila za kupovinu nepokretnosti.
Međutim, navodi se da je ona bila od strane lica koje nema veze sa Aleksandrom Vulinom i njegovom porodicom. Podaci tog lica zasenčeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Kako je ranije navedeno na sajtu... »

Uprava o slučaju stana: Nema neposredne veze sa Vulinom

RTV subota, 13. januar 2018.
RTV: Uprava o slučaju stana: Nema neposredne veze sa Vulinom
BEOGRAD - Uprava za sprečavanje pranja novca pri Ministarstvu finansija saopštila je večeras da transakcija od preko 200.000 evra jeste bila za kupovinu nepokretnosti ali od strane lica koje nema veze sa Aleksandrom Vulinom i njegovom porodicom.
Podaci tog lica zasenčeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Kako je ranije danas navedeno na sajtu Insajdera, Uprava za sprečavanje pranja novca skinula je, po nalogu Poverenika za informacije od javnog... »

Uprava: Vulinova tetka postoji, identitet poznat

Večernje novosti subota, 13. januar 2018.
Objavljivanjem dokumenta potvrđeno je da postoji tetka u Kanadi, za koju je ministar rekao da mu je dala novac za kupovinu stana
Uprava za sprečavanje pranja novca skinula je, po nalogu Poverenika za informacije od javnog značaja, a na zahtev Insajdera, oznaku tajnosti sa izveštaja o kontroli porekla novca kojim je ministar Aleksandar Vulin 2012. godine... »

Uprava: Postoji tetka iz Kanade, zove se Mira

Mondo subota, 13. januar 2018.
Uprava za sprečavanje pranja novca skinula je po nalogu Poverenika za informacije od javnog značaja, a na zahtev Insajdera, oznaku tajnosti sa izveštaja o kontroli porekla novca kojim je ministar Aleksandar Vulin 2012. godine kupio stan.
Foto: Mondo/Stefan Stojanović Objavljivanjem dokumenta potvrđeno je da postoji tetka u Kanadi, za koju je ministar rekao da mu je dala novac za kupovinu stana, i otkriven njen identitet, a reč je o Miri Milić, piše Tanjug. Kako... »

Skinuta oznaka tajnosti. Otkriveno ko je Vulinova tetka iz Kanade

Vesti online subota, 13. januar 2018.
Uprava za sprečavanje pranja novca skinula je, po nalogu Poverenika za informacije od javnog značaja, a na zahtev redakcije "Insajder", oznaku tajnosti sa izveštaja o kontroli porekla novca kojim je ministar Aleksandar Vulin kupio stan.
U dokumentima se ne može videti između kojih fizičkih lica je izvršena transakcija u iznosu od 204.800 evra, za koliko je kupljen stan današnjeg ministra odbrane, ali je otkrivena jedna zanimljiva informacija - identitet tetke iz... »

Vulinova tetka postoji? Uprava je pronašla njen identitet

Pravda subota, 13. januar 2018.
Uprava za sprečavanje pranja novca skinula je, po nalogu Poverenika za informacije od javnog značaja, a na zahtev Insajdera, oznaku tajnosti sa izveštaja o kontroli porekla novca kojim je ministar Aleksandar Vulin 2012. godine kupio stan.
Objavljivanjem dokumenta potvrđeno je da postoji tetka u Kanadi, za koju je ministar rekao da mu je dala novac za kupovinu stana, i otkriven njen identitet, a reč je o Miri Milić. U dokumentu se navodi i da su, prema podacima... »

Uprava: Vulinova tetka postoji, identitet poznat

RTS subota, 13. januar 2018.
RTS: Uprava: Vulinova tetka postoji, identitet poznat
Uprava za sprečavanje pranja novca skinula je, po nalogu Poverenika za informacije od javnog značaja, a na zahtev Insajdera, oznaku tajnosti sa izveštaja o kontroli porekla novca kojim je ministar Aleksandar Vulin 2012. godine kupio stan.
Objavljivanjem dokumenta potvrđeno je da postoji tetka u Kanadi, za koju je ministar rekao da mu je dala novac za kupovinu stana, i otkriven njen identitet, a reč je o Miri Milić. U dokumentu se navodi i da su, prema podacima... »

