Povezane vesti

Stanojević: Porodično nasilje obeležilo početak Nove godine

Večernje novosti nedelja, 14. januar 2018.
Koordinatorka Sigurne kuće u Beogradu Vesna Stanojević izjavila je da je od početka godine bilo nekoliko incidenta nasilja, u kojem je ubijena jedna devojka i slučaj porodičnog nasilja kada je nasilnik izvršio samoubistvo
Koordinatorka Sigurne kuće u Beogradu Vesna Stanojević izjavila je da je od početka godine bilo nekoliko incidenta nasilja, u kojem je ubijena jedna devojka i slučaj porodičnog nasilja kada je nasilnik izvršio samoubistvo. Ona je... »

Zakon o sprečavanju nasilja daje rezultate, ali borba se mora nastaviti Stanojevićeva: Porodični zločini obeležili početak nove godine

Kurir nedelja, 14. januar 2018.
Koordinatorka Sigurne kuće u Beogradu Vesna Stanojević izjavila je da je od početka godine bilo nekoliko incidenta nasilja, u kojem je ubijena jedna devojka i slučaj porodičnog nasilja kada je nasilnik izvršio samoubistvo. Ona je rekla da je Novu godinu obeležio slučaj ubistva devojke iz okoline... »

Nova godina, novi slučajevi porodičnog i nasilja prema ženama

Radio 021 nedelja, 14. januar 2018.
Koordinatorka Sigurne kuće u Beogradu Vesna Stanojević kaže da je od početka godine bilo nekoliko slučajeva nasilja, u kojem je ubijena jedna devojka i slučaj porodičnog nasilja kada je nasilnik izvršio samoubistvo.
Vesna Stanojević je gostujući u Dnevniku RTS rekla da je Novu godinu obeležio slučaj ubistva devojke iz okoline Subotice i slučaj porodičnog nasilja na Novom Beogradu. "Od početka godine imali smo nekoliko prijava nasilja. U... »

Stanojević: Porodično nasilje obeležžilo početak Nove godine

Blic nedelja, 14. januar 2018.
Koordinatorka Sigurne kuće u Beogradu Vesna Stanojević izjavila je da je od početka godine bilo nekoliko incidenta nasilja, u kojem je ubijena jedna devojka i slučaj porodičnog nasilja kada je nasilnik izvršio samoubistvo.
Ona je gostujući u Dnevniku RTS-a rekla da je Novu godinu obeležio slučaj ubistva devojke iz okoline Subotice i slučaj porodičnog nasilja na Novom Beogradu. - Od početka godine imali smo nekoliko prijava nasilja. U Segedinu je... »

Porodično nasilje obeležilo početak Nove godine

RTS nedelja, 14. januar 2018.
RTS: Porodično nasilje obeležilo početak Nove godine
Koordinatorka Sigurne kuće u Beogradu Vesna Stanojević kaže za RTS da je od početka godine bilo nekoliko slučajeva nasilja, u kojem je ubijena jedna devojka i slučaj porodičnog nasilja kada je nasilnik izvršio samoubistvo.
Vesna Stanojević je gostujući u Dnevniku RTS-a rekla da je Novu godinu obeležio slučaj ubistva devojke iz okoline Subotice i slučaj porodičnog nasilja na Novom Beogradu. "Od početka godine imali smo nekoliko prijava nasilja. U... »

Porodično nasilje obeležilo početak Nove godine

Danas nedelja, 14. januar 2018.
Koordinatorka Sigurne kuće u Beogradu Vesna Stanojević kaže za RTS da je od početka godine bilo nekoliko slučajeva nasilja, u kojem je ubijena jedna devojka i slučaj porodičnog nasilja kada je nasilnik izvršio samoubistvo. Vesna Stanojević je gostujući u Dnevniku RTS-a rekla da je Novu godinu... »

Stanojević: Porodično nasilje obeležilo početak Nove godine

RTV nedelja, 14. januar 2018.
RTV: Stanojević: Porodično nasilje obeležilo početak Nove godine
BEOGRAD - Koordinatorka Sigurne kuće u Beogradu Vesna Stanojević izjavila je da je od početka godine bilo nekoliko incidenta nasilja, u kojem je ubijena jedna devojka i slučaj porodičnog nasilja kada je nasilnik izvršio samoubistvo.
Ona je gostujući u Dnevniku RTS-a rekla da je Novu godinu obeležio slučaj ubistva devojke iz okoline Subotice i slučaj porodičnog nasilja na Novom Beogradu. "Od početka godine imali smo nekoliko prijava nasilja. U Segedinu je... »
©2018 Netmark d.o.o.