Povezane vesti

Skandal: Poznata kompanija prodavala mleko za bebe zaraženo salmonelom

Blic nedelja, 14. januar 2018.
Francuska kompanija "Laktalis" povukla je 12 miliona pakovanja zaraženog mleka u prahu za bebe u 83 zemalja, zbog prisustva salmonele u tom proizvodu.
Kako prenose mediji, radi se o zemljama u Evropi, Aziji, Latinskoj Americi i Africi, dok Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD i Australija nisu zahvaćene ovim skandalom. - Iz prodaje smo povukli 12 miliona kutija mleka u prahu, ali u... »

Salmonela u mleku u prahu

Danas nedelja, 14. januar 2018.
Direktor kompanije Laktalis Emanuel Besnie saopštio je danas da je u 83 države povučeno 12 miliona kutija mleka u prahu za bebe pošto je u fabrici otkrivena salmonela. Proizvodi se u svetu prodaju kao brendovi "Milumel", "Picot" i "Celi", a proizvodi se izvoze od Velike Britanije, preko Kine do... »

Laktalis povlači 12 miliona kutija mleka i plaća odštetu

Dnevnik nedelja, 14. januar 2018.
PARIZ: Direktor kompanije Laktalis Emanuel Besnije izjavio je danas da je iz 83 zemlje povučeno više od 12 miliona kutija mleka u prahu za bebe nakon što je u fabrici otkrivena salmonela.
On je u intervjuu za nedeljnik "Žurnal di dimanš" rekao da će kompanija isplatiti odštetu porodicama koje su kupile zaraženo mleko."Platićemo odštetu svakoj porodici kojoj je naneta šteta", rekao je on, prenosi Rojters. Proizvodi... »

Skandal: Zaraženo mleko, ukloniti sve sa rafova

Vesti online nedelja, 14. januar 2018.
Francuska kompanija Laktalis povukla je 12 miliona pakovanja mleka u prahu za bebe u 83 zemalja zbog skandala sa prisustvom salmonele u tom proizvodu.
Direktor Laktalisa Emanuel Benije rekao je u prvom obraćanju francuskim medijima od početka skandala da distributeri ne moraju više da sortiraju mleko u prahu kako bi našli zaražene kutije, navodeći da oni sada znaju da sve... »

Spremaju odštetu: Povučeno 12 miliona kutija mleka za bebe zbog salmonele

Večernje novosti nedelja, 14. januar 2018.
Proizvodi se u svetu prodaju kao brendovi Milumel, Picot i Celi u zemljama širom sveta
Direktor kompanije Laktalis Emanuel Besnije izjavio je danas da je iz 83 zemlje povučeno više od 12 miliona kutija mleka u prahu za bebe nakon što je u fabrici otkrivena salmonela. Kako prenosi Telegraf, on je u intervjuu za... »

"Laktalis" povlači 12 miliona kutija mleka u prahu zbog salmonele

RTS nedelja, 14. januar 2018.
RTS: "Laktalis" povlači 12 miliona kutija mleka u prahu zbog salmonele
Direktor kompanije "Laktalis" Emanuel Besnije izjavio je da je iz 83 zemlje povučeno više od 12 miliona kutija mleka u prahu za bebe nakon što je u fabrici otkrivena salmonela.
Emanuel Besnije je u intervjuu za nedeljnik "Žurnal di dimanš" rekao da će kompanija isplatiti odštetu porodicama koje su kupile zaraženo mleko. "Platićemo odštetu svakoj porodici kojoj je naneta šteta", rekao je on, prenosi... »

Pariz: Salmonela u mleku u prahu

RTV nedelja, 14. januar 2018.
RTV: Pariz: Salmonela u mleku u prahu
PARIZ - Direktor kompanije Laktalis Emanuel Besnie saopštio je danas da je u 83 države povučeno 12 miliona kutija mleka u prahu za bebe pošto je u fabrici otkrivena salmonela.
Proizvodi se u svetu prodaju kao brendovi "Milumel", "Picot" i "Celi", a proizvodi se izvoze od Velike Britanije, preko Kine do Pakistana i Sudana, prenosi Hina. "Iz prodaje smo povukli 12 miliona kutija mleka u prahu, no u... »

Skandal: Zaraženo mleko, ukloniti sve sa rafova

B92 nedelja, 14. januar 2018.
B92: Skandal: Zaraženo mleko, ukloniti sve sa rafova
Pariz -- Francuska kompanija Laktalis povukla je 12 miliona pakovanja zaraženog mleka u prahu za bebe u 83 zemalja, zbog prisustva salmonele u tom proizvodu.
Direktor Laktalisa, jedne od najvećih mlečnih grupacija, Emanuel Besnier, obratio se po prvi put medijima nakon što je optužen da je kompanija sakrivala epidemiju salmonele kod biljke od koje se proizvod pravi. "Moramo uzeti u... »

Lactalis povukao mlijeko za bebe u 83 zemlje

Al Jazeera nedelja, 14. januar 2018.
Povučeno 12 miliona pakovanja mlijeka u prahu zbog prisustva salmonele u tom proizvodu, saopštili su čelnici kompanije.
Francuska kompanija Lactalis povukla je dvanaest miliona pakovanja mleka u prahu za bebe u 83 zemalja zbog skandala sa prisustvom salmonele u tom proizvodu, saopštili su čelnici kompanije. Direktor Lactalisa Emmanuel Besnier... »

Najmanje 35 beba bolesno zbog zaraženog mleka u prahu Laktalis

Radio 021 nedelja, 14. januar 2018.
Francuska kompanija Laktalis povukla je 12 miliona pakovanja mleka u prahu za bebe u 83 zemalja zbog skandala sa prisustvom salmonele u tom proizvodu, saopštili su danas čelnici kompanije.
Direktor Laktalisa Emanuel Besnier rekao je u prvom obraćanju francuskim medijima od početka skandala da distributeri ne moraju više da sortiraju mleko u prahu kako bi našli zaražene kutije, navodeći da oni sada znaju da sve... »

Laktalis povukao 12 miliona pakovanja mleka za bebe

Novi magazin nedelja, 14. januar 2018.
Francuska kompanija Laktalis (Lactalis) povukla je 12 miliona pakovanja mleka u prahu za bebe u 83 zemalja zbog skandala sa prisustvom salmonele u tom proizvodu, saopštili su danas čelnici kompanije.
Direktor Laktalisa Emanuel Besnier rekao je u prvom obraćanju francuskim medijima od početka skandala da distributeri ne moraju više da sortiraju mleko u prahu kako bi našli zaražene kutije, navodeći da oni sada znaju da sve... »
©2019 Netmark d.o.o.