Ovo su novi detalji o vulinovom stanu: Skinuta oznaka tajnosti sa izveštaja o poreklu novca, zna se čak i ko je tetka

Kurir subota, 13. januar 2018.
Uprava za sprečavanje pranja novca skinula je, po nalogu Poverenika za informacije od javnog značaja, oznaku tajnosti sa izveštaja o kontroli porekla novca kojim je ministar Aleksandar Vulin kupio stan. Dokumenta su, po zakonu, dostavljena redakciji Insajdera i više ne nose oznaku strogo... »

Insajder: Skinuta oznaka tajnosti sa dokumenta o poreklu novca za Vuliv stan

Beta subota, 13. januar 2018.
Uprava za sprečavanje pranja novca skinula je, po nalogu Poverenika za informacije od javnog značaja, oznaku tajnosti sa izveštaja o kontroli porekla novca kojim je sadašnji ministar odbrane Aleksandar Vulin kupio stan, objavio je danas Insajder. Kako se navodi dokumenta su, po zakonu, dostavljena... »

Insajder: Skinuta oznaka tajnosti sa dokumenta o porijeklu novca za Vulinov stan

Al Jazeera subota, 13. januar 2018.
U izvještaju Uprave za sprečavanje pranja novca vidi se da je 204.000 eura uplaćeno kad je Vulin već bio na državnoj funkciji, ali ne i ko je kome uplatio novac.
Uprava za sprečavanje pranja novca skinula je, po nalogu Poverenika za informacije od javnog značaja, oznaku tajnosti sa izveštaja o kontroli porekla novca kojim je sadašnji ministar odbrane Aleksandar Vulin kupio stan, objavio... »

Skinuta oznaka tajnosti s dokumenata o vulinovom stanu: Konačno smo saznali ko je tetka iz Kanade koja mu je pozajmila novac

Blic subota, 13. januar 2018.
Uprava za sprečavanje pranja novca skinula je, po nalogu Poverenika za informacije od javnog značaja, a na zahtev redakcije "Insajder", oznaku tajnosti sa izveštaja o kontroli porekla novca kojim je ministar Aleksandar Vulin kupio stan. U dokumentima se ne može videti između kojih fizičkih lica je izvršena transakcija u iznosu od 204.800 evra, za koliko je kupljen stan današnjeg ministra odbrane, ali je otkrivena jedna zanimljiva informacija - identitet tetke iz Kanade, za koju je Vulin tvrdio da mu je
Dokumenta su, po zakonu, dostavljena "Insajderu" i više ne nose oznaku strogo poverljivo. Međutim, zatamnjeno je nekoliko bitnih podataka pa se tako ne može utvrditi između kojih fizičkih lica je došlo do transakcije na osnovu... »

Skinuta oznaka tajnosti sa dokumenta o poreklu novca za Vulinov stan

SEEbiz subota, 13. januar 2018.
BEOGRAD - Uprava za sprečavanje pranja novca skinula je, po nalogu Poverenika za informacije od javnog značaja, oznaku tajnosti sa izveštaja o kontroli porekla novca kojim je sadašnji ministar odbrane Aleksandar Vulin kupio stan, objavio je danas Insajder.
Kako se navodi dokumenta su, po zakonu, dostavljena redakciji Insajder i više ne nose oznaku strogo poverljivo, ali je zatamnjeno "nekoliko bitnih podataka pa se tako ne može utvrditi izmedju kojih fizičkih lica je došlo do... »

