Повезане вести

Након бурног скандала, задругарка се растала са душом! Тако рањена - открила све и отишла! (видео)

Након бурног скандала, задругарка се растала са душом! Тако рањена - открила све и отишла! (видео)

Србија данас 13.01.2018
Бол је кида на комаде! После свађе са Сањом Станковић, због тога што ће у току изазова цела 24 сата провести везана за ногу са Банетом Чолаком, Јована Томић Матора направила је љубоморну сцену, због чега је плакала до зоре… »
Знала си да ће је то повредити: Сашка Каран очитала Сањи бувкицу због Маторе (видео)

Знала си да ће је то повредити: Сашка Каран очитала Сањи бувкицу због Маторе (видео)

Телеграф 13.01.2018
- Толико ми је било жао њу кад сам видела - рекла је Сашка. Сања Станковић и Јована Томић Матора брутално су се посвађале, јер је Сања пристала да 24 сата буде капаном везана за Банета Чолака, а све у циљу потенцијалне… »
На ивици нервног слома! Матора очајна, дрхти, плаче - боли ме јер сам веровала! Како даље?! (видео)

На ивици нервног слома! Матора очајна, дрхти, плаче - боли ме јер сам веровала! Како даље?! (видео)

Србија данас 13.01.2018
Сви су саосећали са њом. Јована Томић Матора је видно потрешена што је њена симпатија Сања Станковић изневерила тако што је прихватила задатак Великог шефа да буде везана 23 сата ногама са Банетом Чолаком јер је тиме показала… »
Клошарко, је л' треба да те поломим?! Матора расплакала Сању, па јој у жестокој расправи брутално запретила! (видео)

Клошарко, је л' треба да те поломим?! Матора расплакала Сању, па јој у жестокој расправи брутално запретила! (видео)

Телеграф 13.01.2018
Након синоћње драме, Јована и Сања данас су наставиле расправу која је настала јер је Станковићева прихватила изазов да24 часа буде везана са Банетом Чолаком. Јована Томић претходне ноћи побеснела је јер је Сања Станковић… »
Најгоре јутро икада: Након невиђеног скандала, Маторино стање се знатно погоршало! Неутешни! (видео)

Најгоре јутро икада: Након невиђеног скандала, Маторино стање се знатно погоршало! Неутешни! (видео)

Србија данас 13.01.2018
Ово ће Задруга дуго да памти. За задругарима је јако бурна ноћ. Наиме, Велики шеф им је дао посебан задатак у коме су изабрани парови морали да проведу 24 часа везани једно за друго. Како је партнер Сање Станковић био Бане… »
Претукла је: Ни опака, задобијена рана није зауставила Матору - сада и Луна јеца због ње! (видео)

Претукла је: Ни опака, задобијена рана није зауставила Матору - сада и Луна јеца због ње! (видео)

Србија данас 13.01.2018
Свима је много жао. Синоћ је у "Задрузи" настао хаос, изазван љубомором! Не, нису у питању Слоба и Луна већ Јована Томић Матора! Она је добила блажи нервни слом када је схватила каква се ситуација одвија пред њеним очима… »

Вести дана »

Јокић наставио доминацију

Јокић наставио доминацију

Вести онлине пре 21 минутајош 56 повезаних
Преминуо бивши министар Бранислав Ивковић

Преминуо бивши министар Бранислав Ивковић

Вести онлине пре 11 минутајош 15 повезаних
Време данас: Сунчано и топлије, до 18 степени

Време данас: Сунчано и топлије, до 18 степени

Недељник пре 1 сатјош 15 повезаних