Povezane vesti

(Video) Kraj drame: Oštećeni kineski tanker iznenada buknuo i nestao za nekoliko minuta

Kurir nedelja, 14. januar 2018.
Rojters navodi da je taj zapaljeni tanker voda nosila duže od nedelju dana nakon što se 6. januara sudario sa teretnim brodom u Istočnom kineskom moru. Sinhua je juče javila da su kineski spasioci izvukli dva tela iz tankera, nakon što je prethodno pronađeno telo jednog mornara za kojeg se... »

Nema nade za preživele: Zapaljeni iranski tanker potonuo u more kod Japana

Blic nedelja, 14. januar 2018.
Kineska državna televizija objavila je da je oštećeni iranski tanker "Sanči", koji je doplutao u vode ekskluzivne ekonomske zone Japana, danas "najednom planuo" i potonuo, a iranske vlasti saopštile su da "nema nade" da su mornari preživeli.
Rojters navodi da je taj zapaljeni tanker voda nosila duže od nedelju dana nakon što se 6. januara sudario sa teretnim brodom u Istočnom kineskom moru. Sinhua je juče javila da su kineski spasioci izvukli dva tela iz tankera,... »

Iranski tanker potonuo, nema nade za mornare

RTS nedelja, 14. januar 2018.
RTS: Iranski tanker potonuo, nema nade za mornare
Kineska državna televizija objavila je da je oštećeni iranski tanker "Sanči", koji je doplutao u vode ekskluzivne ekonomske zone Japana, "najednom planuo" i potonuo, a iranske vlasti saopštile su da "nema nade" da su mornari preživeli.
Rojters navodi da je zapaljeni tanker voda nosila duže od nedelju dana nakon što se 6. januara sudario sa teretnim brodom u Istočnom kineskom moru. Sinhua je juče javila da su kineski spasioci izvukli dva tela iz tankera, nakon... »

Potpuno potonuo iranski naftni tanker, nema nade za preživelima

Radio 021 nedelja, 14. januar 2018.
Iranski naftni tanker, koji se pre nedelju dana zapalio posle sudara s kineskim plovilom kod obale Šangaja, danas je potonuo, a zvaničnici navode da nema nade da su nestali članovi posade preživeli.
Šef Iranske pomorske agencije Mahmud Rastad rekao je da najverovatnije nema preživelih među 29 nestalih članova posade, prenela je iranska državna televizija. Tanker "Sanči" sa 136.000 tona lake nafte zapalio se prošle nedelje... »

Oštećeni iranski tanker najednom planuo i potonuo

Politika nedelja, 14. januar 2018.
PEKING - Oštećeni iranski tanker „Sanči” koji je doplutao u vode ekskluzivne ekonomske zone Japana danas je „najednom planuo” i potonuo, javila je kineska državna televizija. Navodi se da je taj zapaljeni tanker voda nosila duže od nedelju dana nakon što se 6. januara sudario sa teretnim brodom u... »

Kineska televizija: Zapaljeni iranski tanker potonuo

Al Jazeera nedelja, 14. januar 2018.
Potonuo iranski tanker koji je danima gorio u Istočnom kineskom moru i potom otplutao u japanski ekonomski pojas.
Search and rescue operation under way as 32 went missing after two vessels collided off the east coast of China; A Panama registered oil tanker is on fire pic.twitter.com/RslNE08cyd — CGTN (@CGTNOfficial) January 7, 2018 Iranski... »

Oštećeni iranski tanker najednom planuo i potonuo, dvoje mrtvih, 30 nestalih

Večernje novosti nedelja, 14. januar 2018.
Oštećeni iranski tanker "Sanči" koji je doplutao u vode ekskluzivne ekonomske zone Japana danas je "najednom planuo" i potonuo
Oštećeni iranski tanker "Sanči" koji je doplutao u vode ekskluzivne ekonomske zone Japana danas je "najednom planuo" i potonuo, javila je kineska državna televizija, prenosi Rojters. Navodi se da je taj zapaljeni tanker voda... »

Potonuo iranski tanker, "nema nade za nestale"

B92 nedelja, 14. januar 2018.
B92: Potonuo iranski tanker, "nema nade za nestale"
Teheran -- Iranski naftni tanker koji se pre nedelju dana zapalio posle sudara s kineskim plovilom kod obale Šangaja danas je potonuo.
Zvaničnici navode da nema nade da su nestali članovi posade preživeli, javili su kineski mediji. Šef Iranske pomorske agencije Mahmud Rastad rekao je da najverovatnije nema preživelih među 29 nestalih članova posade, prenela je... »

Potonuo iranski naftni tanker

Novi magazin nedelja, 14. januar 2018.
Iranski naftni tanker koji se pre nedelju dana zapalio posle sudara s kineskim plovilom kod obale Šangaja danas je potonuo, a zvaničnici navode da nema nade da su nestali članovi posade preživeli, javili su danas kineski mediji.
Šef Iranske pomorske agencije Mahmud Rastad rekao je da najverovatnije nema preživelih među 29 nestalih članova posade, prenela je iranska državna televizija. Tanker "Sanči" sa 136.000 tona lake nafte zapalio se prošle nedelje... »
©2018 Netmark d.o.o.