Повезане вести

Његова жена ће да одлепи: Ожењени учесник Задруге прави дете старлети?

Његова жена ће да одлепи: Ожењени учесник Задруге прави дете старлети?

Блиц 15.01.2018
Ани Кораћ је данас истекао мандат вође, а њен последњи задатак био је да прочита писмо Дејана Тасића Тасе, који је синоћ напустио Задругу, а у ком је писало име оног који ће бити на челу импресивног града ове недеље. Ана је… »
(Видео) Трудна Миљана шокирала учеснике ријалитија: Била сам скроз здрава, Иван ми је пренео полну болест!

(Видео) Трудна Миљана шокирала учеснике ријалитија: Била сам скроз здрава, Иван ми је пренео полну болест!

Курир 15.01.2018
Миљана Кулић која је од синоћ је нови равноправни учесник Задруге признала је детаље своје интиме. Оно што је све шокирало јесте то што је Миљана трудна и чека своје прво дете са Иваном Маринковићем, бившим мужем певачице Гоце… »
СТИГЛА МИКСИ! Трудница ОПЛЕЛА по Луни и Слоби, ушла у Задругу како би зарадила за бебу!

СТИГЛА МИКСИ! Трудница ОПЛЕЛА по Луни и Слоби, ушла у Задругу како би зарадила за бебу!

Свет & Скандал 15.01.2018
Најконтроверзнија трудница у Србији ушла је у Задругу! Ријалити трансфер године је коначно обављен – Миљана Кулић је на Пинку. Миљана, позната по свом бритком језику, у другом је стању, али је сасвим сигурно то неће спречити… »
Миљана Кулић ушла у "задругу": Нова такмичарка у четвртом месецу трудноће поручује: Луна Ђогани је бесрамница

Миљана Кулић ушла у "задругу": Нова такмичарка у четвртом месецу трудноће поручује: Луна Ђогани је бесрамница

Блиц 15.01.2018
Истакла је да јој се не допада понашање ћерке Анабеле Атијас, а открила је и да је беба коју чека са Иваном Маринковићем у одличном стању. - Најкритичнији период је прошао, прва три месеца, улазим у ријалити како бих детету… »

Вести дана »