Tekvondo: Vanja Stanković srebrna na Gren slemu u Kini

Srebro za Vanju Stanković u Kini

Večernje novosti pre 6 dana
Drago mi je što sam uopšte bila deo ovako jednog prestižnog turnira. Iako sam malo razočarana finalnom borbom, zadovoljna sam rezultatom - rekla je Vanja
Mlada srpska reprezentativka u tekvondou Vanja Stanković, aktuelna šampionka sveta, osvojila je danas srebrnu medalju na Gren slem turniru u Kini u kategoriji do 49 kilograma. Ona je kao nosilac bila slobodna na startu, zatim je... »

Tekvondo: Vanja Stanković srebrna na Gren slemu u Kini

Hot sport pre 6 dana
Reprezentativka Srbije u tekvondou Vanja Stanković osvojila je danas srebrnu medalju na Gren slem turniru u Kini u kategoriji do 49 kilograma. Vanja Stanković je na startu bila slobodna kao nosilac, zatim je pobedila Hrvaticu Kristinu Tomić, da bi u polufinalu bila bolja od Iranke Nahid... »

Srebro za Stankovićevu na Gran priju u tekvondou

Dnevnik pre 6 dana
BEOGRAD: Mlada srpska reprezentativka u tekvondou Vanja Stanković, aktuelna šampionka sveta, osvojila je danas srebrnu medalju na Gren slem turniru u Kini u kategoriji do 49 kilograma.
Ona je kao nosilac bila slobodna na startu, zatim je pobedila Hrvaticu Kristinu Tomić, da bi u polufinalu bila bolja od Iranke Nahid Kijaničanden na zlatan poen. U finalu je poražena od Korejanke Sohuim Kim. "Prvenstveno mi je... »

Vanja Stanković srebrna na Gren slemu u Kini

Novi magazin pre 6 dana
Reprezentativka Srbije u tekvondou Vanja Stanković osvojila je danas srebrnu medalju na Gren slem turniru u Kini u kategoriji do 49 kilograma.
Vanja Stanković je na startu bila slobodna kao nosilac, zatim je pobedila Hrvaticu Kristinu Tomić, da bi u polufinalu bila bolja od Iranke Nahid Kijaničanden na zlatan poen, saopštio je tekvondo klub Galeb. U finalu se sastala sa... »

Grend slem: Stankovićeva srebrna u Kini

Vesti online pre 6 dana
Mlada srpska reprezentativka u tekvondou Vanja Stanković, aktuelna šampionka sveta, osvojila je srebrnu medalju na Grend slem turniru u Kini u kategoriji do 49 kilograma.
Ona je kao nosilac bila slobodna na startu, zatim je pobedila Hrvaticu Kristinu Tomić, da bi u polufinalu bila bolja od Iranke Nahid Kijaničanden na zlatan poen. U finalu je poražena od Korejanke Sohuim Kim. - Prvenstveno mi je... »

Vanja Stanković srebrna u tekvondou u Kini

Radio 021 pre 6 dana
Reprezentativka Srbije u tekvondou Vanja Stanković osvojila je danas srebrnu medalju na Gren slem turniru u Kini, u kategoriji do 49 kilograma.
Stanković je na startu bila slobodna kao nosilac, zatim je pobedila Hrvaticu Kristinu Tomić, da bi u polufinalu bila bolja od Iranke Nahid Kijaničanden na zlatan poen, saopštio je tekvondo klub Galeb. U finalu se sastala sa... »

Vanji srebro i 20.000 dolara u Kini

B92 pre 6 dana
B92: Vanji srebro i 20.000 dolara u Kini
Reprezentativka Srbije u tekvondou Vanja Stanković osvojila je srebrnu medalju na Gren slem turniru u Kini u kategoriji do 49 kilograma.
Stankovićeva je na startu bila slobodna kao nosilac, zatim je pobedila Hrvaticu Kristinu Tomić, da bi u polufinalu bila bolja od Iranke Nahid Kijaničanden na zlatan poen. U finalu se sastala sa Koreankom Sohuim Kim od koje je... »

Vanja se okitila srebrom u Kini

Mondo pre 7 dana
Reprezentativka Srbije u tekvondou Vanja Stanković osvojila je srebrnu medalju na Gren slem turniru u Kini u kategoriji do 49 kilograma. Tijana Bogdanović eliminisana u prvoj rundi
Foto: MN Press Vanja Stanković je na startu bila slobodna kao nosilac, zatim je pobedila Hrvaticu Kristinu Tomić, da bi u polufinalu bila bolja od Iranke Nahid Kijaničanden na zlatan poen. U finalu se sastala sa Koreankom Sohuim... »

Vanja Stanković srebrna na Gren slemu u Kini

Beta pre 7 dana
Reprezentativka Srbije u tekvondou Vanja Stanković osvojila je danas srebrnu medalju na Gren slem turniru u Kini u kategoriji do 49 kilograma. Vanja Stanković je na startu bila slobodna kao nosilac, zatim je pobedila Hrvaticu Kristinu Tomić, da bi u polufinalu bila bolja od Iranke Nahid... »

Komentari na drugim sajtovima

©2018 Netmark d.o.o.