Tročlana porodica poginula u sudaru kod Zaječara

Tročlana porodica poginula u sudaru kod Zaječara

RTS nedelja, 14. januar 2018.
RTS: Tročlana porodica poginula u sudaru kod Zaječara
U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila na mostu kod zaječarskog sela Salaš, poginula je tročlana porodica iz sela Grljan.
Do tragedije je došlo kada je automobil marke "opel kadet", u kome je bila tročlana porodica, prešao na drugu stranu i direktno se sudario sa kombijem brze pošte, na mostu kod sela Salaš, javlja dopisnik RTS-a iz Zaječara. Na... »

Stravična nesreća: Tročlana porodica poginula u sudaru kod Zaječara

Blic nedelja, 14. januar 2018.
Tročlana porodica iz zaječarskog sela Grljan, otac Z. A. (55), njegov sin I. A. (22), kao i majka Z. A, D. A. (73) poginuli su noćas u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila na mostu kod zaječarskog sela Salaš.
Nezvanično, Z. A. je vozio "opel kadet" kada je izgubio kontrolu nad autom i direktno se sudario sa vozilom brze pošte koje je naišlo iz suprotnog pravca. U tom trenutku, na automobil koji je vozio čovek iz Grljana, otpozadi,... »

Stravično: Porodica poginula u saobraćajnoj nesreći na mostu kod sela Salaš

Večernje novosti nedelja, 14. januar 2018.
Z.A. (55), njegova majka D.A. i sin I.A. (22), svi iz zaječarskog sela Grljan, poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se desila na mostu kod zaječarskog sela Salaš
ZAJEČAR – Z.A. (55), njegova majka D.A. i sin I.A. (22), svi iz zaječarskog sela Grljan, poginuli su večeras u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se desila na mostu kod zaječarskog sela Salaš Otac i sin su poginuli na licu... »
©2018 Netmark d.o.o.