Povezane vesti

Drama Srbina u NHL: Umalo izgubio život na ledu (VIDEO, FOTO)

Vesti online nedelja, 14. januar 2018.
Drama na ledu Milana Lučića, Srbina sa kanadskim pasošem! As Edmonton Oilersa umalo je izgubio život prethodne noći kada je pao na ledu, a hokejaš Las Vegasa, Čeh Tomaš Nosek slučajno ga je klizaljkom posekao po vratu. Moglo je da bude fatalnih posledica po najpoznatijeg Srbina u NHL, ali... Srećom, dobro je prošao, samo sa rasekotinom.
- Bilo je baš blizu. Ali, ok - napisao je Lučić na Tviteru uz sliku povređenog vrata. Close call... but ok. #skategrazedjugular pic.twitter.com/LM993fNH0O — Milan Lucic (@27MilanLucic) 14. јануар 2018. Went back and found the... »

Klizaljkom po grkljanu: Najveća srpska NHL zvezda umalo izgubila život na ledu /foto/ /video/

Blic sport nedelja, 14. januar 2018.
Milan Lučić, najčuveniji Srbin među hokejašima i NHHL šampion iz 2011, imao je neverovatnu sreću tokom incidenta koji se desio dok je za ekipu Edmonton Oilersa nastupao protiv "Zlatnih vitezova" iz Las Vegasa.
Foto: @27MilanLucic / Twitter Milan Lučić U pobedi Oilersa posle produžetka (3:2), ovaj 29-godišnjak je u jednom trenutku pao, a nehotice ga je klizaljkom po vratu posekao igrač rivala, Čeh Tomaš Nosek. Srećom po Lučića,... »
©2018 Netmark d.o.o.