Povezane vesti
(Video) Tuča u crnoj gori za doček srpske Nove godine! Pogledajte snimak incidenta
Kurir 14.01.2018
On je prekinuo Mandićev govor uz psovku "J... mi se bre, za Novu godinu" i krenuo na Mandića, a odmah je reagovalo obezbeđenje. Iako su ga odmah sklonili sa bine, Mandić je poručio da se radi o sličnim incidentima kao i pre 20 godina kada je obnovljena… »
(Video) Oglasio se i DF posle incidenta na proslavi Nove godine: Za sve su krive parapolicijske snage, od sada ćemo sami…
Kurir 14.01.2018
DF je stoga odlučio da brigu o bezbednosti skupova ubuduće ponovo vode njihovi aktivisti. Podsetimo, na dočeku Pravoslavne Nove godine sinoć u Podgorici na Trgu desio se manji incident. Dok je lider DF Andrija Mandić u ponoć okupljenima čestitao Novu… »
Incident za srpsku Novu u Crnoj Gori
Mondo 14.01.2018
Na dočeku pravoslavne Nove godine sinoć u Podgorici na Trgu desio se manji incident. Dok je lider opozicionog Demokratskog fronta Andrija Mandić u ponoć okupljenima čestitao Pravoslavnu Novu godinu jedan mladić je skočio na binu, prenose Vijesti. On je… »
Crnogorac skočio na binu i opsovao, odmah je započela tuča: Skandal u Podgorici na dočeku Srpske nove godine (VIDEO)
Telegraf 14.01.2018
Na Trgu je organizovan doček uz trubače i folk pevače. Na Trgu u Podgorici na dočeku Pravoslavne nove godine, dogodio se manji incident kad je mladić skočio na binu i počeo da psuje. U Podgorici se na dočeku Srpske nove godine orilo "Pukni, zoro", a… »
Vesti dana »
I kragujevački vatrogasci gase požar u Novom Pazaru, borba sa vatrenom stihijom još traje (VIDEO)
Glas Šumadije pre 20 minutajoš 32 povezane
"Samo sam legao pet minuta" Siner otkrio šta je radio tokom prekida! Ni sam ne zna kako je uspeo da se izvuče!
Kurir pre 40 minutajoš 30 povezanih
Toplije, ali nestabilno: Kiša i jaka košava u subotu, ledena kiša u Timočkoj krajini
Glas juga pre 55 minutajoš 16 povezanih