Upozorenje vozačima na sneg, poledicu, jak vetar

Upozorenje vozačima: Sneg, poledica i jak vetar na putevima

Večernje novosti nedelja, 14. januar 2018.
Pad temperature, kao i sneg koji ovoga jutra pada na području Kragujevca, Negotina i Kruševca uslovili su mokre i klizave kolovoze, tako da je neophodan veći oprez tokom vožnje
Pad temperature, kao i sneg koji ovoga jutra pada na području Kragujevca, Negotina i Kruševca uslovili su mokre i klizave kolovoze, tako da je neophodan veći oprez tokom vožnje, saopštio je AMSS. Kolovozi su uglavnom mokri pa je... »

Upozorenje vozačima na sneg, poledicu, jak vetar

RTS nedelja, 14. januar 2018.
RTS: Upozorenje vozačima na sneg, poledicu, jak vetar
Pad temperature, kao i sneg koji ovoga jutra pada na području Kragujevca, Negotina i Kruševca uslovili su mokre i klizave kolovoze, tako da je neophodan veći oprez tokom vožnje, saopštio je AMSS.
Kolovozi su uglavnom mokri pa je zbog nižih temepratura moguća i poledica, na koju se posebno upozoravaju vozači, kao i na jak vetar. Posebno na području Banatskog Karlovca, Vršca i Velikog Gradišta gde udari vetra povremeno... »

AMSS: Sneg i magla otežavaju saobraćaj

Blic nedelja, 14. januar 2018.
Sneg umerenog intenziteta trenutno pada u istočnoj Srbiji, pa je u ovim krajevima formiran manji snežni pokrivač, ali nije bitinije uticao na prohodnost puteva i odvijanje saobraćaja, saopštio je AMSS.
Saobraćaj se odvija usporeno, bez zastoja i prekida. Magla je i dalje prisutna, a smanjuje vidljivost i otežava saobraćaj na području Zlatibora, Kopaonika i Crnog Vrha. Kolovozi su uglavnom mokri pa je zbog nižih temperatura... »
©2018 Netmark d.o.o.