Njujork Tajms: Beograd je mesto koje valja posetiti

Njujork Tajms: Beograd je mesto koje valja posetiti

Politika pre 1 dan
NjUJORK - Američki „Njujork tajms” je na svoju listu pod nazivom „52 mesta koja bi trebalo posetiti u 2018. godini”, stavio i prestonicu Srbije. U propratnom tekstu, naslovljenom sa „Beograd - evropski grad zabave, živahan kao uvek”, ističe se da je „haotična, nasilna prošlost grada” vidljiva u... »

"Njujork tajms" stavio Beograd u listu omiljenih destinacija: Evropski grad zabave, živahan kao uvek!

Srbija danas pre 4 dana
Opisan kao energičan grad koji se uzdiže
Američki "Njujork tajms" je na svoju listu pod nazivom "52 mesta koja bi trebalo posetiti u 2018. godini", stavio i prestonicu Srbije. U propratnom tekstu, naslovljenom sa "Beograd - evropski grad zabave, živahan kao uvek", ističe se da je "haotična, nasilna prošlost... »

Njujork tajms nahvalio prestonicu Srbije: Beograd i još 51 mesto vredno pažnje

Kurir pre 4 dana
NJUJORK - Američki "Njujork tajms" je na svoju listu pod nazivom "52 mesta koja bi trebalo posetiti u 2018. godini", stavio i prestonicu Srbije. U propratnom tekstu, naslovljenom sa "Beograd - evropski grad zabave, živahan kao uvek", ističe se da je "haotična, nasilna prošlost grada" vidljiva u... »

Srbija na listi "52 mesta koja treba posetiti u 2018."

B92 pre 5 dana
B92: Srbija na listi "52 mesta koja treba posetiti u 2018."
Ugledni američki dnevnik Njujork Tajms sastavio je listu pod nazivom "52 mesta koja bi trebalo posteti u 2018. godini". A na njoj je svoje mesto našla i prestonica Srbije.
Turističke destinacije sa svih strana planete predstavljene su na sajtu lista nekom svojom upečatljivom osobinom, odnosno kratkom animacijom i propratnim kometarom. Beograd je, među gradovima, mestima i državma kao što su Nju... »
©2018 Netmark d.o.o.