Повезане вести
Канга: Ја сам фудбалер Звезде и желим титулу
Вести онлине 14.01.2018
На почетку припрема за наставак првенства Звездин фудбалер Гелор Канга истакао је да је његова екипа пред себе поставила највише циљеве. По доласку у Србију фудбалер из Габона је прво одрадио тестирање у Београду, а у… »
Канга: Ја сам у Звезди и играч сам ове екипе!
Спортски журнал 14.01.2018
Везни фудбалер Црвене звезде Гелор Канга рекао је данас да је концентрисан само на припреме и да не жели да спекулише о свом одласку из екипе. – Ја сам у Звезди и фудбалер сам ове екипе. Имам уговор још шест месеци, а разговараћу… »
Канга отворио душу: Имао сам породичне проблеме, причаћу са управом о будућности
Моззарт спорт 14.01.2018
„Играч сам Звезде, хоћу да играм најбоље што умем“, поручио Габонац. Сага око Гелора Канге и даље траје! Нити је продужио уговор са црвено-белима, нити је прихватио уносну понуду Спарте из Прага. Габонац је тренутно фокусиран… »
Канга се обратио "Делијама" - Ово су његове жеље!
Спортске.нет 14.01.2018
Везни фудбалер Црвене звезде Гелор Канга проговорио о својој судбини и објаснио шта су му приоритети у наступајућем периоду. Много тога се претходних дана писало за Гелора Кангу али је репрезентативац Габона на крају отпутовао са… »
Вести дана »

Велики план Украјине пропао у "5 до: 12"?! Пада преломна одлука, погледајте шта је Орбан касно ноћас објавио
Блиц пре 39 минутајош 36 повезаних

Ђоковић: 'Ништа од пензије, хоћу као Леброн, Роналдо и Брејди'
BBC News пре 24 минутајош 20 повезаних

Наоблачење са кишом са југа Србије стиже у остале делове, температуре до 17 степени
РТВ пре 3 сатајош 10 повезаних