Deo dokumenata o Vulinovom stanu više nije tajna

BizLife subota, 13. januar 2018.
Foto: Beta/Milan Obradović Uprava za sprečavanje pranja novca skinula je, po nalogu Poverenika za informacije od javnog značaja oznaku tajnosti sa izveštaja o kontroli porekla novca kojim je ministar Aleksandar Vulin kupio stan, piše Insajder. Dokumenta su, po zakonu, dostavljena Insajderu i više... »

Skinuta oznaka tajnosti sa dela izveštaja o novcu za Vulinov stan

Nova ekonomija subota, 13. januar 2018.
Uprava za sprečavanje pranja novca skinula je, po nalogu Poverenika za informacije od javnog značaja, oznaku tajnosti sa izveštaja o kontroli porekla novca kojim je ministar Aleksandar Vulin kupio stan, prenosi Insajder. Dokumenta su, po zakonu, dostavljena redakciji Insajder i više ne nose oznaku... »

"Skinuta oznaka tajnosti s dokumenta o stanu Vulina ali.."

B92 subota, 13. januar 2018.
B92: "Skinuta oznaka tajnosti s dokumenta o stanu Vulina ali.."
Uprava za sprečavanje pranja novca skinula je oznaku tajnosti sa izveštaja o kontroli porekla novca kojim je ministar Aleksandar Vulin kupio stan, piše Insajder
Oznaka tajnosti skinuta je po nalogu Poverenika za informacije od javnog značaja, dodaje se. Kako se navodi dokumenta su, po zakonu, dostavljena redakciji Insajder i više ne nose oznaku strogo poverljivo, ali je zatamnjeno... »

Insajder: Skinuta oznaka tajnosti sa dokumenta o poreklu novca za Vuliv stan

Novi magazin subota, 13. januar 2018.
Uprava za sprečavanje pranja novca skinula je, po nalogu Poverenika za informacije od javnog značaja, oznaku tajnosti sa izveštaja o kontroli porekla novca kojim je sadašnji ministar odbrane Aleksandar Vulin kupio stan, objavio je danas Insajder.
Kako se navodi dokumenta su, po zakonu, dostavljena redakciji Insajder i više ne nose oznaku strogo poverljivo, ali je zatamnjeno "nekoliko bitnih podataka pa se tako ne može utvrditi između kojih fizičkih lica je došlo do... »

Skinuta tajna sa dela izveštaja o novcu za Vulinov stan

Slobodna Evropa subota, 13. januar 2018.
Uprava za sprečavanje pranja novca skinula je, po nalogu Poverenika za informacije od javnog značaja, oznaku tajnosti sa izveštaja o kontroli porekla novca kojim je ministar Aleksandar Vulin kupio stan, prenosi Insajder. Dokumenta su, po zakonu, dostavljena redakciji Insajder i više ne nose oznaku... »

Skinuta tajnost sa dela izveštaja o novcu za Vulinov stan

N1 Info subota, 13. januar 2018.
Uprava za sprečavanje pranja novca skinula je, po nalogu Poverenika za informacije od javnog značaja, oznaku tajnosti sa izveštaja o kontroli porekla novca kojim je ministar Aleksandar Vulin kupio stan, prenosi Insajder.
Dokumenta su, po zakonu, dostavljena redakciji Insajder i više ne nose oznaku strogo poverljivo. Međutim, zatamnjeno je nekoliko bitnih podataka pa se tako ne može utvrditi između kojih fizičkih lica je došlo do transakcije na... »

Skinuta oznaka tajnosti sa dokumenata o poreklu novca za Vulinov stan

Danas subota, 13. januar 2018.
Uprava za sprečavanje pranja novca skinula je, po nalogu Poverenika za informacije od javnog značaja, a na zahtev redakcije Insajder, oznaku tajnosti sa izveštaja o kontroli porekla novca kojim je ministar Aleksandar Vulin kupio stan. Dokumenta su, po zakonu, dostavljena redakciji Insajder i više... »
©2018 Netmark d.o.o.