Vulin: U Srbiji trenutno oko 4.000 migranata

Vulin: U Srbiji trenutno oko 4.000 migranata

Politika pre 5 dana
Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je, u pratnji načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Ljubiše Dikovića, pripadnike Zajedničkih snaga Vojske Srbije i MUP-a Srbije, angažovane na obezbeđenju državne granice na objektu „Mokranje” kod istoimenog graničnog prelaza. „Na teritoriji Srbije... »

Vulin: MUP i Vojska Srbije odlično sarađuju, Srbija i njeni građani bezbedni (foto)

Srbija danas pre 6 dana
Vlada Republike Srbije ceni hrabrost, požrtvovanje i napore da se očuva ugled naše zemlje
Ministar odbrane Aleksandar Vulin je u pratnji načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Ljubiše Dikovića i komandanta Kopnene vojske general-potpukovnika Milosava Simovića obišao danas pripadnike Zajedničkih snaga Vojske... »

Vojska i policija na visini zadatka: Evo koliko migranata je do sad sprečeno da ilegalo uđe u Srbiju! (video)

Pravda pre 6 dana
Na teritoriji Srbije danas se nalazi oko 4.000 migranata, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin.
Vulin je to izjavio tokom obilaska pripadnika Zajedničkih snaga Vojske Srbije i MUP Republike Srbije, angažovanih na obezbeđenju granice na objektu Mokranje kod istoimenog graničnog prelaza. - Na teritoriji Republike Srbije se... »

Vulin sa Dikovićem i Simovićem obišao Mokranje

Večernje novosti pre 6 dana
Ministar Aleksandar Vulin obišao je u pratnji načelnika GŠ VS generala Ljubiše Dikovića i komandanta Kopnene vojske general-potpukovnika Milosava Simovića pripadnike Zajedničkih snaga Vojske Srbije i MUP
Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je danas u pratnji načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Ljubiše Dikovića i komandanta Kopnene vojske general-potpukovnika Milosava Simovića pripadnike Zajedničkih snaga Vojske... »

Vulin sa Dikovićem i Simovićem obišao Mokranje

Dnevnik pre 6 dana
BEOGRAD: Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je danas u pratnji načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Ljubiše Dikovića i komandanta Kopnene vojske general-potpukovnika Milosava Simovića pripadnike Zajedničkih snaga Vojske Srbije i MUP Republike Srbije, angažovane na obezbeđenju državne granice na objektu „Mokranje“ kod istoimenog graničnog prelaza.
O zadacima koje realizuju pripadnici Zajedničkih snaga, kao i o stanju u Sektoru „V“, Vulina su informisali pukovnik Vladeta Baltić, komandant Zajedničkih snaga Vojske i MUP-a za obezbeđenje dela državne granice i potpukovnik... »

Vulin: U Srbiji 4.000 migranata, 22.000 sprečeno da uđe

B92 pre 6 dana
B92: Vulin: U Srbiji 4.000 migranata, 22.000 sprečeno da uđe
Beograd -- Na teritoriji Srbije danas se nalazi oko 4.000 migranata, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin.
Vulin je to izjavio tokom obilaska pripadnika Zajedničkih snaga Vojske Srbije i MUP Republike Srbije, angažovanih na obezbeđenju granice na objektu “Mokranje” kod istoimenog graničnog prelaza. "Na teritoriji Republike Srbije se... »

Odlična saradnja Vojske i MUP na obezbeđenju granice

RTV pre 6 dana
RTV: Odlična saradnja Vojske i MUP na obezbeđenju granice
BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je danas u pratnji načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Ljubiše Dikovića i komandanta Kopnene vojske general-potpukovnika Milosava Simovića pripadnike Zajedničkih snaga Vojske Srbije i MUP Republike Srbije, angažovane na obezbeđenju državne granice na objektu „Mokranje" kod istoimenog graničnog prelaza.
O zadacima koje realizuju pripadnici Zajedničkih snaga, kao i o stanju u Sektoru „V", Vulina su informisali pukovnik Vladeta Baltić, komandant Zajedničkih snaga Vojske i MUP-a za obezbeđenje dela državne granice i potpukovnik... »

Vulin: Vojska i policija čuvaju granicu na najbolji način

N1 Info pre 6 dana
Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je tokom obilaska pripadnika vojske i policije na graničnom prelazu "Mokranje" kod Negotina, da je tokom njihovog angažovanja sprečen ilegalni ulazak preko granice više od 22.000 migranata.
On je poručio da vojska i policija čuvaju srpsku granicu na najbolji mogući način, da nema posledica od migrantske krize i dodao da Srbija kontroliše migrantsku krizu kao malo koja zemlja, preneo je RTS. "Trenutno na našoj... »

Vulin: Granice se odlično čuvaju, sprečen ulazak više od 22.000 migranata

RTS pre 6 dana
RTS: Vulin: Granice se odlično čuvaju, sprečen ulazak više od 22.000 migranata
Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je, tokom obilaska pripadnika vojske i policije, na graničnom prelazu "Mokranje", kod Negotina, koji su angažovani na obezbeđenju državne granice, da se granice zemlje dobro čuvaju i da migrantska kriza nije oštetila građane Srbije.
Aleksandar Vulin navodi da vojska i policija čuvaju našu granicu na najbolji mogući način. "Zahvaljujući združenom radu vojske i policije naše granice se odlično čuvaju, naš način života se odlično čuva. Posledice migrantske... »

Vulin: Biće godina rada i razvoja

Večernje novosti pre 6 dana
Ministar odbrane Aleksandar Vulin čestitao je svima koji slave pravoslavnu Novu godinu u ime svih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije poručujući da će ovu godinu obeležiti rad i razvoj
Ministar odbrane Aleksandar Vulin čestitao je svima koji slave pravoslavnu Novu godinu u ime svih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije poručujući da će ovu godinu obeležiti rad i razvoj. "Želim da čestitam Novu godinu,... »

Aleksandar Vulin vam želi srećnu Srpsku

Mondo pre 6 dana
Ministar odbrane Aleksandar Vulin čestitao je svima koji slave pravoslavnu Novu godinu u ime svih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, poručujući da će ovu godinu obeležiti rad i razvoj
Foto: BETAPHOTO/MINISTARSTVO ODBRANE SRBIJE/Darimir Banda/MO "Želim da čestitam Novu godinu, da im poželim mnogo zdravlja i sreće, da im poželim godinu koja će biti vredna ponavljanja, godinu mira, godinu rada, godinu uspešne,... »

Vulin čestitao pravoslavnu Novu godinu: Obeležiće je rad i razvoj

Blic pre 7 dana
Ministar odbrane Aleksandar Vulin čestitao je svima koji slave pravoslavnu Novu godinu u ime svih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije poručujući da će ovu godinu obeležiti rad i razvoj.
- Želim da čestitam Novu godinu, da im poželim mnogo zdravlja i sreće, da im poželim godinu koja će biti vredna ponavljanja, godinu mira, godinu rada, godinu uspešne, stabilne Srbije, godinu u kojoj će nam se deca rađati, godinu... »
©2018 Netmark d.o.o.