Povezane vesti

Potpredsednik RSS Dragan Škrbić: Da smo stisli Hrvate na startu, bilo bi pet razlike za nas!

Sportski žurnal nedelja, 14. januar 2018.
Dragan Škrbić, Potpreddsednik RSS, zna gde smo ispustili Hrvate, smatra da Islanđane i Šveđane možemo da pobedimo
Specijalno za Žurnal iz Splita: Larisa Petrović Nismo ušli u utakmicu hrabro, namereni da pobedimo, da trčimo sa njima, niti iskoristili totalnu blokadu domaćina u uvodnih petnaestak minuta- utisak je Dragana Škrbića,... »

Škrbić: Pojedinačno smo bolji od Hrvata, ali..

Vesti online nedelja, 14. januar 2018.
Potpredsednik Rukometnog saveza Srbije Dragan Škrbić izjavio je da bi hrabriji pristup srpskih igrača doneo bolji rezultat u meču protiv Hrvatske (22:32) u Splitu, iako smatra da je poraz previsok, ali poručuje da je stvari mogu da se isprave protiv Švedske i Islanda.
- Odnos snaga na terenu drugačiji je nego što rezultat govori, čini se kao da je Hrvatska "razbila" Srbiju, ali tako nije bilo. Oba tima su krenula meč dosta bojažljivo, Hrvati su bili opterećeni velikim očekivanjima, a mi nismo... »

Nenadić: Hrvatsku smo izbrisali, pobeda nad Švedskom nas vodi dalje

Sportski žurnal nedelja, 14. januar 2018.
Najbolji srpski rukometaš Petar Nenadić istakao je da njegova ekipa nije psihički pala zbog ubedljivog poraza od Hrvatske (32:22), već da je zaboravila tu utakmicu i da je sada imperativ pobeda nad Švedskom kako bi se otvorila vrata druge faze Evropskog prvenstva
"Poraz od Hrvatske jeste previsok i loš je rezultat, ali se lakše podnosi nego da smo izgubili jedan razlike. Izbrisali smo ga iz glave i okrećemo se narednom meču sa Švedskom koja je težak i novoformiran rival sa dosta mladih... »

Nenadić: Hrvati izbrisani, sa Švedskom za prolaz

Mondo nedelja, 14. januar 2018.
Najbolji rukometaš naše reprezentacije očekuje da duel sa Skandinavcima reši pitanje plasmana u drugi krug Evropskog prvenstva.
Foto: MN Press Najbolji srpski rukometaš, Petar Nenadić, istakao je da njegova ekipa nije psihički pala zbog ubedljivog poraza od Hrvatske (22:32), već da je zaboravila tu utakmicu i da je sada imperativ pobeda nad Švedskom kako... »

Nenadić: Nismo pali zbog Hrvata, pobediti Šveđane

B92 nedelja, 14. januar 2018.
B92: Nenadić: Nismo pali zbog Hrvata, pobediti Šveđane
Najbolji srpski rukometaš Petar Nenadić tvrdi da je njegova ekipa zaboravila ubedljivog poraza od Hrvatske (32:22) i da može u drugu fazu Evropskog prvenstva.
"Poraz od Hrvatske jeste previsok i loš je rezultat, ali se lakše podnosi nego da smo izgubili jedan razlike. Izbrisali smo ga iz glave i okrećemo se narednom meču sa Švedskom koja je težak i novoformiran rival sa dosta mladih... »

Nenadić: Hrvatsku smo izbrisali, pobeda nad Švedskom vodi dalje

Vesti online nedelja, 14. januar 2018.
Najbolji srpski rukometaš Petar Nenadić istakao je da njegova ekipa nije psihički pala zbog ubedljivog poraza od Hrvatske (32:22), već da je zaboravila tu utakmicu i da je sada imperativ pobeda nad Švedskom kako bi se otvorila vrata druge faze Evropskog prvenstva.
- Poraz od Hrvatske jeste previsok i loš je rezultat, ali se lakše podnosi nego da smo izgubili jedan razlike. Izbrisali smo ga iz glave i okrećemo se narednom meču sa Švedskom koja je težak i novoformiran rival sa dosta mladih... »
©2018 Netmark d.o.o.