Повезане вести

Вулин: Мораће да нађу други разлог за нападе на мене

Вулин: Мораће да нађу други разлог за нападе на мене

Радио 021 14.01.2018
Министар одбране Александар Вулин изјавио је данас да је Управа за спречавање прања новца потврдила да тетка његове супруге у Канади постоји и да је исплато стан пре него што је постао функционер. Управа за спречавање прања… »
Вулин: Утврђено је да тетка из Канаде постоји

Вулин: Утврђено је да тетка из Канаде постоји

Н1 Инфо 14.01.2018
Министар одбране Александар Вулин изјавио је да је Управа за спречавање прања новца потврдила да тетка његове супруге у Канади постоји и да је исплато стан пре него што је постао функционер. Управа за спречавање прања новца… »
Вулин: Тетка постоји, а моји бројни противници ће морати да нађу неки други разлог за нападе на мене

Вулин: Тетка постоји, а моји бројни противници ће морати да нађу неки други разлог за нападе на мене

Србија данас 14.01.2018
Управа за спречавање прања новца је потврдила да тетка моје супруге Наташе постоји, изјавио је министар одбране Александар Вулин. Осим тога, он наводи и да је утврђено да је спорни стан исплаћен пре него што је он постао… »
Вулин: Утврђено је да тетка из Канаде постоји, моји противници сада морају да нађу нови разлог да ме нападају

Вулин: Утврђено је да тетка из Канаде постоји, моји противници сада морају да нађу нови разлог да ме нападају

Блиц 14.01.2018
Управа за спречавање прања новца је потврдила да тетка моје супруге Наташе постоји и да смо исплатили стан пре него што сам постао функционер - сматра у изјави за “Блиц” Александар Вулин, министар одбране, поводом најновијег… »
Управа о случају стана: Трансакција нема непосредне везе са Вулином

Управа о случају стана: Трансакција нема непосредне везе са Вулином

Блиц 14.01.2018
Управа за спречавање прања новца при Министарству финансија саопштила је вечерас да трансакција од преко 200.000 евра јесте била за куповину непокретности али од стране лица које нема везе са Александром Вулином и његовом… »

Вести дана »