Njujork Tajms: Beograd je mesto koje valja posetiti

Njujork Tajms: Beograd je mesto koje valja posetiti

Politika subota, 13. januar 2018.
NjUJORK - Američki „Njujork tajms” je na svoju listu pod nazivom „52 mesta koja bi trebalo posetiti u 2018. godini”, stavio i prestonicu Srbije. U propratnom tekstu, naslovljenom sa „Beograd - evropski grad zabave, živahan kao uvek”, ističe se da je „haotična, nasilna prošlost grada” vidljiva u... »

"Njujork tajms" stavio Beograd u listu omiljenih destinacija: Evropski grad zabave, živahan kao uvek!

Srbija danas subota, 13. januar 2018.
Opisan kao energičan grad koji se uzdiže
Američki "Njujork tajms" je na svoju listu pod nazivom "52 mesta koja bi trebalo posetiti u 2018. godini", stavio i prestonicu Srbije. U propratnom tekstu, naslovljenom sa "Beograd - evropski grad zabave, živahan kao uvek", ističe se da je "haotična, nasilna prošlost... »

Njujork tajms nahvalio prestonicu Srbije: Beograd i još 51 mesto vredno pažnje

Kurir subota, 13. januar 2018.
NJUJORK - Američki "Njujork tajms" je na svoju listu pod nazivom "52 mesta koja bi trebalo posetiti u 2018. godini", stavio i prestonicu Srbije. U propratnom tekstu, naslovljenom sa "Beograd - evropski grad zabave, živahan kao uvek", ističe se da je "haotična, nasilna prošlost grada" vidljiva u... »

Srbija na listi "52 mesta koja treba posetiti u 2018."

B92 subota, 13. januar 2018.
B92: Srbija na listi "52 mesta koja treba posetiti u 2018."
Ugledni američki dnevnik Njujork Tajms sastavio je listu pod nazivom "52 mesta koja bi trebalo posteti u 2018. godini". A na njoj je svoje mesto našla i prestonica Srbije.
Turističke destinacije sa svih strana planete predstavljene su na sajtu lista nekom svojom upečatljivom osobinom, odnosno kratkom animacijom i propratnim kometarom. Beograd je, među gradovima, mestima i državma kao što su Nju... »
©2018 Netmark d.o.o.