Vulin: U Srbiji trenutno oko 4.000 migranata

Vulin: U Srbiji trenutno oko 4.000 migranata

Politika nedelja, 14. januar 2018.
Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je, u pratnji načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Ljubiše Dikovića, pripadnike Zajedničkih snaga Vojske Srbije i MUP-a Srbije, angažovane na obezbeđenju državne granice na objektu „Mokranje” kod istoimenog graničnog prelaza. „Na teritoriji Srbije... »

Vulin: MUP i Vojska Srbije odlično sarađuju, Srbija i njeni građani bezbedni (foto)

Srbija danas nedelja, 14. januar 2018.
Vlada Republike Srbije ceni hrabrost, požrtvovanje i napore da se očuva ugled naše zemlje
Ministar odbrane Aleksandar Vulin je u pratnji načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Ljubiše Dikovića i komandanta Kopnene vojske general-potpukovnika Milosava Simovića obišao danas pripadnike Zajedničkih snaga Vojske... »

Vojska i policija na visini zadatka: Evo koliko migranata je do sad sprečeno da ilegalo uđe u Srbiju! (video)

Pravda nedelja, 14. januar 2018.
Na teritoriji Srbije danas se nalazi oko 4.000 migranata, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin.
Vulin je to izjavio tokom obilaska pripadnika Zajedničkih snaga Vojske Srbije i MUP Republike Srbije, angažovanih na obezbeđenju granice na objektu Mokranje kod istoimenog graničnog prelaza. - Na teritoriji Republike Srbije se... »

Vulin sa Dikovićem i Simovićem obišao Mokranje

Večernje novosti nedelja, 14. januar 2018.
Ministar Aleksandar Vulin obišao je u pratnji načelnika GŠ VS generala Ljubiše Dikovića i komandanta Kopnene vojske general-potpukovnika Milosava Simovića pripadnike Zajedničkih snaga Vojske Srbije i MUP
Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je danas u pratnji načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Ljubiše Dikovića i komandanta Kopnene vojske general-potpukovnika Milosava Simovića pripadnike Zajedničkih snaga Vojske... »

Vulin sa Dikovićem i Simovićem obišao Mokranje

Dnevnik nedelja, 14. januar 2018.
BEOGRAD: Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je danas u pratnji načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Ljubiše Dikovića i komandanta Kopnene vojske general-potpukovnika Milosava Simovića pripadnike Zajedničkih snaga Vojske Srbije i MUP Republike Srbije, angažovane na obezbeđenju državne granice na objektu „Mokranje“ kod istoimenog graničnog prelaza.
O zadacima koje realizuju pripadnici Zajedničkih snaga, kao i o stanju u Sektoru „V“, Vulina su informisali pukovnik Vladeta Baltić, komandant Zajedničkih snaga Vojske i MUP-a za obezbeđenje dela državne granice i potpukovnik... »

Vulin: U Srbiji 4.000 migranata, 22.000 sprečeno da uđe

B92 nedelja, 14. januar 2018.
B92: Vulin: U Srbiji 4.000 migranata, 22.000 sprečeno da uđe
Beograd -- Na teritoriji Srbije danas se nalazi oko 4.000 migranata, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin.
Vulin je to izjavio tokom obilaska pripadnika Zajedničkih snaga Vojske Srbije i MUP Republike Srbije, angažovanih na obezbeđenju granice na objektu “Mokranje” kod istoimenog graničnog prelaza. "Na teritoriji Republike Srbije se... »

Odlična saradnja Vojske i MUP na obezbeđenju granice

RTV nedelja, 14. januar 2018.
RTV: Odlična saradnja Vojske i MUP na obezbeđenju granice
BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je danas u pratnji načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Ljubiše Dikovića i komandanta Kopnene vojske general-potpukovnika Milosava Simovića pripadnike Zajedničkih snaga Vojske Srbije i MUP Republike Srbije, angažovane na obezbeđenju državne granice na objektu „Mokranje" kod istoimenog graničnog prelaza.
O zadacima koje realizuju pripadnici Zajedničkih snaga, kao i o stanju u Sektoru „V", Vulina su informisali pukovnik Vladeta Baltić, komandant Zajedničkih snaga Vojske i MUP-a za obezbeđenje dela državne granice i potpukovnik... »

Vulin: Vojska i policija čuvaju granicu na najbolji način

N1 Info nedelja, 14. januar 2018.
Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je tokom obilaska pripadnika vojske i policije na graničnom prelazu "Mokranje" kod Negotina, da je tokom njihovog angažovanja sprečen ilegalni ulazak preko granice više od 22.000 migranata.
On je poručio da vojska i policija čuvaju srpsku granicu na najbolji mogući način, da nema posledica od migrantske krize i dodao da Srbija kontroliše migrantsku krizu kao malo koja zemlja, preneo je RTS. "Trenutno na našoj... »

Vulin: Granice se odlično čuvaju, sprečen ulazak više od 22.000 migranata

RTS nedelja, 14. januar 2018.
RTS: Vulin: Granice se odlično čuvaju, sprečen ulazak više od 22.000 migranata
Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je, tokom obilaska pripadnika vojske i policije, na graničnom prelazu "Mokranje", kod Negotina, koji su angažovani na obezbeđenju državne granice, da se granice zemlje dobro čuvaju i da migrantska kriza nije oštetila građane Srbije.
Aleksandar Vulin navodi da vojska i policija čuvaju našu granicu na najbolji mogući način. "Zahvaljujući združenom radu vojske i policije naše granice se odlično čuvaju, naš način života se odlično čuva. Posledice migrantske... »

Vulin: Biće godina rada i razvoja

Večernje novosti nedelja, 14. januar 2018.
Ministar odbrane Aleksandar Vulin čestitao je svima koji slave pravoslavnu Novu godinu u ime svih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije poručujući da će ovu godinu obeležiti rad i razvoj
Ministar odbrane Aleksandar Vulin čestitao je svima koji slave pravoslavnu Novu godinu u ime svih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije poručujući da će ovu godinu obeležiti rad i razvoj. "Želim da čestitam Novu godinu,... »

Aleksandar Vulin vam želi srećnu Srpsku

Mondo nedelja, 14. januar 2018.
Ministar odbrane Aleksandar Vulin čestitao je svima koji slave pravoslavnu Novu godinu u ime svih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, poručujući da će ovu godinu obeležiti rad i razvoj
Foto: BETAPHOTO/MINISTARSTVO ODBRANE SRBIJE/Darimir Banda/MO "Želim da čestitam Novu godinu, da im poželim mnogo zdravlja i sreće, da im poželim godinu koja će biti vredna ponavljanja, godinu mira, godinu rada, godinu uspešne,... »

Vulin čestitao pravoslavnu Novu godinu: Obeležiće je rad i razvoj

Blic nedelja, 14. januar 2018.
Ministar odbrane Aleksandar Vulin čestitao je svima koji slave pravoslavnu Novu godinu u ime svih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije poručujući da će ovu godinu obeležiti rad i razvoj.
- Želim da čestitam Novu godinu, da im poželim mnogo zdravlja i sreće, da im poželim godinu koja će biti vredna ponavljanja, godinu mira, godinu rada, godinu uspešne, stabilne Srbije, godinu u kojoj će nam se deca rađati, godinu... »
©2018 Netmark d.o.o.