Vučić domaćin Abeu

Vučić domaćin Abeu

Danas nedelja, 14. januar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić biće domaćin delagaciji Japana koju će predvoditi premijer Šinzo Abe tokom zvanične posete Srbiji u ponedeljak, 15. januara. Prema programu posete, svečani doček za japanskog premijera biće organizovan ispred Palate Srbija, posle čega će uslediti plenarni sastanak... »

Japanski premijer sutra u poseti Srbiji

Večernje novosti nedelja, 14. januar 2018.
Japanski premijer Šinzo Abe stiže sutra u zvaničnu posetu Srbiji, zajedno sa delegacijom japanskih privrednika, a domaćin će mu biti predsednik Srbije Aleksandar Vučić
Japanski premijer Šinzo Abe stiže sutra u zvaničnu posetu Srbiji, zajedno sa delegacijom japanskih privrednika, a domaćin će mu biti predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Ceremonija svečanog dočeka biće priređena popodne ispred... »

Premijer Japana sutra u poseti Srbiji

Radio 021 nedelja, 14. januar 2018.
Premijer Japana Šinzo Abe i delegacija japanskih privrednika počinju sutra posetu Srbiji, tokom koje će razgovarati sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, premijerkom Anom Brnabić i drugim zvaničnicima.
Abe je prvi japanski premijer koji dolazi u Beograd od 1987. godine, kada je tadašnji premijer Jasuhiro Nakasone posetio Jugoslaviju. Domaćin japanskom premijeru i delegaciji biće predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Cilj posete... »

Abe sutra u Srbiji, Vučić domaćin

B92 nedelja, 14. januar 2018.
B92: Abe sutra u Srbiji, Vučić domaćin
Beograd -- Premijer Japana Šinzo Abe i delegacija japanskih privrednika počinju u ponedeljak posetu Srbiji.
Abe će tom prilikom razgovarati sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, premijerkom Anom Brnabić i drugim zvaničnicima. Abe je prvi japanski premijer koji dolazi u Beograd od 1987. godine kada je tadašnji premijer Jasuhiro Nakasone... »

Premijer Japana Šinzo Abe sutra u Srbiji

Novi magazin nedelja, 14. januar 2018.
Premijer Japana Šinzo Abe i delegacija japanskih privrednika počinju sutra posetu Srbiji, tokom koje će razgovarati sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, premijerkom Anom Brnabić i drugim zvaničnicima.
Abe je prvi japanski premijer koji dolazi u Beograd od 1987. godine kada je tadašnji premijer Jasuhiro Nakasone posetio Jugoslaviju. Domaćin japanskom premijeru i delegaciji biće predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Cilj posete... »

Premijer Japana Šinzo Abe sutra u Srbiji

Beta nedelja, 14. januar 2018.
Premijer Japana Šinzo Abe i delegacija japanskih privrednika počinju sutra posetu Srbiji, tokom koje će razgovarati sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, premijerkom Anom Brnabić i drugim zvaničnicima. Abe je prvi japanski premijer koji dolazi u Beograd od 1987. godine kada je tadašnji premijer... »

Šta japanske investitore privlači u Srbiji

RTS nedelja, 14. januar 2018.
RTS: Šta japanske investitore privlači u Srbiji
U posetu Beogradu sutra stiže premijer Japana Šinzo Abe – prvu posle 1987. godine. Susreti sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić prilika su za političke, ali i ekonomske razgovore. Signal za unapređenje privredne saradnje je i dolazak predstavnika japanskih kompanija koje su, kako je najavljeno, zainteresovane za ulaganje u prehrambenu, ali i IT industriju.
Stabla japanske trešnje, ali pre svega ulog od 25 miliona evra i plan da zaposli - kompanija "Jazaki" donela je u Srbiju. Za japanskog proizvođača kablova za auto-industriju trenutno radi 620 ljudi. "Bio sam šest meseci na obuci... »
©2018 Netmark d.o.o.