Vulin obišao VMC Hitna pomoć

Vulin obišao VMC Hitna pomoć

Danas nedelja, 14. januar 2018.
Uoči pravoslavne Nove godine ministar odbrane Aleksandar Vulin posetio je zaposlene u Vojnom medicinskom centru Hitna pomoć na Slaviji. Tamo su ga zastupnik načelnika Uprave za vojno zdravstvo pukovnik Uglješa Jovičić i upravnik VMC Hitna pomoć major Bojan Jovanović upoznali sa formacijskim stanjem... »

Vulin obišao Hitnu: "Nijedan ministar pre Vulina..."

B92 nedelja, 14. januar 2018.
B92: Vulin obišao Hitnu: "Nijedan ministar pre Vulina..."
Beograd -- Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je uoči Nove godine po julijanskom kalendaru zaposlene u Vojnom medicinskom centru Hitna pomoć u Beogradu.
Kako kaže, 40.000 vojnih osiguranika, ali i svi drugi mogu da računaju da će biti zaštićeni zahvaljujući ljudima u tom zdravstvenom centru. "Ovi ljudi dežuraju, Vojska dežura, spremna da pomogne svojim pripadnicima, ali ne samo... »

"Ulaganje u vojsku je ulaganje u standard svih nas"

Blic nedelja, 14. januar 2018.
Ministar odbrane Aleksandar Vulin posetio je sinoć uoči dočeka pravoslavne Nove godine zaposlene u Vojnom medicinskom centru Hitna pomoć na Slaviji gde je istakao da je svako ulaganje u Vojsku Srbije, u vojno zdravstvo, ulaganje u standard svih nas, u zdravlje i bolji život svakog gradjanina Srbije.
- Oko 40 hiljada vojnih osiguranika na teritoriji grada Beograda i ove noći može da računa da će biti zaštićeno, da će se na njihov zahtev za hitnom medicinskom pomoći odgovoriti na vreme i efikasno, da će njihovo zdravlje biti... »

Vulin obišao VMC na Slaviji

RTS nedelja, 14. januar 2018.
RTS: Vulin obišao VMC na Slaviji
Ministar odbrane Aleksandar Vulin posetio je uoči dočeka Srpske nove godine zaposlene u Vojnom medicinskom centru Hitna pomoć na Slaviji gde je istakao da je svako ulaganje u Vojsku Srbije, u vojno zdravstvo, ulaganje u standard svih nas, u zdravlje i bolji život svakog građanina Srbije.
"Oko 40 hiljada vojnih osiguranika na teritoriji grada Beograda i ove noći može da računa da će biti zaštićeno, da će se na njihov zahtev za hitnom medicinskom pomoći odgovoriti na vreme i efikasno, da će njihovo zdravlje biti... »

Komentari na drugim sajtovima

©2018 Netmark d.o.o.