Povezane vesti

Mediji SAD: 38 minuta panike i primarnog straha u raju Havaja

Večernje novosti nedelja, 14. januar 2018.
Američki mediji i danas kao prvu vest donose priču o lažnoj uzbuni na raketni napad na Havaje, ocenjujući da su stanovnici te savezne države koju nazivaju "rajem", pretrpeli 38 minuta panike i "primarnog straha"
Američki mediji i danas kao prvu vest donose priču o lažnoj uzbuni na raketni napad na Havaje, ocenjujući da su stanovnici te savezne države koju nazivaju "rajem", pretrpeli 38 minuta panike i "primarnog straha". Ej-Bi-Si njuz... »

"O bože, hoćemo li: Umreti?" Kako je lažna uzbuna na raketni napad izazvala 38 minuta ozbiljne panike (video)

Blic nedelja, 14. januar 2018.
Američki mediji i danas kao prvu vest donose priču o lažnoj uzbuni na raketni napad na Havaje, ocenjujući da su stanovnici te savezne države koju nazivaju "rajem", pretrpeli 38 minuta panike i "primarnog straha".
Ej-Bi-Si njuz prenosi izjavu Valeri Tarner, stanovnice Kauaija, koja se sa dvoje dece zatvorila u kupatilu i iskusila "najdužih i najstrašnijih 38 minuta u životu". Upravo venčani par, Fil i Kejt Farm koji su na Havaje došli na... »

Mediji u SAD: 38 minuta panike i straha u raju Havaja

RTS nedelja, 14. januar 2018.
RTS: Mediji u SAD: 38 minuta panike i straha u raju Havaja
Američki mediji i danas kao prvu vest donose priču o lažnoj uzbuni na raketni napad na Havaje, ocenjujući da su stanovnici te savezne države, koju nazivaju "rajem", pretrpeli 38 minuta panike i "primarnog straha".
Ej-Bi-Si njuz prenosi izjavu Valeri Tarner, stanovnice Kauaija, koja se sa dvoje dece zatvorila u kupatilu i iskusila "najdužih i najstrašnijih 38 minuta u životu", pošto su širom Havaja građani juče dobili lažno upozorenje na... »

Trideset osam minuta straha u havajskom raju

Politika nedelja, 14. januar 2018.
Kako su stanovnici Havaja preživeli u strahu i panici lažnu uzbunu zbog raketnog napada na to američko ostrvo
HONOLULU - Američki mediji i danas kao prvu vest donose priču o lažnoj uzbuni na raketni napad na Havaje, ocenjujući da su stanovnici te savezne države koju nazivaju „rajem”, pretrpeli 38 minuta panike i „primarnog straha”.... »

Panika na Havajima: U skloništa, ovo nije vežba

Mondo nedelja, 14. januar 2018.
Širom Havaja građani primili tekstualnu poruku u kojoj ih upozoravaju na pretnju balitičkom raketom, ali su zvaničnici te američke države saopštili da je reč o lažnoj uzbuni. Nastala neopisiva panika - 38 minuta "primarnog straha".
Foto: AP Photo/Marco Garcia Uzbuna je, međutim, izazvala paniku među stanovništvom Havaja. U jučerašnjoj poruci se građani upozoravaju na pretnju balističkom raketom i pozivaju da hitno potraže sklonište. "Ovo nije vežba",... »

Mediji SAD: 38 minuta panike i primarnog straha u raju Havaja

RTV nedelja, 14. januar 2018.
RTV: Mediji SAD: 38 minuta panike i primarnog straha u raju Havaja
HONOLULU - Američki mediji i danas kao prvu vest donose priču o lažnoj uzbuni na raketni napad na Havaje, ocenjujući da su stanovnici te savezne države koju nazivaju "rajem", pretrpeli 38 minuta panike i "primarnog straha".
Ej-Bi-Si njuz prenosi izjavu Valeri Tarner, stanovnice Kauaija, koja se sa dvoje dece zatvorila u kupatilu i iskusila "najdužih i najstrašnijih 38 minuta u životu". Upravo venčani par, Fil i Kejt Farm koji su na Havaje došli na... »

Vežba izazvala paniku: Lažna uzbuna o pretnji balističkom raketom na Havajima; Obavešten Tramp

Večernje novosti nedelja, 14. januar 2018.
Američki predsednik Donald Tramp je danas obavešten o situaciji na Havajima gde je ranije danas građanima upućeno upozorenje na opasnost od balističke rakete
Američki predsednik Donald Tramp je danas obavešten o situaciji na Havajima gde je ranije danas građanima upućeno upozorenje na opasnost od balističke rakete. "Predsednik je upoznat sa situacijom u vezi vežbe za vanredne... »
©2018 Netmark d.o.o.