Povezane vesti

Nakon više od godinu dana: Srpske vlasti nastavljaju dijalog sa Šiptarima u Briselu!

Pravda subota, 13. januar 2018.
Nakon 13 meseci pauze zbog opstrukcije Prištine, tehnički pregovori Beograda i Prištine biće nastavljeni u utorak, potvrđeno je u vladinoj Kancelariji za Kosovo i Metohiju.
Reč je o trodnevnom sastanku, a teme razgovora biće primena postignutih sporazuma, Zajednica srpskih opština, sloboda kretanja i pravosuđe. Srpsku delegaciju predvodi direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić. Da će... »

Nastavak dijaloga Beograda i Prištine u utorak

Večernje novosti subota, 13. januar 2018.
Vođa prištinske delegacije Avni Arifi najavio je da će u utorak u Briselu biti nastavljen dijalog Beograda i Prištine na tehničkom nivou
Tehnički pregovori Beograda i Prištine biće nastavljeni u Briselu u utorak 16. januara, a srpsku delegaciju predvodiće direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić, potvrđeno je Tanjugu u Kancelariji. Na trodnevnom... »

Đurić vs.: Arifi Od utorka nova runda pregovora Beograda i Prištine

Blic subota, 13. januar 2018.
Tehnički pregovori Beograda i Prištine biće nastavljeni u Briselu u utorak 16. januara, a srpsku delegaciju predvodiće direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić, potvrđeno je Tanjugu u Kancelariji.
Na trodnevnom sastanku teme će biti primena postignutih sporazuma, Zajednica srpskih opština, kao i sloboda kretanja i pravosuđe. Vođa prištinske delegacije Avni Arifi najavio je prethodno da će u utorak u Briselu biti nastavljen... »

Nastavak dijaloga Beograda i Prištine u utorak

RTV subota, 13. januar 2018.
RTV: Nastavak dijaloga Beograda i Prištine u utorak
PRIŠTINA - Tehnički pregovori Beograda i Prištine biće nastavljeni u Briselu u utorak 16. januara, a srpsku delegaciju predvodiće direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić, potvrđeno je Tanjugu u Kancelariji.
Na trodnevnom sastanku teme će biti primena postignutih sporazuma, Zajednica srpskih opština, kao i sloboda kretanja i pravosuđe. Vođa prištinske delegacije Avni Arifi najavio je prethodno da će u utorak u Briselu biti nastavljen... »

Nastavak dijaloga BG-PR u utorak, Đurić na čelu delegacije

B92 subota, 13. januar 2018.
B92: Nastavak dijaloga BG-PR u utorak, Đurić na čelu delegacije
Priština -- Tehnički pregovori Beograda i Prištine biće nastavljeni u Briselu u utorak 16. januara.
Srpsku delegaciju predvodiće direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić, potvrđeno je Tanjugu u Kancelariji. Na trodnevnom sastanku teme će biti primena postignutih sporazuma, Zajednica srpskih opština, kao i sloboda... »

Nakon 13 meseci nastavljaju se pregovori Beograda i Prištine: Glavne teme Zajednica srpskih opština, sloboda kretanja i pravosuđe

Kurir subota, 13. januar 2018.
Nakon 13 meseci pauze zbog opstrukcije Prištine, tehnički pregovori Beograda i Prištine biće nastavljeni u utorak, potvrđeno je u vladinoj Kancelariji za Kosovo i Metohiju. Reč je o trodnevnom sastanku, a teme razgovora biće primena postignutih sporazuma, Zajednica srpskih opština, sloboda kretanja... »

Arifi: Novi sastanak delegacija Kosova i Srbije u Briselu 16. januara

Beta subota, 13. januar 2018.
Šef kosovske delegacije u tehničkom delu dijaloga Avni Arifi je izjavio da će se dijalog Srbije i Kosova nastaviti u Briselu, u utorak 16. januara. "Očekuje se da 16. januara počne sastanak u Briselu. Mi smo započeli pripreme za taj trodnevni sastanak. Narednih dana biće više informacija o... »

Nastavak dijaloga Beograda i Prištine u utorak

RTS subota, 13. januar 2018.
RTS: Nastavak dijaloga Beograda i Prištine u utorak
Nakon 13 meseci pauze zbog opstrukcije Prištine, tehnički pregovori Beograda i Prištine biće nastavljeni u utorak, potvrđeno je RTS-u u Kancelariji za Kosovo i Metohiju.
Reč je o trodnevnom sastanku, a teme razgovora biće primena postignutih sporazuma, Zajednica srpskih opština, sloboda kretanja i pravosuđe. Da će pregovori biti nastavljeni u utorak, rekao je ranije danas za medije na albanskom... »

Arifi: Novi sastanak delegacija Kosova i Srbije u Briselu 16. januara

Novi magazin subota, 13. januar 2018.
Šef kosovske delegacije u tehničkom delu dijaloga Avni Arifi je izjavio da će se dijalog Srbije i Kosova nastaviti u Briselu, u utorak 16. januara.
"Očekuje se da 16. januara počne sastanak u Briselu. Mi smo započeli pripreme za taj trodnevni sastanak. Narednih dana biće više informacija o sastanku", izjavio je Arifi za prištinsku TV Klan Kosova. Arifi je, kao i ranije... »
©2018 Netmark d.o.o.