Povezane vesti
(Uznemirujući foto) šokantan obrt drame u Višnjičkoj banji: Aleksandar prvo upucao Rokija u stomak, pa mu ovaj uzvratio metkom…
Kurir 13.01.2018
Aleksandar V. (45), kome je prekjuče pred decom u kući u Višnjičkoj banji Igor R. zvani Roki pucao u glavu, prethodno je Igora ranio u stomak! Akteri vatrenog obračuna u kuću u koji su bili i dečacima uzrasta pet i sedam godina, njihov otac Aleksandar V… »
Drama u višnjičkoj banji Očajni otac: Ubiše mi jednog sina, kako ću i bez drugog?
Kurir 13.01.2018
Mlađeg sina Bojana (32) ubili su mi pre 10 godina, a sada se bore za život drugog. Pucao mu je taj Igor u glavu pred decom, evo ovde. Ovako priča uplakani Ratko Vlajić, otac teško ranjenog Aleksandra Vlajića (45) iz Višnjičke banje dok nam pokazuje na… »
Vesti dana »

Srbija bez rešenja na paklenu odluku Evrope! Možemo ostati bez struje i grejanja, ekonomija u riziku od kolapsa: Može li Vučić da smisli izlaz iz ove krize?
Kurir pre 10 minutajoš 30 povezanih

Kalas: Zvaničnici EU za energetsku bezbednost Ukrajine,Tramp iskren,ali i mi da učestvujemo
RTV pre 1 satjoš 31 povezana

Ko je bio Nebojša Pavković, general osuđen za ratne zločine na Kosovu
BBC News pre 3 satajoš 62 povezane

Oglasio se pevač povodom smrti generala pavkovića Njegove reči rasplakale naciju
Alo pre 45 minutajoš 26 povezanih